Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Πανσελήνου Αυγούστου 2018

Η επανάσταση αποδείχτηκε ένα όνειρο
Μια βολεμένη και ευφυής δικαιολογία
Διατηρούμε την εσώτερη μιζέρια μας
Μ’ επαναστατική φρασεολογία.
Νικόλας Άσιμος
Σχετική εικόνα
Ο μήνας Αύγουστος του 2018 κλείνει με μια Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων και που τελικά δημιουργεί αρκετά ζητήματα. Μια Πανσέληνος που όλοι θα εστιαστούν στην ευνοϊκή εμπλοκή του Ουρανού που σχετίζεται με τα ξαφνικά γεγονότα. Όμως εμπλέκεται και ο Πλούτωνας με όψεις 45ο και 135ο μοιρών αντίστοιχα και αυτό έρχεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να νομίζαμε πως είχαν λυθεί.

ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ
Ο αυτοτελής χάρτης της Πανσελήνου:

Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ (* και αυτό είναι ΚΑΙ πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο) υποδεικνύει προβλήματα από καταλογισμό ευθυνών σε αιρετούς ανθρώπους σε δημόσιες υπηρεσίες και αξιώματα. Ζητήματα με το γυναικείο φύλο και με ομάδες που απαρτίζονται από γυναίκες. Οι συνεταιρισμοί “περνούν” δύσκολα ενώ θα δημιουργηθούν ζητήματα από την επιβεβλημένη αύξηση του ρυθμού παραγωγής ενός προϊόντος.
Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει αλλαγές στις μέχρι τώρα εξαγγελίες αλλά και στην οπτική ενός θέματος. Ζητήματα θα υπάρξουν με τις επιδιορθώσεις σε κτίρια ενώ σε κυβερνητικό επίπεδο μιλά για μια κυβέρνηση ενδοτική που την κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν. Απώλειες θα υπάρξουν μέσω κεραυνού, εκρήξεως κλπ. Ένα άτομο που «προκαλεί» τις καταστάσεις και δεν κάθεται φρόνιμα. Ο «ανακατωσούρας». Ο δάκτυλος που πυροδοτεί (*δηλαδή αυτός που κρύβεται πίσω από όλα). Το άτομο που γίνεται μάρτυρας ενός ξαφνικού γεγονότος. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε ένταση. Αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Καταμερισμός των ευθυνών και θλίψη με άλλους. Μην έχοντας αποδοχή από τους άλλους. Χωρισμός. Το άτομο στο οποίο θα πει κάποιος το τέλος (αντίο) αναγκαζόμενος από τις περιστάσεις. Η ψυχρή κίνηση.
Το Μεσουράνημα σημειοδοτεί ένα συναίσθημα εξάρτησης της χώρας. Ο πόθος για δύναμη και εξουσία και οι τάσεις αρχομανίας μιλούν πως φέρνουν δύσκολες καταστάσεις στην χώρα. Το όνειρο της “καθαρής” εξόδου ξεφτίζει αφού θα ζητηθούν περαιτέρω δεσμεύσεις, μέτρα και περικοπές.
Αποτέλεσμα εικόνας για SYRIZA GIF
Ο αυτοτελής χάρτης της Πανσελήνου σε σχέση με τον γενέθλιο της Ελλάδας: “ Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια. Πουλήστε όταν ακούτε τις τρομπέτες “ Βαρόνος Ροθτσιλντ.
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ σηματοδοτεί μια γυναίκα η οποία θα αποσπάσει ένα βραβείο ή μια τιμητική διάκριση για την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Ένας λαός που αρχίζει και επαναστατεί, που αρχίζει και αντιστέκεται. Η αντίσταση του λαού φέρνει απώλειες. Όπως λέει και ο Ρίτσος:“Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Θέλει νεκροί χιλιάδες να είναι στους τροχούς, θέλει οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους”.
Πιεσμένος από τις απώλειες. Ψυχική κατάθλιψη μέσω των εμποδίων που βάζει το Κράτος ή οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι αυτού. Έθνος ή άνθρωποι που καταπιέζονται και που εμποδίζονται μέσω των αρχών.
Το Μεσουράνημα για μια γνωμοδότηση ή δημοσίευμα που δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό για την κυβέρνηση και την χώρα. Είναι μια περίοδος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κακότυχη. Το έργο της χώρας δυστυχώς δεν θ’ αναγνωριστεί!!!
Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος αφού η χώρα θα δεχθεί έναν ψυχαναγκασμό να αποδεχτεί μια συμφωνία με το στανιό. Οι επαφές με ανώτερους κρατικούς παράγοντες τελικά δεν θα στεφθούν με επιτυχία. Ένας έλεγχος από ξένα κλιμάκια.

Ο αυτοτελής χάρτης της Πανσελήνου σε σχέση με τον SARC: Αν ο Μωυσής ήταν επιτροπή, οι Εβραίοι θα ήταν ακόμα σκλάβοι στην Αίγυπτο “
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ σηματοδοτεί έναν λαό που τελικά χτυπιέται σκληρά από την μοίρα. Σκάνδαλο ερωτικό και με διαφορά ηλικίας θα απασχολήσει την επικαιρότητα. Ζητήματα με χώρους και εκτάσεις όπου κατοικούν ή ανήκουν άτομα της “πνευματικής κοινότητας” (*μοναστήρια, εκκλησίες κλπ).
Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί άτομα που με την ρητορεία θα εγείρουν τον κόσμο. Ζητήματα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία που αρνείται ν’ αποδεχτεί μια de facto κατάσταση. Η χώρα θα δεχτεί μια ευθεία απειλή ως προς τα θέματα της εδαφικής της ακεραιότητας.
Το Μεσουράνημα υποδεικνύει μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις με σκληρότητα. Επικοινωνίες και αλληλογραφίες τελικά θα βγουν στην επιφάνεια βγαζοντας στην φόρα ένα ψεύδος και μια παραπλάνηση.
Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια