Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΕΣΤ: ο Ήλιος που θα επιλέξετε δείχνει τα κρυμμένα χαρακτηριστικά σας

Τα αγαπημένα μας σχήματα και εικόνες μπορούν να εξηγήσουν πολλά για τα κρυμμένα χαρακτηριστικά μας. Επιλέξτε έναν ήλιο και δείτε τι λέει η επιλογή σας για εσάς. Ο ήλιος είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στη θρησκεία και τον πολιτισμό μέσω της ιστορίας της ανθρωπότητας. Σε αυτή τη δοκιμασία θα σας ζητήσουμε να χαλαρώσετε, να κοιτάξετε την εικόνα με τους 8 ήλιους, να επιλέξετε έναν που φαίνεται πιο ελκυστικός και να μάθετε κάτι νέο για τον εαυτό σας! Είστε έτοιμοι για την απάντησή σας; Ας δούμε τι σημαίνει! 
#1 Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας είναι η θετική ενέργεια και η συνεχής αναζήτηση προσωπικής βελτίωσης. Δεν απογοητεύεστε εύκολα και υψώνετε το ανάστημά σας ανά πάσα στιγμή. Το ποτήρι σας είναι σίγουρα «μισογεμάτο». Αυτή η προσέγγιση στη ζωή σας κάνει όχι μόνο ανθεκτικούς, αλλά και σπουδαίους φίλους, καθώς μπορείτε να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είστε εξωστρεφείς, αλλά μερικές φορές κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας, προκειμένου να μην πληγώσετε τους γύρω σας. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέγετε προσεκτικά τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας αφήνει με λίγους, αλλά πραγματικά καλούς φίλους.

#2 Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά πράγματα για εσάς – ο προσωπικός χώρος και ο σεβασμός από τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας. Περισσότερο εσωστρεφείς, παρά εξωστρεφείς, δεν είστε απόμακροι με τους άλλους ανθρώπους, αλλά απλώς πιο επιφυλακτικοί. Εκτιμάτε την ειλικρίνεια και την καλοσύνη και είστε πάντα εκεί για τους φίλους σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να προσέχετε τους ανθρώπους που σας χρησιμοποιούν μόνο για το προσωπικό τους όφελος. Πάντα να εμπιστεύεστε την έκτη αίσθηση, γιατί θα σας γλυτώσει από αυτές τις καταστάσεις.

#3 Είστε έξυπνοι, πολύ περίεργοι και θαρραλέοι, όταν πρόκειται για νέες περιπέτειες και γνώσεις. Πολύ ειλικρινείς και διαφανείς, είστε ανοιχτόμυαλοι και προσπαθείτε να διατηρήσετε την κρίση σας ανεπηρέαστη. Είστε ένας φυσικός γεννημένος ηγέτης και καθοδηγητής για τους άλλους ανθρώπους. Στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στο αίσθημα δικαιοσύνης που σας διαπνέει και εκτιμούν πάντα την εμπεριστατωμένη γνώμη σας.

#4 Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς σας είναι η ατελείωτη ενέργεια και η ανησυχία. Κατακλύζεστε από εκατό ιδέες τη φορά. Είστε πάντα πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και ενθουσιάζεστε στην ιδέα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Εκπέμπετε αγάπη για τη ζωή, την οποία προσπαθείτε να ζήσετε στο έπακρο. Ως εκ τούτου, έχετε μεγάλους στόχους στη ζωή – απλά να είστε προσεκτικοί να μην αποσπάται η προσοχή σας.

#5 Έχετε την εξαιρετική ικανότητα και προθυμία να βοηθήσετε τους άλλους με τα προβλήματά τους. Αγαπάτε να βοηθάτε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μερικές φορές φαίνεται σαν να έχετε το κόμπλεξ του ήρωα – γιατί ποιός άλλος θα ήταν καλύτερος να σώσει τον κόσμο από εσάς; Είστε μια δέσμη φωτός και έμπνευσης στη ζωή των άλλων. Είστε ευφυή άτομα, αλλά δεν μοιράζεστε πάντα τις σκέψεις σας με τους γύρω σας.

#6 Οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτόν τον ήλιο είναι γενικά χαρούμενοι, διασκεδαστικοί και απολαμβάνουν κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής. Κάθε εμπόδιο στον δρόμο σας είναι ένας επιπλέον λόγος για να μάθετε κάτι καινούργιο. Δεν αποφεύγετε την εποικοδομητική κριτική και πάντα διατηρείτε την εγκάρδια και χαρούμενη διάθεσή σας με τους άλλους. Οι άνθρωποι σας θεωρούν αξιόπιστους και ως άτομα που έχουν πολλές δεξιότητες ηγεσίας.

#7 Εμπνέεστε εύκολα από νέους στόχους και πραγματικά κάνετε το μέγιστο δυνατό που μπορείτε για να τους φτάσετε – αλλά συνήθως υπάρχουν πάρα πολλοί! Στην πραγματικότητα, μια ζωή δεν αρκεί για να τους εκπληρώσετε. Αν θέλετε τα μεγάλα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πιο σημαντικά για εσάς. Οι άλλοι άνθρωποι σας βλέπουν ως κάποιον πολύ ενεργητικό και επίμονο, που δεν ξέρει πότε να σταματήσει. Ασκείτε πάντα θετική επιρροή στους άλλους.

#8 Η υπομονή σας είναι αξιοζήλευτη. Δεν κρατάτε μνησικακίες και δεν προσβάλλεστε εύκολα . Ως άτομο, είστε απίστευτα ώριμοι, κάποιος που θέλει να σκέφτεται τα πράγματα διεξοδικά και να αποφεύγει τα λάθη. Αν και η αγάπη και τα άλλα συναισθήματα είναι σημαντικά για εσάς, τείνουν να παίρνουν τη δεύτερη θέση μετά τη λογική και τη νοημοσύνη.
www.awakengr.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια