Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

fake τραπεζικοί λογαριασμοί υπέρ των πυρόπληκτων

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι χιλιάδες πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά.

Έχει ανοίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Θα ανοίξει και το ΥΠΟΙΚ
Το κύμα αλληλεγγύης είναι μεγάλο, ωστόσο ακόμη και σε αυτές τις δραματικές στιγμές υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα στην «πλάτη» της απόλυτης δυστυχίας κάποιων συμπολιτών μας που έχασαν ανθρώπους ή/και περιουσίες.
Έτσι, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λογαριασμούς τραπεζών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο ιδιώτες ή εταιρείες που το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανακούφιση των πληγέντων.
Πληροφορίες Λογαριασμού:
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0240.31.0201181388
IBAN: GR6402602400000310201181388

Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προανήγγειλε τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού από το υπουργείο Οικονομικών, στον οποίο θα συμμετέχει το δημόσιο και ιδιώτες, «καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον έμπρακτης αλληλεγγύης τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια