Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Ελλάδος μηνός Νοεμβρίου 2017

«Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του ανθρώπου θα έπρεπε να αποτελεί υποσημείωση στη διακήρυξη των καθηκόντων του.» Oscar Louis Forel (**Ελβετός ψυχίατρος).

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Νοέμβριος πλέον του 2017 και είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το τι μέλλει γενέσθαι εδώ στην χώρα που γέμισε τον πολιτισμό αλλά δεν κατάφερε να τον διατηρήσει.
Τα πράγματα δείχνουν πιο «μπλεγμένα» από ποτέ αφού η Ελλάδα τελικά δεν ανήκει ούτε στο Ρωσικό «ορθόδοξο» τόξο μα ούτε και στην λεγόμενη «Δύση». Η επίσκεψη του Τσίπρα στις ΗΠΑ, όπως είχαμε γράψει πήγε εντελώς στράφι αλλά που βοήθησε να εκπονηθούν δυο πολύ χρήσιμα συμπεράσματα:
Α) Οι Αμερικάνοι πρόβλημα έχουν με τον Ερντογάν και όχι με την Τουρκία
 Β) Στην εξωτερική πολιτική έχουμε νοοτροπία δούλου που λέμε μόνιμα «Σφάξε με πασά σου μα αγιάσω»….
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πως τελικά σε μια, τέτοια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία, αντί να διαπρατευθούμε τελικά σκύβουμε το κεφάλι και κάνουμε ότι μας λένε οι άλλοι. Αλήθεια αυτό μπορεί να το καταπιεί κανείς αμάσητο; Μάλλον όχι.
Ο Αλέξης Τσίπρας (**κατ΄ επέκταση και η Ελλάδα) βρίσκεται συνεχώς στην «λάθος πλευρά του τραπεζιού». Από την μια ποντάρει στον Μελανσόν αλλά εν συνεχεία υποστηρίζει Μακρόν (**του έταξε να αγοράσει η χώρα μας τα Rafale…αλλά μετα την έκανε αλλά δημοψήφισμα) εν συνεχεία υποστήριζε με θέρμη την Σκυλαρι Κλίντον (**δεν είναι ορθογραφικό λάθος) και εν συνεχεία αναζητά υποστήριξη στην αγκαλιά του Trump και αυτός υποστηρίζει την Τουρκία, μας πασάρει τα «σαπάκια» και τελικά είναι στο στόχαστρο του FBI…. Για να μην αναφέρουμε και τον «ανεκδιήγητο» Προκόπη Παυλόπουλο που προσκαλεί τον Ερντογάν….

Αλλά ας πούμε τι θα βγάλει τελικά ο μήνας Νοέμβριος 2017 για την Ελλάδα:

Το ηλιακό τόξο σημειοδοτεί το τι μέλλει γενέσθαι: «Νομίζω πως υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγχεις το λαό. Πρώτα από όλα τον τρομάζεις και μετά του ρίχνεις το ηθικό.» Τ. Benn
O προοδευμένος Hades μιλά για υποθέσεις όπου από πίσω κρύβεται κάποιος αρχι-συμμορίτης και για άτομα που αναζητούν εκδίκηση και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Η χώρα μας ίσως τελικά βρει την «τύχη» της μέσα από μεταλλεύματα και προϊόντα που βρίσκονται υπό της γης. Οι δημόσιοι λειτουργοί, τα δημόσια πρόσωπα ίσως επιδείξουν ένα πολύ άσχημο πρόσωπα αμαυρώνοντας τελικά την εικόνα τους. Κάποια «μυστικά» μιας συμφωνίας ίσως φανερωθούν και τελικά «τινάξουν στον αέρα» μια συμφωνία.

  • Ο προοδευμένος ΑΡΗΣ μιλά για έναρξη μιας επανάστασης ενάντια σε μια μισητή δύναμη και εξουσία. Βουλευτές και Διευθυντές πολιτικών γραφείων μπαίνουν σε καθεστώς παρακολούθησης. Ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, ο Ποσειδώνας, μιλά για σχέδια που τελικά δεν ολοκληρώνονται. Ίσως η κυβέρνηση να φάει άκυρο και έτσι κάποιες «εξαγγελίες» ίσως αναγκαστεί να τις ανασκευάσει ή να τις πάρει πίσω. Θα υπάρξουν προβλήματα από καπνό, ασφυξία κλπ. Εν τω μεταξύ στην «κυβερνητική πτέρυγα» θα έχουμε κινήσεις «εκτός κομματικής γραμμής».
  • Ο προοδευμένος KRONOS σηματοδοτεί μεγάλη αμέλεια από μεριάς της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση δίνει έναν αγώνα προκειμένου να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Η τοποθέτηση ενός ατόμου σε μια «ανεξάρτητη» αρχή ή μια υπηρεσία θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ζητήματα με αξιολογήσεις αλλά και μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων. 
  • Ο Ζευς μας προειδοποιεί για έναν πόλεμο, για έναν νέο κύκλο αντάρτικου πόλης, που ξεκινά ξαφνικά. Αρκετές συλλήψεις (**όπως και τον προηγούμενο μήνα) μπορεί να φαίνονται πως είναι προϊόν «τύχης» αλλά τελικά θα είναι προϊόν αξιοποίησης πληροφοριών. Οι επιτυχίες των διωκτικών αρχών θα συνεχιστούν ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί γιάφκα ή αποθήκη οπλισμού. Προσοχή ενδεχομένως να έχουμε πυρκαγιά σε κάποιο ίδρυμα ή σε χώρο που ανήκει σε ίδρυμα. Ζητήματα και σκάνδαλα με τα καύσιμα. Η ρουφιανιά επάνω στην «μοιρασιά».
  • Ο πλανήτης του χρήματος και της ευημερίας ο Δίας μιλά για πιθανότητες χρηματοδότησης. Για ανέλπιστη τύχη στον χώρο της Ιστορίας και της αρχαιολογίας. Αν και η κυβέρνηση θα επιδεικνύει όπου βρεθεί και όπου σταθεί μια αυξημένη και ίσως αδικαιολόγητη αισιοδοξία αλλά τελικά μετά τις 23/11 θα αναγκαστεί να «προσγειώσει» τις προσδοκίες της. Χρήματα από τα «σαπάκια» και τ’ άχρηστα αντικείμενα.
  • Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για την βράβευση ενός σημαντικού ατόμου. Έριδες και φιλονικίες φαίνονται να έρχονται στην επιφάνεια. Ο Ωροσκόπος μιλά για καταστάσεις που ο επικεφαλής μιας ομάδας (κόμματος) θα τα «πάρει» άγρια. Δείχνει επίσης για «περίεργα» αποτελέσματα σε εκλογικές διαδικασίες. Σηματοδοτεί «απρόσμενες» συμμαχίες για την ανατροπή μιας κατάστασης (**Σημείωση: Έχουν στο ΠΑΣΟΚ εκλογές). Περίεργες ειδήσεις για διάφορα πρόσωπα και για συνεργασίες με υπηρεσίες. 
  • Ο Προοδευμένος Ερμής σηματοδοτεί πολλές συζητήσεις. Σε πολλά θέματα όμως θα έχουμε, παρά του αντιθέτου ενδείξεις, αμετακίνητες θέσεις. 
  • Ο Vulcanus σημειοδοτεί καταστάσεις οι οποίες θα βγάλουν ισχυρές εκρήξεις!!! Μιλά για προβλήματα με άτομα που ανήκουν στην κοινωνική ελίτ αλλά και με ιερείς, δεσπότες ή διαιτητές. Ίσως «χτυπηθεί» ένα πρόσωπο, μια εξέχουσα προσωπικότητα. Το κράτος, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, θα κάνει αυξημένη χρήση βίας.
  • Ο Poseidon μιλά για απώλεια της πίστης μα και της εμπιστοσύνης. Προσοχή σε ιερείς και πιστούς κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Προβλήματα στους χώρους εκπαίδευσης και σε σχολεία. 
  • Ο Ουρανός ισούται με το Μεσουράνημα σηματοδοτώντας μια περίοδο που απαιτεί άμεση λήψη αποφάσεων. Μιλά για μια απρόκλητη επανάσταση. Προβλήματα με στρατιωτικές δαπάνες. Προσοχή σε αποθήκες πυρομαχικών και σε χώρους καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων. 
  • Ο προοδευμένος ΗΛΙΟΣ υποδεικνύει ενδεχομένως μια λανθασμένη διάγνωση για κάποιο επώνυμο πρόσωπο. Αποκαλύψεις θα βγουν στην επιφάνεια που είναι άρρητα συνδεδεμένα με «μεσάζοντες» σε στρατιωτικό υλικό. Ο Πρόεδρος ενός ιδρύματος ή μιας μεγάλης εταιρείας ενδεχομένως να περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων… Ζητήματα με «ανοίγματα» λογαριασμών αλλά και με ανάλυση της κίνησης των λογαριασμών αυτών ίσως τελικά βγάλει προβλήματα σε πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.
  • Ο καρμικός κριτής, ο αδέκαστος Κρόνος μιλά για μια σκληρή αντιμετώπισης της χώρας μας. Μιλά για απώλειες είτε εμψύχου είτε υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Πριν από οτιδήποτε άλλο, να είσαι οπλισμένος.» Μακιαβέλι

  • Ο Hades υποδεικνύει για απρόσμενες αλλαγές στα τιμολόγια των καυσίμων. Προβλήματα με την «ποιότητα» των υπηρεσιών του κράτους σε επίπεδο υγείας. Το κράτος δίνει εντολή να «ξεψαχνιστούν» λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Ο Kronos ισούται με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης αλλά και τον Κρόνο (Saturn) και αυτό πρακτικά δημιουργεί τεράστια προβλήματα με κρατικούς λειτουργούς, δικαστές αλλά και άτομα που σχετίζονται με το Διπλωματικό Σώμα. Οι «Θεσμοί» προφανώς και θα ζητήσουν πραγματάκια τα οποία θα είναι αρκετά δύσκολα ως προς την εφαρμογή τους. Και το «ευτύχημα» της Κυβέρνησης είναι πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί κυβερνητικός συνασπισμός στην Γερμανία. Το «στράβωμα» της τύχης είναι (*όπως είχαμε πει και στην περασμένη ανάλυση του ταξιδιού στις ΗΠΑ) πως ο Trump μπαίνει σιγά -σιγά στο «κάδρο» των υπηρεσιών ασφαλείας στις ΗΠΑ για την εμπλοκή των Ρώσων στις Αμερικάνικες εκλογές (**που όπως έχουμε πει αληθεύει αυτό). Δυστυχώς η χώρα θα πρέπει να πληρώσει ένα πρόστιμο. Άτομα από την πολιτική σκηνή ίσως αλλάξουν στρατόπεδο ή παραιτηθούν. Ατυχήματα με ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες (???).
  • Ο Πλούτωνας μιλά για μια επιτυχία η οποία έρχεται σιγά-σιγά. Ενδεχομένως γειτονικές χώρες με όχι και τόσο «φιλική» διάθεση να έχουν αρκετά προβλήματα είτε οικονομικά (καθαυτά) είτε μέσα από την μανία της φύσης που θα έχει τελικά οικονομικό αντίκτυπο. Μια όχι καλή περίοδο για πρόταση μομφής, αναζήτησης πολιτικών ευθυνών αφού ο σφετερισμός ή μάλλον οι απόπειρες σφετερισμού της εξουσίας θα πέφτουν στο κενό. Αυτό όμως δεν έρχεται σε αντίθεση με όσους κάνουν προπαρασκευαστικές για πολιτικές αναμπουμπούλες που θα μπορέσουν να εκδηλωθούν μετά τις 21/12. Προβλήματα με υγεία ή με την «επάρκεια» για άτομα που ανήκουν στις ανώτερες και ανώτατες βαθμίδες τις Στρατιωτικής ηγεσίας ή των Σωμάτων Ασφαλείας.

Καλό θα είναι ν’αποφύγετε τις πατέντες σε ζητήματα μηχανών εσωτερικής καύσης (**π.χ καυστήρες) για να μην δείτε κανένα καυστήρα με το κτήριο στην «ζώνη του Κούιπερ). ¨Ένας σάλος, ένα σκάνδαλο σχετικά με απεικονιστικές εξετάσεις και την μη χορήγηση ή εκτέλεση αυτών. Προβλήματα με ηλεκτροδοτήσεις κάποιων περιοχών λόγω φθοράς ή καταστροφής καλωδίων υψηλής τάσης ή μετασχηματιστών. Οι Αρχές μεταξύ τους «συνεννοούνται» για «τυχαίες συλλήψεις»….


  • Ο Vulcanus μιλά για περίεργους χαρακτήρες εντός της κυβερνήσεως και εργατικά ατυχήματα με μηχανήματα. 
  •  Ο Apollon μιλά για μεγάλες αλλαγές σε ζητήματα βιομηχανιών. Ίσως κάποιες εταιρίες στο άκουσμα τους να φύγουν και αυτές. 
  • Ο Δίας μιλά για δημοσκοπικό come back του Σύριζα (*να κλείσει την ψαλίδα) το οποίο είναι παροδικό. Έφοδος δικαστικών ή αστυνομικών σε γραφείο κόμματος ή βουλευτών. 
  • Ο Βόρειος Δεσμός ισούται με ZEUS ενδεχομένως να βγάλει στην «ενεργό δράση» άτομα που ήταν στον «πάγο» φαίνεται ως μυημένοι να επανέρχονται και να χτυπούν κτήρια μείζονος σημασίας. Προσοχή άτομα που υπηρετούν την κυβέρνηση θα χουν προβλήματα. 
  • Ο Cupido μιλά για προβλήματα στις πολιτικές γραμματείες κομμάτων αλλά και «πειραγμένα» αποτελέσματα στις εκλογές. 
  • Ο Κρόνος (Saturn) μιλά για ξαφνικές δυσάρεστες ειδήσεις χαλάνε το νέο success story της κυβέρνησης Τσίπρα και έρχονται στην επιφάνεια θέματα από τελεσίγραφα φυγής στελεχών , από απώλειες της κυβέρνησης εξαιτίας κακοδιαχείρισης. Άραγε μήπως καταφτάσουν ειδήσεις για κάποιον…κόφτη ας πούμε;;;

Καλώς ή κακώς αυτά διαφαίνονται πως θα συμβούν. Καλό μήνα να έχετε.
KARL HEINZ OTTINGER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια