Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί ονομάστηκε η Αττική με αυτό το όνομα

Στην Αρχαιότητα η Αττική, εικάζεται ότι το όνομά της το πήρε απο το … σχήμα της. Όπως φαίνεται και στη φώτο έχει σχήμα κεφαλής αλόγου και την ονόμαζαν ΑΤΙ ΕΚΕΙ που στη συνέχεια έγινε ΑΤΤΙΚΗ.
Αν προσέξετε στο δεξί σημείο εκεί περίπου που είναι το μάτι στο κεφάλι του αλόγου βρίσκεται η κωμόπολη ΜΑΤΙ, στο σημείο του στόματος της κεφαλής βρίσκεται η… Γλυφάδα, στο σημείο του χαλιναριού η πόλη του ΣΧΟΙΝΙΑ. Μάλλον οι αρχαίοι υμών πρόγονοι ΔΕΝ είχαν … maps.google ! αλλά ΕΙΧΑΝ τρόπους να βλέπουν τη γη απο ψηλά.

Τώρα θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιοι ήθελαν να τυφλώσουν το ατι… και θα πρέπει να το κάνουμε συνέχεια Μέχρι να βρούμε την απάντηση… την ουσιαστική απάντηση και όχι την κοινωνική απάντηση που συνήθως σερβίρεται για τύφλωση!
Αν δεν υπάρχει αυτός ο πόλεμος που σας εξηγούμε εδώ και χρόνια, αν δεν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις που θυσιάζουν ανθρώπους, που δημιουργούν χάος για να φέρουν την τάξη… γιατί όλα τα γύρω-γύρω στοιχεία συνηγορούν στην υπόθεση μας;
..είναι τόσο πολύ τρελή υπόθεση, τόσο μεγάλη συνωμοσία όπως θα έλεγαν και οι καλοθελητές…. που δεν θα πρεπε τίποτα να κολλάει πάνω της για να την κάνει να υπάρχει,,…

Ίσως η λύση να βρίσκεται στη στιγμή που θα αποφασίσετε ότι για τα πάντα υπάρχουν πιθανότητες Και έτσι με αυτό τον τρόπο θα διώξετε από μέσα από τη συνείδησή σας τον φύλακα κλειδοκράτορα πού εμφύτευσε η παιδεία του συστήματος που σας θέλει σκλάβους…. Ίσως τότε να αρχίσουν οι απαντήσεις να έρχονται πιο εύκολα μέσα σας… Μιας και όλα είναι μπροστά στα μάτια μας Απλά εμείς εκπαιδευτήκαμε να μην μπορούμε να τα δούμε!
katohika.gr

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/22, 9:55 π.μ.

    Παρακαλώ, μπορείτε να εξηγήσετε πώς γίνεται η αρχαία λέξη Αττική ( με δύο ταύ, όχι ένα όπως το άτι) να προέρχεται από την ΤΟΥΡΚΙΚΗ λέξη άτι που σημαίνει άλογο; (βλέπε λεξικό Μπαμπινιώτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή