Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι έμφυτες ψυχικές ικανότητες κάθε ζωδίου

Όταν μιλάμε για τις ψυχικές ικανότητες, πολλοί τις θεωρούν κάτι σαν επιστημονική φαντασία. Στην πραγματικότητα, όλοι έχουμε αυτές τις ικανότητες και έχουμε την δύναμη να τις χρησιμοποιήσουμε με το πέρασμα του χρόνου και με την πρακτική. Το πιο σημαντικό βήμα στην χρήση των δυνάμεων σας είναι το να γνωρίζετε το ζώδιο σας και κυρίως τα όρια του.

Κριός (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)
Η ικανότητα σας είναι να αναγνωρίζετε τα ταλέντα. Μια μέρα θα πέσετε πάνω σε έναν μουσικό του δρόμου και τον επόμενο χρόνο θα τον δείτε σε παράσταση με εκατομμύρια θαυμαστές να έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια της συναυλίας.

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)
Είστε ειδικοί στο να αισθάνεστε τα όρια κάποιου και κάνετε μεγάλη προσπάθεια στο να τα ξεπεράσετε. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν κάποιος προσπαθεί να περάσει τα δικά σας και δεν φοβάστε να του ζητήσετε να σταματήσει.

Δίδυμος (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου)
Πάντα επιλέγετε να πείτε τα σωστά λόγια, χωρίς καν να το ξέρετε. Απλά σας βγαίνουν φυσικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Η ενσυναίσθηση είναι το δυνατό σας σημείο. Ξέρετε πότε κάποιος είναι επιφυλακτικός σε μια επίθεση και σιγουρεύεστε πως θα το εκμεταλλευτείτε.

Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)
Με εσάς, τα πάντα σχετίζονται με τον σωστό συγχρονισμό. Ξέρετε πότε να φτάσετε σε ένα πάρτυ, πότε να πείτε τις σκέψεις σας και πότε να ρισκάρετε. Ο συγχρονισμός δουλεύει υπέροχα για χάρη σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)
Σας βλέπουν ως ιδιοφυία γιατί γνωρίζετε πληροφορίες πριν τις μάθει κανείς άλλος. Σύντομα η γειτονιά θα μπορεί είναι ένα σπουδαίο μέρος για να αναθρέψετε τα παιδιά σας και το ξέρετε αυτό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)
Μπορείτε να διαβάσετε τους άλλους σαν βιβλίο. Ξέρετε ακριβώς τι θα κάνουν και ποιο είναι το κίνητρο τους πίσω από την πράξη τους. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως εσείς δεν ξέρετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Μπορείτε να δείτε τον πόθο και την αγάπη στον καθένα. Θέλετε αγάπη και στοργή και αυτή η ικανότητα θα σας βοηθήσει να την βρείτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Είστε ο αισιόδοξος. Ξέρετε πότε να ρισκάρετε επειδή ήδη ξέρετε ότι θα κερδίσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)
Ξέρετε ακριβώς πότε να ωριμάσετε και να αλλάξετε. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να παρατήσετε την δουλειά σας ή να πουλήσετε το σπίτι σας ξέρετε την σωστή στιγμή που θα κάνετε το ‘άλμα’.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)
Η ικανότητα σας είναι να διαβάζετε το μυαλό των άλλων και να παίρνετε έτσι αυτό που θέλετε. Αντί να ζητήσετε από κάποιον αυτό που θέλετε, προσποιείστε πως οι ευχές σας είναι δικές τους.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Το ζώδιο αυτό έχει την πιο ισχυρή ψυχική ικανότητα. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πάζλ για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή και ξέρετε ακριβώς πότε τα κομμάτια θα πέσουν. Οποιοδήποτε και αν είναι το ζώδιο σας, έχετε μια σπουδαία ψυχική ικανότητα. Το να μάθετε πώς να ελέγχετε την ικανότητα σας θα σας δώσει ένα στήριγμα στη ζωή και σίγουρα θα σας βοηθήσει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Απλά να προσέχετε και τα άλλα ζώδια γιατί οι ικανότητες τους θα μπορούσαν να συγκρουστούν με τις δικές σας.
www.awakengr.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια