Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έκδοση Ath.ena Card για άνεργους και ΑΜΕΑ

Όλοι οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μπορούν πλέον να εκδώσουν ηλεκτρονική κάρτα μεταφορών, μέσω του athenacard.gr.
Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Γ.Σκουμπούρης μιλώντας στον Antenna και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου μπορούν να βγάλουν κάρτα «είτε ηλεκτρονικά είτε στα γκισέ».
Σχετικά με τις περιπτώσεις στις οποίες οι δικαιούχοι δεν μπορούν να κάνουν την αίτηση ηλεκτρονικά, επειδή του σύστημα τους «πετά» έξω, έκανε λόγο για «λίγες περιπτώσεις» και εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα στοιχεία που υπάρχουν στο σύστημα δεν συμπίπτουν με αυτά που διαθέτει η ΗΔΙΚΑ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, διευκρίνισε, πως οι αιτούντες θα πρέπει είτε να διευθετήσουν το ζήτημα είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του ΟΑΣΑ, στο 11185, είτε να καταθέσουν την αίτησή τους στα γκισέ των σταθμών του μετρό.
Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αίτησης, οι δικαιούχοι θα λάβουν την κάρτα τους σε λίγες μέρες στο σπίτι τους, όπου θα σταλεί ταχυδρομικά.
Αίτηση για την κάρτα κάνουμε εδώ: https://athenacard.gr/save_request.dev

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια