Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί σας στέλνει ανάμεικτα σινιάλα;

Απάντηση σύμφωνα με το ζώδιό του.


Κριός: Αν σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα ένας Κριός, αυτό σημαίνει πως δεν είναι σίγουρος 100% ακόμα ότι θέλει να βγει ραντεβού μαζί σας. Έχει και καμιά δεκαριά φίλες του που τον τραβάνε ερωτικά και σας πάει όλες καροτσάκι. Δεν θέλει να πάρει λάθος απόφαση. Θέλει να δει ποια κοπέλα είναι τελικά η καλύτερη γι΄αυτόν πριν κάνει το μοιραίο βήμα.

Ταύρος: Σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα επειδή τον τρομοκρατεί το πόσο πολύ του αρέσετε. Δεν θέλει να χαλάσει την κατάσταση κοιτάζοντάς σας απεγνωσμένα σα δαρμένο σκυλί, οπότε προσπαθεί να συμπεριφερθεί σα να μην ενδιαφέρεται και τόσο για σας. Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλει είναι να σας ξαναδεί όσο το δυνατό συντομότερα.

Δίδυμοι: Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, γιατί δεν έχει ιδέα τι θέλει. Τη μια μέρα πιστεύει ότι του ταιριάζετε απόλυτα, και την επόμενη σας ξεχνά ολότελα σα να μη σας γνώρισε ποτέ. Εξακολουθεί να προσπαθεί να αντιληφθεί ποιος είναι και πού πάει στη ζωή του, οπότε ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε μια σχέση μαζί του. Άλλωστε έχει κι άλλα πράγματα που τον απασχολούν.

Καρκίνος: Στέλνει ανάμεικτα σινιάλα κατά λάθος, γιατί κατά βάθος τη μοναξιά του την απολαμβάνει. Δεν αγνοεί τα μηνύματα που του στέλνετε στο κινητό για να σας καψουρέψει, απλά δεν κουβαλάει το τηλέφωνό του παντού. Αν θέλετε να τον γνωρίσετε στενότερα, θα πρέπει να συνηθίσετε το γεγονός ότι εξαφανίζεται πού και πού. Αυτό συμβαίνει γιατί η πολλή κοινωνικότητα τον «στραγγίζει».

Λέων: Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα γιατί ναι μεν επιζητεί την προσοχή σας αλλά δεν θέλει και να βγείτε ραντεβού. Απλά θέλει να ταΐσετε λίγο το «εγώ» του, γιατί τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του. Θέλει να αποδείξει ότι σκοτώνονται για το ποια θα πρωτοβγεί μαζί του. Βασικά, αυτό που θέλει είναι μια ένεση αυτοπεποίθησης.

Παρθένος: Σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, γιατί δεν ξέρει πώς ακριβώς να σας δείξει ότι του αρέσετε. Δεν είναι ρομαντικός αλλά ούτε και τύπος που θα σας πει ευθέως ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας, οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει ότι νοιάζεται για σας με το να σας περιποιείται με συμπάθεια και σεβασμό. Είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που φλερτάρει.

Ζυγός: Σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, γιατί είναι ντροπαλός. Φλερτάρει μαζί σας όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά δεν σας έχει ζητήσει να βγείτε επειδή ελπίζει ότι την πρώτη κίνηση θα την κάνετε εσείς. Δεν θέλει να φάει απόρριψη και να μουντζώνει τον εαυτό του στον καθρέφτη για την ηλιθιότητά του.

Σκορπιός: Σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, γιατί είναι τεράστιος μπήχτης. Εσείς νομίζετε ότι σας αντιμετωπίζει σαν να είστε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό γι΄αυτόν, αλλά στην πραγματικότητα έτσι μιλάει σε όλες. Το χειρότερο είναι ότι δεν συνειδητοποιεί καν ότι σας εξαπατά. Είναι απλά ο εαυτός του.

Τοξότης: Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, επειδή αγαπάει την εργένικη ζωή και δεν έχει κανένα σκοπό να δεσμευτεί. Ίσως θέλει να κοιμηθείτε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά σας ή απλά το βρίσκει χαριτωμένο και διασκεδαστικό να φλερτάρει μαζί σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό άμεσα.

Αιγόκερως: Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, επειδή δεν είναι σίγουρος αν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση. Του αρέσει να είναι μαζί σας, αλλά δεν θέλει να βιαστεί και να καταλήξει να ραγίσει την καρδιά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πότε σας τραβάει κοντά και πότε σας σπρώχνει μακριά του. Είναι προσεκτικός.

Υδροχόος: Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, επειδή ο έρωτας δεν είναι το κυριότερο πράγμα στο μυαλό του. Του αρέσετε φυσικά, αλλά ανησυχεί περισσότερο για την προαγωγή που περιμένει να πάρει ή για το ποια γκαλερί θα φιλοξενήσει τους πίνακές του, από μια ενδεχόμενη σχέση μαζί σας. Απλά δεν είστε η κύρια προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή.

Ιχθείς: Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, γιατί δεν θέλει να καταστρέψει τη φιλία σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικρατεί μια θολούρα και μια ασάφεια για το πώς αισθάνεται για σας. Κάθε φορά που σας δείχνει ενδιαφέρον κι ύστερα τα μαζεύει, γίνεται για την περίπτωση που δεν τρέφετε γι΄αυτόν τα ίδια αισθήματα. Προσπαθεί να προστατεύσει την καρδιά του αλλά και τη σχέση σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια