Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2018 μ.χ. ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Το 2018 είναι μία άλλη κρίσιμη χρονιά. Έχουμε την μετακίνηση δύο δυνατών Πλανητών του Κρόνου και του Ουρανού και αυτό σηματοδοτεί μία καινούργια κατάσταση.
Κάθε μετακίνηση αργών Πλανητών επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην ανθρωπότητα, για την Χώρα μας και για τον καθένα μας ξεχωριστά.
Ο κόσμος θα αλλάξει ξανά. Η Χώρα μας θα ακολουθήσει αυτές τις αλλαγές αφού πρώτα αλλάξει την κυβέρνηση.
Με τον Κρόνο να μετακινείται στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2017 και δημιουργεί μία αυξημένη πίεση όσο αφορά κάθε τι που χαρακτηρίζεται εξουσία.
Ο ρόλος του Κρόνου είναι να είναι ο " μεγάλος αυστηρός δάσκαλος " της ηθικής και του κάρμα.
Η πίεση που θα ασκήσουν στην παγκόσμια εξουσία θα είναι καταλυτική μέχρι το 2020. Ηγέτες που νιώθουν παντοδύναμοι ( Τραμπ, Ερντογάν) έχουν να αντιμετωπίσουν την εξουσία πάνω στην εξουσία τους. Δηλαδή κάποιοι έχουν αποφασίζει να τελειώσουν το υπάρχον καθεστώς για να δημιουργηθεί ένα άλλο πιο καταπιεστικό και πιο κλειστό.
Η αλλαγή είναι εμφανή για την ώρα ορατή στην Γερμανία. Ο Σόιμπλε τον " έβγαλαν " τώρα έξω από το παιχνίδι οι επικυρίαρχοι, γιατί πλέον έκανε αυτό που ήθελαν. Το ίδιο θα κάνουν στην Μέρκελ. Θα μείνω στο Σόιμπλε γιατί ήταν " εκπρόσωπος " μίας " παγκόσμιας κυβέρνησης " που επιχείρησε να κάνει μία αναδιανομή του πλούτου με όχημα για άλλη μία φορά την Γερμανία. Ουσιαστικά την "έστισαν στην ίδια παγίδα " όπως στον πρώτο και το δεύτερο πόλεμο.
Με " όχημα " τον Σόιμπλε δημιούργησαν ένα καινούργιο καθεστώς στην Ευρώπη βγάζοντας την Αγγλία από την Ευρωπαϊκή Ένωση αφού σαν ναυτική δύναμη πρέπει να πάει με τους " νικητές ".
Αυτό γίνεται γιατί πάντα οι ναυτικές δυνάμεις νικούν ενώ η Γερμανία χωρίς παραθαλάσσια χώρα δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει.
Τώρα έρχεται ο Κρόνος και ζητά την δική του Ηθική. Οι τύπου Σόιμπλε θα αποστρατευτούν αφού έκανε την βρώμικη " δουλειά και στην θέση θα τοποθετηθεί μία άλλη " μαριονέτα " αφού πρώτα ισορροπήσει το σύστημα και βρεθεί η χρυσή τομή.
Οπότε με όχημα την Γερμανία που θα κλονιστεί και η οικονομία της, θα γίνει μία αναδιάταξη στην Ευρώπη με τριγμούς που θα την οδηγήσει σε μία στροφή στα εθνικά κράτη με άνοδο της ακροδεξιάς.
Το ίδιο σκηνικό θα έχει και η Αμερική και η Τουρκία γιατί λειτουργούν ως " ανεξέλεγκτοι " κάνοντας κινήσεις που δεν εξυπηρετούν την παγκόσμια τάξη.
Το 2019 θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα που θα έχουμε την σύνοδο Άρη - Κρόνου - Πλούτωνα. Ένας Πόλεμος? Ίσως. Πάντως κάτι το πολύ, πολύ δύσκολο.
Στην Ελλάδα φυσικό είναι αυτή η αναδιάταξη να επιφέρει κατ αρχήν αλλαγή Πρωθυπουργού. Το όχημα της κατάρρευσης έχει βρεθεί. Τα Σκάνδαλα.
Έχει ξεκινήσει ήδη η αποδόμηση με τα κτυπήματα που δέχεται ο " συγκυβερνήτης " Καμένος λόγω σκανδάλων.
Η έξοδος από το Μνημόνιο δεν θα είναι όπως την θέλουν με συνέπεια μία άλλη διάψευση. Για την ώρα λόγω Ερντογάν οι κακές σχέσεις που έχει με την Αμερική ευνοεί την Ελλάδα μέσω ΔΝΤ.
Ο Τσίπρας έχει πλέον πιει το γλυκό ποτήρι της εξουσίας, τελείωσε ο ρόλος που του ανέθεσαν οι πάτρωνες του.
Αυτή την στιγμή έχει να διαχειριστεί και οικογενειακά θέματα μια που ο έρωτας τον "πλησίασε". Ο ερωτευμένος άντρας ζει σε ένα παράδεισο κακής νοημοσύνης και δεν σκέφτεται ποτέ σοβαρά. Οπότε όλα ανάλαφρα.
Η εξουσία όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Ούτε ο Κρόνος.
2018μ.χ. ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
Το 2018 μας επιφυλάσσει και μία άλλη διέλευση η οποία είναι πιο μακροχρόνια σε σχέση με αυτή του Κρόνου.
Ο Ουρανός μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει έως το 2025 περίπου.
Όσο πιο μεγάλη σε χρονικό διάστημα είναι η διέλευση τόσο οι επιπτώσεις είναι καταλυτικές είτε αφορούν την Ανθρωπότητα, την Ελλάδα και τον καθένα μας ξεχωριστά.
Ο Ταύρος, ζώδιο του χρήματος, των ατομικών που προέρχονται από την δουλειά μας με την Έλευση του Ουρανού θα βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση. Ως ζώδιο της Γης και Σταθερό προτιμά την καθεστωτική αντίληψη των οικονομικών, όμως ο Ουρανός δεν επιζητά αυτό. Οι αντιλήψεις του Ουρανού να βρουν μία θυελλώδη αντίσταση, όμως τελικά θα επικρατήσει ο Ουρανός.
Ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι σε μια " Ουράνια επίθεση " με καθοριστικό αποτέλεσμα με βάση την ανατροπή όσο αφορά τα οικονομικά.
Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων που ελέγχει οικονομικά τον πλανήτη ( τραπεζίτες ) έχουν αποδειχτεί την έλευση ενός νέου οικονομικού μοντέλου ρύθμισης ως προς τα συμφέροντα τους.
Αυτό αφορά τον περιορισμό της φυσικής παρουσίας του ατόμου ( για να μην υπάρχει αντίδραση) και όλα να ρυθμίζονται από τις Νέες Τεχνολογίες.
Το " πειραματόζωο " Ελλάδα - ελέω των εντολοδόχων πρωθυπουργών της - είναι η πρώτη που το εφαρμόζει με τρόπο ολοκληρωτικό.
Ηλεκτρονικοί Πληστηριασμοί. Χιλιάδες σπίτια θα χαθούν, επιχειρήσεις κυρίως ξενοδοχεία, και κανείς δεν θα γνωρίζει τον αγοραστή.
Η άλλη αλλαγή αφορά τον τραπεζικό τομέα όπου χιλιάδες θέσεις θα χαθούν γιατί όλα θα γίνονται αυτοματοποιημένα.
Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Το " πλαστικό χρήμα " θα κυριαρχήσει παντού ( πληρωμές, μισθωδοσίες, ενοίκια, αποζημιώσεις κτλ) και οι συναλλαγές θα περνούν από ένα κεντρικό κανάλι πληροφοριών της οικονομικής κατάστασης του καθενός μας.
Όλα όμως θα οδηγούνται στην Εφορία με αποτέλεσμα πλήρη υποταγή στην φορολογική διακυβέρνηση με αποτέλεσμα υποταγή οικονομική για να πληρωθούν τα δάνεια των ξένων.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή ( τα έχουμε ήδη υποστεί ) καθώς όσο περνά ο Ουρανός από τον Ταύρο και οι όψεις που θα κάνει με άλλους Πλανήτες να δημιουργεί γεγονότα.
Καινούργια προϊόντα οικονομικής υφής θα βγούν στην επιφάνεια κυρίως ασφαλιστικά ( συντάξεις, υγεία κτλ) που θα αντικαταστήσουν την δημόσιο δαπάνη οπότε το κράτος να δίνει χαμηλές συντάξεις μόνο για τους αναξιοπαθούντες.
Η Ελλάδα θα ακολουθήσει θέλοντας και μη αυτήν την πορεία με την ίδια εντολή που εφαρμόζεται και στις άλλες χώρες " για την εξυπηρέτηση του πολίτη ".
Κάποιοι όμως σύμφωνα με τους επικυρίαρχους πρέπει να πληρώσουν για την αποπληρωμή της γιγάντιας φούσκας που έστησαν οι παγκόσμιοι τραπεζίτες.
Το ηλεκτρονικό εμπόριο θα πάρει ολική μορφή και τα μικρά καταστήματα ή θα υποταχθούν στην νέα μορφή η θα κλείσουν.
Οι επειχειρήσεις κυρίως μικρομεσαίες θα υποστούν ολική καθίζηση μια που η μέση τάξη πλέον δεν χρειάζεται.
Αυτό επιτάσσει ο " νέος καπιταλισμός " και η καινούργια οικονομική θεωρία που εφαρμόζεται από το 2008 και μετά. Στην Ουράνια διακυβέρνηση του χρήματος η μεσαία τάξη αφού την άφησαν να αναπτυχθεί τώρα δεν την χρειάζονται και τα " υπαρχοντά της " θα τα μοιραστούν οι αστοί. 
Οι υπόλοιποι θα ζούμε έως το 2025 με χαμηλούς μισθούς και επιδόματα για τους κοινωνικά αξιοπαθούντες.
Η διέλευση έχει όμως και τα θετικά της μια που τα επαγγέλματα των λογιστών, οικονομολόγων, ψυχιάτρων, ψυχολόγων, μέντιουμ, πυρηνικής ενέργειας, μεσιτών, υπολογιστών θα δουν μία τεράστια άνοδο.
Το μοντέλο της ανάπτυξης μέσω των ακινήτων έχει τελειώσει, η γεωργία δεν χρειάζεται αφού υπάρχουν τα μεταλλαγμένα, οι υπηρεσίες θα αλλάξουν μορφή και όλα θα ακολουθήσουν μία επαναστατική μορφή.
Σημ: Βλέπουμε γύρω μας επαγγέλματα να καταρρέουν με το " νέο καπιταλισμό " με μακροχρόνια πορεία π.χ. ταξί.
Η Ελλάδα όμως διαθέτει καταπληκτικά μυαλά όσο αφορά τις νέες τεχνολογίες και αυτά τα παιδιά θα δημιουργήσουν μία επαγγελματική πορεία που θα τους οδηγήσει στην " νέα μεσαία τάξη ".
Οι νέοι που είναι πιο κοντά στο νέο δεν τους φοβάμαι και ιδιαίτερα τους " Ουράνιους " γιατί μπορούν να ακολουθήσουν καλύτερα την " νέα μόδα ".
Δεν πρέπει να ανησυχούν οι γονείς για τα παιδιά γιατί μεταφυσικά ο Ουρανός " αγαπά τα παιδιά " . Όταν αναφέρω παιδιά εννοώ και μεγαλύτερες ηλικίες έως και 35 ετών.
Αυτοί που θα υποστούν τις συνέπειες είναι οι ηλικίες πάνω από τα 45 ( που και εγώ ανήκω) .

Για να γυρίσουμε στην Αστρολογία θα πούμε ότι τα ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος θα έχουν και τις μεγαλύτερες μεταβολές θετικές η αρνητικές ανάλογα με τον χάρτη τους.
Πρέπει από τώρα θα αποδεχτούν τις αλλαγές στους αντίστοιχους τομείς που επηρεάζει η διέλευση.
Ο Ουρανός θέλει την αλλαγή και όσοι θα αντισταθούν θα υποστούν τις συνέπειες. Οι αλλαγές φοβίζουν πάντα αλλά είναι ο μόνος δρόμος για την εξέλιξη.
Σημ: Το κείμενο αυτό το έγραψα όχι αποκλειστικά ως Αστρολόγος αλλά και ως Διευθυντής Πωλήσεων, για να σας δώσω μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις αλλαγές.
ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια