Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 27/7/2018

Η Σεληνιακή έκλειψη είναι αρκετά δύσκολη τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.
Θα λάβει χώρα στις 27/7/2018 στην 4η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου.
Η εμπλοκή του Ουρανού την κάνει ακραία και απρόβλεπτη κυρίως όμως εκρηκτική.

Ο αυτοτελής χάρτης της Σεληνιακής Έκλειψης:
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ (*αυτό ενέχει και πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο) υποδεικνύει ένα καταπιεσμένο μυαλό αλλά και συμπτώματα ανεπάρκειας στο κοινό. Ελλείψεις κάποιων αγαθών αλλά και κατακόρυφη άνοδο της τιμής κάποιων προϊόντων. Προβλήματα κατά την διάρκεια μεταφοράς προϊόντων ή ατόμων. Θέματα με επιχειρήσεις που σχετίζονται με γυναικεία είδη και ρούχα. Το ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ μιλά για άτομα που εκπροσωπούν μια δύναμη, θεσμό ή ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση που μιλά για ένα άτομο «δακτυλοδεικτούμενο» όχι όμως λόγω ικανοτήτων αλλά λόγω ιδιοτροπίας και συμπεριφοράς. Σηματοδοτεί θέσεις και δημόσιες τοποθετήσεις που διαφοροποιούνται εξαιτίας της κινητοποίησης και του κοινωνικού αυτοματισμού. Μιλά για ειδήσεις που υποδεικνύουν (*ή και αποδεικνύουν) χρηματισμούς, αναξιοπιστία και ανεντιμότητα. Τελικά μιλά για περαιτέρω πτώση και παρακμή της κυβέρνησης . Ο Ωροσκόπος σημειοδοτεί πως οι άλλοι θα επιχειρήσουν να μας ελέγξουν , να μας κάνουν ότι θέλουν. Μεγάλες και απρόσμενες απώλειες μέσα από κεραυνούς, εκρήξεις ή πυρκαγιά. Η χώρα θα λάβει κάποια συλλυπητήρια. Οικονομική χασούρα …λίγο πριν την «έξοδο» από τα μνημόνια.

Ο αυτοτελής χάρτης της Σεληνιακής Έκλειψης σε σχέση με τον γενέθλιο της Ελλάδας:
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ υποδεικνύει προβλήματα και απογοητεύσεις σε θέματα εργασίας. Σηματοδοτεί έναν θάνατο δημοσίου ενδιαφέροντος, Προβλήματα με υφυπουργούς ή προϊσταμένους πολιτικών γραφείων. Διαπόμπευσης ατόμων. Αγωνία για κάποια άτομα ανάπηρα όπου φαίνεται να δυσχεραίνει η ζωή τους. Το Μεσουράνημα μιλά για συνεργάτες και συνεταίρους που μας αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Προβλήματα που πρέπει να λύσουν γεωλόγοι, σεισμολόγοι, σπηλαιολόγοι. Μιλά για έναν θάνατο που συγκλονίζει. Ο Ωροσκόπος σημειοδοτεί μια ποινή ή ένα πρόστιμο. Άτομα που βρίσκονται στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα επιδείξουν τάσεις αλαζονείας. Διάφορα αιτήματα και δραστηριότητες της χώρας μας θα θεωρηθούν ανεπιτυχείς. Τρίτα άτομα «φυτευτά» εκτός της Ελληνικής επικράτειας θα αναλάβουν ένα πιο ελεγκτικό ρόλο. Η χώρα μας θα καταλάβει πως τα αιτήματα και οι θέσεις μας …δεν θα γίνονται αποδεκτές. Τιμωρία από τις αρχές….

Ο αυτοτελής χάρτης της Σεληνιακής Έκλειψης σε σχέση με τον SARC χάρτη της Ελλάδας:
ΤΟ μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μας μιλά για μια περίοδο διαμάχης δικαστικής καθώς επίσης και μια περίοδο διενέξεων αλλά και μια προσπάθεια συσπείρωσης διαφόρων δυνάμεων γύρω από ένα πρόσωπο. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν άτομα της τέχνης, του πολιτισμού και της θρησκείας!!! Το Μεσουράνημα υποδεικνύει καταστάσεις ευσυνειδησίας ενώ δημοσιεύματα θα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Η κυβέρνηση θα επιδείξει θέληση να τηρήσει στο ακέραιο όλα όσα έχουν υπογραφεί. Κίνδυνος αποτρόπαιου θανάτου, επίθεσης ή απαγωγής επωνύμου προσώπου. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί όρεξη για να τρέξουν κάποια πράγματα αλλά και πρόθεση απειλής από τρίτους. Τρίτα άτομα (*ή χώρες) θα μας επιβάλλουν να κάνουμε παρά τη θέληση μας. Συμμετοχή της χώρας σε εκπαιδευτικές στρατιωτικές ασκήσεις. Απροθυμία κάποιων δημοσίων υπαλλήλων να εκτελέσουν κάποιες διαταγές….
Η Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου και η επιρροή της στην Ελλάδα
Το «κλείσιμο» της «τριλογίας» των εκλείψεων μπορεί (*και θα είναι εντυπωσιακό) αφού η έκλειψη αυτή είναι ισχυρή από πολλούς τομείς. Η εμπλοκή του Δία ΙΣΩΣ τελικά διογκώσει τα πράγματα και οδηγήσει σε πιο «γεμάτες» καταστάσεις.

Ο αυτοτελής χάρτης της Ηλιακής έκλειψης της 11ης Αυγούστου:
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ (*αυτό το εδάφιο ενέχει και πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο) υποδεικνύει άτομα που διακατέχονται από μια ιδέα και θα επιχειρήσουν να την κοινωνήσουνε στον κόσμο. Δηλώσεις και συνομιλίες που έρχονται στο προσκήνιο θα «χαλάσουν το όνειρο» κάποιων. Πρόσωπα που βρίσκονται σε επιφυλακή. Συζητήσεις και προπαγάνδα για να στηθούν κάλπες. Το Μεσουράνημα μιλά για επικοινωνία και αλληλογραφία για την επίτευξη μιας συμφωνίας. Ζητήματα με το γενικότερα πλαίσιο της παιδείας. Ο κόσμος, αρχίζει και σκέφτεται εντελώς διαφορετικά. Θα υπάρξει πολιτική οξυθυμία. Αλλαγές σε θέματα δημοτικότητας θα προκαλέσουν προβλήματα στην κυβέρνηση μα και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ο Ωροσκόπος μιλά για την λήξη μιας συνεργασίας. Ο κόσμος δεν βλέπει να έρχεται η ελπίδα ενώ επίκειται χρηματιστηριακός και εφοριακός αναβρασμός. Αλλαγή status!!!

Ο αυτοτελής χάρτης της Ηλιακής έκλειψης της 11ης Αυγούστου σε σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας:
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για την επιτυχία σε καθημερινό επίπεδο. Απολαμβάνοντας διαφορετικές εμπειρίες στη ζωή. Από πρόοδο θα μας δείξει (**ή και τράνζιτ) την επιτυχημένη χρονιά. Ημέρα της δόξας για ένα έθνος, για μια ομάδα ανθρώπων. Πολλοί και καλοί φίλοι. Συμμετοχή του κοινού ή των γυναικών στη τέχνη και την επιστήμη. Τα μάτια κάποιων θα ερεθιστούν ή θα αποκτήσουν πρόβλημα από φωτιά, ή καύση αερίων. Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει πως η χώρα αρχίζει να «γέρνει» προς άτομα που έχουν αποδεδειγμένα ηγετικές τάσεις. Ενέργειες τρίτων φέρνουν θλίψη. Μια προσωπικότητα που δέχεται κακεντρέχεια και φθόνο από άλλους. Έχοντας την ανάγκη τρίτων. Τα κατώτερα στρώματα. Έχοντας επαφές με άτομα που είναι φτωχά και αναξιοπαθούντα. Σχέσεις ανεπιθύμητες. Απόρριψη από τους άλλους. Το Μεσουράνημα βια και παράτολμες καταστάσεις.

Ο αυτοτελής χάρτης της Ηλιακής έκλειψης της 11ης Αυγούστου σε σύγκριση με τον SARC χάρτη της Ελλάδας: 
«Ένας κομμουνιστής μοιάζει με κροκόδειλο. Όταν ανοίγει το στόμα του δεν ξέρεις αν είναι για να χαμογελάσει ή να σε κατασπαράξει.» Τσώρτσιλ
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για ημέρες δόξας (????) για τον λαό μας. Απότομες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Η κυβέρνηση ζητά τεχνογνωσία από το εξωτερικό για την αντιμετώπιση μιας κατάστασης. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για μια μάχη!!! Το Μεσουράνημα υποδεικνύει άτομα εξουσίας γεμάτα δουλοπρέπεια ενώ φαίνεται πως για αυτούς η τύχη τελικά …στέρεψε. Προσοχή θα φανούν οικονομικά ελλείμματα και οικονομικές ατασθαλίες. Ο Ωροσκόπος μιλά για καταμερισμό των ευθυνών και θλίψη στο λαό. Κάποιος που οι άλλοι τον κάνουν ότι θέλουν. Ένας που είναι ενδοτικός στους άλλους. Απώλειες μέσω του κεραυνού ή εκρήξεως ή πυρκαγιάς.
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια