Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ψυχικές ικανότητες και έκτη αίσθηση

Ψυχικές ικανότητες  που έχουν αποδοθεί στους ανθρώπους του πραγματικού κόσμου. Αυτές είναι επίσης γνωστές ως υπεραισθητική αντίληψη ή έκτη αίσθηση. Οι ψυχικές ικανότητες ποικίλουν από άτομο σε άτομο η είναι ανύπαρκτες λόγο υποτονικής πνευματικής δραστηριότητας έτσι ώστε οι άνθρωποι δεν παρατηρούν ή δεν ακούν την διαίσθηση η το εσωτερικό τους ένστικτο για να προχωρήσουν σε μια  ολόκληρη σειρά διαφορετικών δυνατοτήτων, πέρα από την ορατή και απτή πραγματικότητα. Οι ψυχικές ικανότητες μεταβιβάζονται σε ένα άτομο με την κληρονομική διαδοχή (ενεργά γονίδια), ή αναπτύσσονται, με την θέληση, την πνευματική ηθική και την πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια της ζωής. Ωστόσο, ένα άτομο που έχει αναπτύξει κάποιες από τις παρακάτω ψυχικές ικανότητες, ανήκει  σ΄ ένα υψηλότερο εξελικτικό επίπεδο στη Γη, συχνά αποκτά ταυτόχρονα αυτά τα δώρα ως με τα οποία πρέπει να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία προς όφελος της ανθρωπότητας.

Μεταφορά - Υλοποίηση, εξαφάνιση, ή τηλεμεταφορά ενός αντικειμένου.
Ανάγνωση αύρας - Αντίληψη των ενεργειακών πεδίων γύρω από ανθρώπους, τόπους και πράγματα.
Αυτόματη γραφή - Γραφή παραγόμενη χωρίς συνειδητή σκέψη.
Αστρική προβολή- ή ψυχική προβολή - Μία εξωσωματική εμπειρία στην οποία το "αστρικό σώμα" χωρίζεται από το φυσικό σώμα.
Διμερής τοποθεσία ή πολλαπλές τοποθεσίες -Το να είναι κάποιος σε πολλά σημεία την ίδια στιγμή.
Διακοή - Λήψη μηνυμάτων σε μορφή σκέψης από άλλη συχνότητα ή σφαίρα. Θεωρείται μορφή διοχέτευσης.
Διόραση, δεύτερη ματιά - Αντίληψη πέρα από τις γνωστές ανθρώπινες αισθήσεις. Ικανότητα ενός ατόμου να συλλαμβάνει οπτικές εικόνες-πληροφορίες μέσω της λειτουργίας του τρίτου ματιού.Το τρίτο μάτι, ή έκτο τσάκρα - είναι ένα οπτικό κέντρο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αντίληψη των ακτινών φωτός από μια παράλληλη διάσταση, που δεν είναι φυσικά ορατή.
Αιθέρια ακρόαση - Ικανότητα να ακούσει κάποιος τους ήχους από άλλες διαστάσεις  και επικοινωνία με τα πλάσματα από αόρατους κόσμους.
Προειδοποίηση θανάτου - Ένα όραμα ενός ζωντανού ατόμου πριν από τον θάνατό του.
Μαντεία - Απόκτηση διορατικότητας που εξασκείτε μέσω ενός τελετουργικού .
Ραβδοσκοπία - Ικανότητα εντοπισμού αντικειμένων και ενεργειακών πεδίων.
Ενεργειακή ιατρική - Θεραπεία με την διοχέτευση  μιας μορφής ενέργειας.
Επούλωση πίστεως - Διάγνωση και θεραπεία νόσου με θρησκευτική κατάνυξη.
Διαμεσότητα ή διοχέτευση – Επικοινωνία με τα πνεύματα.
Διόσφρηση- Η ουσιαστική αίσθηση της όσφρησης - Η ικανότητα να αντιλαμβάνεται κάποιος τα αρώματα της λεπτής όσφρησης του κόσμου. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να αισθανθεί τη μυρωδιά των λουλουδιών στο δρόμο στη μέση ενός άγριου χειμώνα, ή να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εσωτερική κατάσταση του συνομιλητή, διακρίνοντας τα συναισθήματα του μέσω της μυρωδιάς.
Προαίσθηση, προμήνυμα και προγνωστικά όνειρα - Αντίληψη γεγονότων πριν αυτά συμβούν.
Ψυχική επέμβαση - Απομάκρυνση των προσβεβλημένων ιστών του σώματος μέσω μιας τομής που θεραπεύεται αμέσως μετά.
Ψυχοκίνηση ή τηλεκίνηση - Χειραγώγηση της ύλης ή της ενέργειας με  τη δύναμη του νου.
Ψυχομετρία ή ψυχοσκοπία - Απόκτηση πληροφοριών σχετικά με ένα πρόσωπο ή αντικείμενο. Είναι η ικανότητα να διαβάζει κάποιος άμεσα πληροφορίες από οποιοδήποτε αντικείμενο αγγίζοντας το.
Πυροκίνηση - Χειραγώγηση της φωτιάς.
Απομακρυσμένη προβολή - Συγκέντρωση πληροφοριών από απόσταση.
Ρετρονόηση - Αντίληψη των γεγονότων του παρελθόντος.
Κρυσταλλοσκοπία - Χρήση ενός αντικειμένου για να δεις γεγονότα από απόσταση ή στο μέλλον.
Τηλεπάθεια - Μεταφορά σκέψεων ή συναισθημάτων.
Μετεμβολιασμός - Σωματική αιώρηση ή πέταγμα.
Τηλεμεταφορά - Η ικανότητα ενός ατόμου να κινηθεί  άμεσα από το ένα σημείο στο άλλο χωρίς όχημα η κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς. Μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Απαιτεί όμως τεράστια ποσότητα ενέργειας.
Όπως γίνεται αντιληπτό από την παραπάνω λιτή παράθεση, οι ικανότητες που μπορεί να αναπτύξει κανείς όταν ευλογηθεί από το σύμπαν με την έκτη αίσθηση είναι πολλές και ποικίλες και την ευλογία αυτή την λαμβάνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Όλοι μα έχουμε κάποιο ρόλο να διαδραματίσουμε στην παρούσα ζωή μας, και για όσους διαθέτουν ιδικά ψυχικά χαρίσματα, αυτά αποτελούν όχι μόνο ένα πολύτιμο όπλο για να υλοποιήσουν την αποστολή τους, αλλά και για να βοηθήσουν στο μέτρο του δυνατού και τους συνανθρώπους τους. Δεν πρέπει να φοβάται κανείς, εάν διαπιστώσει ότι διαθέτει κάποιο από τα χαρίσματα αυτά γιατί είναι Θείο δώρο! Αναλυτικά θα ασχοληθούμε με όλες αυτές τις ψυχικές ικανότητες σε ξεχωριστά άρθρα που θα ακολουθήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια