Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι λέξεις που δεν πρέπει να γκουγκλάρεις ποτέ

Τις περισσότερες φορές το Google έχει σταθεί δίπλα σου. Σε έχει βοηθήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις, όπως θα έκανε ο καλύτερός σου φίλος. Σου έχει δώσει πληροφορίες, σου έχει μάθει πράγματα, σου έχει δείξει εικόνες. Τι συμβαίνει, όμως, όταν ψάχνεις κάτι που φαινομενικά μοιάζει απλό και ακίνδυνο και πέφτεις πάνω σε έναν πραγματικό εφιάλτη;
Είναι μερικές συγκεκριμένες λέξεις (αρκετές για την ακρίβεια) που αν τις googlάρεις (ναι, έχει μείνει πλέον αυτή η έκφραση), θα δεις να εμφανίζεται στην οθόνη σου κάτι τρομακτικό, αηδιαστικό, κάτι το οποίο θα ευχόσουν να μην είχες ψάξει ποτέ. Εμείς, πάντως, επειδή είμαστε και λιγάκι παραπάνω περίεργοι, τις ψάξαμε και είδαμε τη σκληρή αλήθεια.

Σου προτείνουμε να μην το κάνεις. Αν και ξέρουμε ότι θα το κάνεις.
Pain Olympics
(AP Photo/Aijaz Rahi)
Τι νομίζεις ότι είναι: Κάποιο είδος αθλήματος που θα πονάει λίγο παραπάνω.

Τι είναι τελικά: Δεν πονάει απλώς λίγο παραπάνω, αλλά υπάρχουν διαγωνισμοί με ανθρώπους που κόβουν ακόμη και μέρη του σώματός τους για να αναδειχθούν νικητές. Εικόνες που αν τις δεις θα σε στοιχειώσουν.
Blue Waffle
Τι νομίζεις ότι είναι: Μια ιδιαίτερη συνταγή βάφλας από κάποιο εξωτικό μέρος, την οποία θέλεις να δοκιμάσεις και να τη φτιάξεις (ας όψεται το MasterChef), αλλά και να τη φας.

Τι είναι τελικά: Μια κακή ιντερνετική πλάκα, στην οποία εμφανίζονται εικόνες με μολυσμένα γυναικεία γεννητικά όργανα. Πολλοί είναι αυτοί που πίστεψαν πως πρόκειται για πραγματική αρρώστια (η οποία ονομάστηκε 'μπλε βάφλα') και τρομοκρατήθηκαν. Οι εικόνες, πάντως, μοιάζουν αρκετά ρεαλιστικές και απαίσιες.
Τρυποφοβία
Τι νομίζεις ότι είναι: Κάποια φοβία σχετικά με τις τρύπες σε τυριά ή στο έδαφος.

Τι είναι τελικά: Ο όρος έχει εμφανιστεί πρόσφατα, αλλά φαίνεται ότι αρκετοί πάσχουν τελικά από αυτή την ασθένεια. Προέρχεται από το αρχαίο ένστικτο του ανθρώπου, το οποίο τον έσπρωχνε μακριά από ότι είχε τρύπες, γιατί θεωρούνταν επικίνδυνες και δηλητηριώδεις. Οι εικόνες που θα συναντήσετε είναι τρομακτικές, ακόμη και για κάποιον που νομίζει ότι δεν τις φοβάται.
Lemon party
Τι νομίζεις ότι είναι: Παιδικό στη δημόσια τηλεόραση.

Τι είναι τελικά: Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα πολιτικό κόμμα στον Καναδά με το συγκεκριμένο όνομα, αλλά η αναζήτηση στο Google θα σας φέρει στα αποτελέσματα κι ένα αηδιαστικό βίντεο με τρεις ηλικιωμένους άνδρες να κάνουν σεξ. Κακό. Πολύ πολύ κακό.
Fournier
(AP Photo/John Raoux)
Τι νομίζεις ότι είναι: O shooting guard των Ορλάντο Μάτζικ, Εβάν Φουρνιέ.

Τι είναι τελικά: Πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια των γεννητικών οργάνων, με τις εικόνες που τη συνοδεύουν να είναι αποκρουστικές. Γι' αυτό άλλωστε και ο Γάλλος μπασκετμπολίστας έχει το ψευδώνυμο 'Never Google'. Ουκ ολίγοι, φυσικά, την έχουν 'πατήσει'.
Huntsman spider
Τι νομίζεις ότι είναι: Ένα ακόμη είδος αραχνούλας.

Τι είναι τελικά: Ένας πραγματικός εφιάλτης που ζει σε περιοχές της Ασίας και της Αυστραλίας και εισβάλλει συχνά σε σπίτια τρομοκρατώντας κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δεις τα videos που κυκλοφορούν με πρωταγωνίστρια αυτή την αράχνη που φτάνει σε μέγεθος καβουριού.
Τα συμπτώματα της αρρώστιας σου

Τι νομίζεις ότι είναι: Εδώ τα πράγματα αντιστρέφονται. Αν ψάξεις στο Google τα συμπτώματα που νιώθεις στο σώμα σου, μπορεί να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις ότι θα πεθάνεις μέσα σε λίγες ώρες.

Τι μπορεί να είναι: Ένας απλός στομαχόπονος.
oneman.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια