Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικά η Ελλάδα τον Μάρτιο 2018

« Η Ώρα των μεγάλων σκιών… έφτασε…»
Ο μήνας Μάρτιος είναι ante portas και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για καταιγιστικές εξελίξεις. Η Ελλάδα, μέσα από ατυχείς, ανεπιτυχείς και επικίνδυνες δράσεις της κυβέρνησης μας μπαίνει σε μια περίοδο πολιτικής περιδίνησης και διεκδικήσεων από τους γείτονες και μη. Ελλάδα μα και Κύπρος έχουν στο «τιμόνι» τους σε μια κρίσιμη περίοδο ότι πιο ακατάλληλο και αντεθνικό θα μπορούσε να τους τύχει. Ζούμε σε μια γειτονιά γεμάτη προκλήσεις οι οποίες πρέπει να απαντηθούν διότι αυτό που εμείς καλούμε σύνεση και λογική οι «άλλοι» το εκλαμβάνουν ως αποκοτιά, δειλία και αδυναμία.
Το «σκάνδαλο Novartis» δεν πουλάει ενώ τώρα ετοιμάζεται να σκάσει το θέμα των δανείων των κομμάτων τα οποία είναι μη εξυπηρετούμενα. Παράλληλα πάμε για προανακριτική επιτροπή με ότι αυτό συνεπάγεται ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος «προανήγγειλε» εμμέσως πλην σαφώς την παραπομπή, με την «Νέα σύνθεση της Βουλής» σύσσωμη την παρούσα κυβέρνηση με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Παράλληλα τα ρεπορτάζ μιλούν για πολλές φωνές από το περιβάλλον Αναστασιάδη για «συνεκμετάλλευση» των πετρελαίων με την Τουρκοκυπριακή πλευρά…. Δηλαδή πλήρη νομιμοποίηση αυτού που έκλεψε , βίασε και συνεχίζει να εκβιάζει….

Οι πρόοδοι προειδοποιούν : «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!» Νίκος Καζαντζάκης από την «Ασκητική»
Ο Προοδευμένος Hades μιλά για κινήσεις που δεν είναι εποικοδομητικές για προβλήματα με αποφάσεις που σχετίζονται με τον χώρο της παιδείας και της εκπαίδευσης αλλά και προβλήματα με την τέχνη η οποία θα χαρακτηριστεί χυδαία.
O Άρης ισούται με Δία που σηματοδοτεί έναν δημιουργικό ενθουσιασμό. Υποδεικνύει όμως και ζητήματα που σχετίζονται με την ικανότητα και την θέληση μιας κατάστασης για να βλάψω κάποιους ανθρώπους. Στρατιωτικές ασκήσεις που αποσκοπούν να σταλεί αποτρεπτικό μήνυμα έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου. Ο λαός αρχίσει και δυσανασχετεί ενάντια σε μια μισητή δύναμη και αυτό ενδεχομένως έχει να κάνει με την ίδια την κυβέρνηση. Μια παράνομη σχέση έρχεται στο προσκήνιο!!!
Ο πλανήτης της ψευδαίσθησης της ουτοπίας και της απάτης, ο Ποσειδώνας, μιλά για τι άλλο για εξαπατήσεις και προβλήματα με χώρους, τοποθεσίες ή εταιρείες όπου υπάρχει ή αποθηκεύεται πετρέλαιο, φυσικό αέριο και γενικά καύσιμα. Επιπρόσθετα σημειοδοτεί ΚΙΝΔΥΝΟ για άτομα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.
Ο προοδευμένος KRONOS ισούται με την μηδενική Κριού *(WI) και αυτό μιλά για επεμβάσεις από εκτελεστικά όργανα της εξουσίας. Το παιδί θα μας πάρει και τα σώβρακα , θα ανοίξει τις θυρίδες και θα κατάσχει και αυτά που καλούνται ως ακατάσχετα!!! Άτομα που υπηρετούν στο Δημόσιο είναι λογικό και να «απορροφούν» την οργή του κόσμου αλλά και να υποφέρουν κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους. Μέσα από δικαστικές αποφάσεις θα φανεί πως η κυβέρνηση «χάνει» την επιρροή της στο Δικαστικό σώμα!!!
Ο πλανήτης της δημιουργίας αλλά και της πολεμικής προδιάθεσης και προετοιμασίας, ο ΖΕΥΣ, μιλά για μια «στημένη μάχη» για ένα «στημένο παιχνίδι». Σηματοδοτεί την εύρεση «γιάφκας» που κρύβονται κάποια όπλα, για εποπτεία και φύλαξη κάποιων συγκεκριμένων μηχανημάτων. Πυρκαγιές και εκρήξεις σε ιδρύματα και πρεσβείες
Ο Δίας μιλά για «προτάσεις» που σχετίζονται με το «χρέος» της χώρας. Όλα αυτά μαζί με την εμπλοκή του άξονα PL/HA σηματοδοτούν την πολιτική και όχι μόνο παρακμή της εξουσίας.
Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μιλά για προβλήματα από γυναίκες αλλά και προσκόλληση της χώρας να κάνει πράγματα τα οποία δεν της βγαίνουν με την καμία. Επαφές αλλά και υποστήριξη (**???) από προσωπικότητες ή κράτη με διαφορετική κουλτούρα ή θρήσκευμα. Επαφές για μια κοινή γραμμή συμμαχίας ή μια κοινοπραξία.
Το Μεσουράνημα μας στεναχωρεί αφού μιλά για εξάντληση, αντίσταση στις ορέξεις αλλά και για την χώρα πως γίνεται μέρος…μιας τραγωδίας!!! Η χώρα θα δεχτεί μια κίνηση που θα φαντάζει ίση με ρουα- ματ.
Το WI (* μηδενική του Κριού) μιλά για αύξηση στα μέτρα φύλαξης «επιλεγμένων στόχων» και σηματοδοτεί για δικαστικές αποφάσεις, εντάλματα και νόμους που σοκάρουν!!!
Παράλληλα ο Apollon σημειοδοτεί επαφές και συναλλαγές με πολλά άτομα που διαθέτουν την τεχνογνωσία και με αξιωματούχους ακόμα και άλλων χωρών.
Οι προοδευμένοι Σελήνη & Πλούτωνας αντίστοιχα μιλά για ξαφνικές αλλαγές στην ρητορεία. Προβλήματα αλλά και αντιδράσεις (*??) στην Πολεμική Αεροπορία. Η κυβέρνηση, μέσα στον «πανικό» θα επιχειρήσει να κάνει κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού για να περισώσει ότι περισώζεται.
Ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για μια κυβέρνηση και απολαμβάνει αλλά που έχει στην ουσία «άγνοια» κινδύνου. Μιλά για ζητήματα επενδύσεων σε θέματα καλλιτεχνικής φύσεως και για κινηματογραφικές ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές.
Ο πλανήτης Ερμής σημειοδοτεί δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με αγριότητες, τσαμπουκάδες και βανδαλισμούς. Δείχνει αποδοχή της χώρας μας μιας κατάστασης που δεν έχει την επιθυμητή, για εμάς, κατάληξη και φαντάζει αδιέξοδο.
Ο πλανήτης που είναι ο πλέον καρμικός, ο Κρόνος, ο συμπαντικός Κριτής ισούται με Ήλιο της Ελλάδας και αυτό δείχνει πως είναι μια ιδιαίτερα βαριά και «πένθιμη» περίοδος. Η χώρα μπαίνει σε μια κατάσταση εγκατάλειψης και αντιμετωπίζεται με σκληρά μα και άδικα μέσα.
Επιπρόσθετα ο προοδευμένος Ωροσκόπος ισούται με τον Άρη που σημαίνει πως η επιβίωση περνά μέσα από πράξεις βίας ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε τουλάχιστον μεμονωμένες καταστάσεις συμπλοκής με τους γείτονες. Ίσως έχουμε κάποιους νέους «μάρτυρες» που θα συνεργαστούν με τις αρχές. Σηματοδοτεί μια παραίτηση από θέση ή απ’ ενός δικαιώματος.
Ο Ουρανός ισούται με το Μεσουράνημα μιλά για ξαφνική εμφάνιση έλλειψης χρημάτων αλλά και τεράστιες έριδες για το θέμα αυτό. Ένα λογιστικό τέχνασμα –πατέντα θα αποκαλυφθεί.
Ο προοδευμένος Ηλιός ισούται με τον Apollon και μιλά για αύξηση της δημοτικότητας κάποιων αντιπάλων της κυβέρνησης. Η χώρα μέσα από αστάθμητους παράγοντες που επηρεάζουν τους άλλους θα φανεί πως έχει «τύχη».

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Είναι καλύτερο να είσαι δυστυχισμένος και να γνωρίζεις το χειρότερο παρά να είσαι ευτυχισμένος στον παράδεισο των ηλιθίων.» Ντοστογιέφσκι
Ο διελαύνων Hades υποδεικνύει κακοήθεια, προπαγάνδα και καταστάσεις αντιπερισπασμού. Ίσως χρειαστεί να «βγουν» προς τα έξω κάποια «μυστικά όπλα» ή κάποιοι «άσσοι» που διαθέτει η κυβέρνηση. Διαβιβαστικά και «αποδείξεις» που έρχονται από το εξωτερικό δημιουργούν πρόβλημα στο πολιτικό κόσμο. Κάποιοι θα επιχειρήσουν να καλύψουν τα ίχνη αλλά ενδεχομένως δεν θα τα καταφέρουν. Από την άλλη θα βγουν και προβλήματα από παρελθοντικές ιστορίες της κυβέρνησης. Τα πρόσωπα της δημόσιας διοίκησης θα επιδείξουν έλλειψη ψυχραιμίας και έλλειψη συμπεριφοράς. Προβλήματα με πρόσφυγες, βία και μολυσματικές ασθένειες.
Ο Κρόνος συναντά τον ιδιαίτερα «ζόρικο» άξονα UR/AD και μιλά για προβλήματα με σχολεία και σχολές. Ίσως έχουμε αναστολές, καταλήψεις κλπ. Οι μυστικές υπηρεσίες λόγω της εμπλοκής του άξονα HA/VU φαίνεται πως θα κάνουν την ζωή όλων μας πιο δύσκολη απ’ ότι ήδη είναι.
Ο «άλλος» Kronos (*αυτός της uranian) συναντά τον Δία και αυτό ζητήματα που προκύπτουν με το τραπεζικό σύστημα αλλά και τον τρόπο διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος. Προβλήματα από αποφάσεις που σχετίζονται με τον έλεγχο της εργασίας. Το ίδιο το κράτος καταπατά τα δικαιώματα εργασίας των εργαζομένων. 
Ο πλανήτης Zeus μιλά για μια στυγνή δικτατορία. Για αποφάσεις εν θερμώ αλλά και για αποφάσεις που είναι εξαιρετικά δύσκολες στο να παρθούν. Η χώρα θα δεχθεί έναν εκβιασμό όπου η κυβέρνηση θα θελήσει να τον «σερβίρει» στον λαό. Κάνοντας κάτι που όλες οι πιθανότητες είναι ενάντια μας. 
Ο Πλούτωνας είναι επάνω στον άξονα MA/ZE δείχνει τον προγραμματισμό για δράση και εργασία. Προβλήματα θα υπάρξουν από κάποιες προσπάθειες αλλαγής γραμμής «πλεύσης» σε ζητήματα εξοπλισμού.
Ο πλανήτης του ξαφνικού και του αναπάντεχου ο Ουρανός ισούται με τον KRONOS για επαναστάσεις αλλά και αλλαγή στάσης της κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων. Παράλληλα σημειοδοτεί την ξαφνική στροφή κάποιων χωρών προς τα δικά μας συμφέροντα…ίσως και κόντρα στην λογική.
Ο Vulcanus μιλά για κίνδυνους από απαγωγές που διαπράττουν συμμορίες εγκληματιών με πολύ συγκεκριμένο ιδεολογικό υπόβαθρο. Έλευση μέτρων τα οποία θα σοκάρουν αφού αντιτίθενται στο Σύνταγμα, στον νόμο και στην λογική.
 Ο Admetos σηματοδοτεί σταθερές και αμετακίνητες πεποιθήσεις κάποιων οι οποίες όμως πρέπει απαραιτήτως να αντιμετωπιστούν. Επιθυμίες τελικά δεν πραγματοποιούνται ενώ θα γίνουν κάποιες φωτογραφικές ρυθμίσεις.
Ο Ποσειδώνας λειτουργεί ιδιαίτερα διαβρωτικά. Λόγω της εμπλοκής των αξόνων HA/AP, JU/KR& PL/HA η κυβέρνηση θα δεχτεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήγμα και θα αρχίσουν οι αντιρρήσεις εντός των κόλπων της. Προβλήματα με υποβρύχια και το προσωπικό αυτών.
astrolabor.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια