Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Survivor 2: ο νικητής

Ηλίας Γκότσης

27/10/1990 #survivor2gr #SurvivorGR #Survivor2018
Ο Ηλίας είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.95 και είναι personal trainer.
Από τα 14 του έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, όπως κολύμβηση, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ενώ ως χόμπι έχει τη ζωγραφική.
Μεγάλωσε και ζει στου Παπάγου και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άνοιξε με τον αδελφό του studio Personal Training στο Νέο Ψυχικό.
Στο αριστερό του χέρι έχει διπλό tattoo τον Αϊνστάιν και την Μέριλιν που συμβολίζουν την εξυπνάδα
και την ομορφιά.
Ο Ηλίας Γκότσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εκτός από το Personal Trainer με το οποίο ασχολείται, τον τελευταίο καιρό ζωγραφίζει και έχει χαρίσει πολλούς πίνακες.
2η η Κατερίνα Δαλάκα
20/8/1992
Είναι ταλαντούχα, όμορφη, πειθαρχημένη και αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει.
Η 25χρονη Κατερινιώτισα ανήκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αναμένεται να βοηθήσει τον Γ.Σ. Νεάπολης να καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.
Γεννημένη στο Μόναχο, πήγε μέχρι την Α’ Δημοτικού στο σχολείο και ευτυχώς μετά την κέρδισε… ο ελληνικός στίβος.
Οι γονείς της επέστρεψαν στην Κατερίνη. Ζωηρή και ατίθαση όπως ήταν και το μαρτυρούν όσοι την ήξεραν, στην Ε’ Δημοτικού έκανε εντύπωση όταν άρχισε να κερδίζει στο τρέξιμο αγόρια στη διάρκεια αγώνων για την Ολυμπιακή Παιδεία. Έδειξε την ταχύτητά της και αυτό ήταν το πρώτο της «εισιτήριο» για να επιλεγεί στα ταλέντα. Έτσι, άρχισε να γυμνάζεται στο γήπεδο του Πιερικού, με πρώτο προπονητή της τον Νίκο Μαντζώλη.
Φυσικά στην επιλογή αυτή είχε υποστηριχτές τους γονείς της, που ήταν και γυμναστές. Ο πατέρας της έχει ειδικότητα τάε κβον ντο και μάλιστα, ήταν πρωταθλητής Ευρώπης στο αγωνιστικό τάε κβον ντο. Γι’ αυτό η νεαρή Κατερίνα έκανε παράλληλα και τα δύο αθλήματα, κάτι που τη βοήθησε σε πολλά πράγματα στη μέχρι τώρα πορεία της στον πρωταθλητισμό.
Είναι ήδη δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, το 2014 και το 2016, ενώ πέρσι κατάφερε να κάνει ένα μοναδικό «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα κερδίζοντας τα 400μ. εμπόδια και τα 100μ. Το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια είναι 58.27 από
τις 25 Ιουνίου του 2016 στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Πιτέστι της Ρουμανίας, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Είναι η έβδομη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών, σε ένα αγώνισμα που η κορυφαία είναι η Φανή Χαλκιά που την έχει και πρότυπο. «Είναι είδωλό μου, μια αθλήτρια που πιστεύω πως ό,τι να την έβαζες να κάνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα θα έπαιρνε μετάλλιο. Τρομερός χαρακτήρας». Στα 100 μέτρα το ατομικό της ρεκόρ είναι 11.52 και ήταν η καλύτερη επίδοση του 2016 στην Ελλάδα και στα 200 μέτρα 23.88.
Η Δαλάκα πριν από τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες εμπνέεται από το σάουντρακ της ταινίας "Ρόκι 3", το "eye of he tiger".
Έχει μετάλλια στα 100μ., 200μ., 100μ. εμπόδια, έπταθλο, 400μ. εμπόδια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια