Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στα 112 του παντρεύτηκε 17χρονη!

Στα 112 του παντρεύτηκε 17χρονη

Ήταν όλοι τους εκεί!


Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας παρακολούθησαν στη Σομαλία τον -έκτο- γάμο ενός άντρα μόλις... 112 ετών με μία πιτσιρίκα 17 ετών!
Ο γαμπρός που ακούει (;) στο όνομα Ahmed Mohammed Dor αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τη Sáfia Ampntoulách, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ο Θεός τον βοήθησε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, προσθέτοντας ακόμη πως θα ήθελε να κάνει σύντομα με τη νέα του γυναίκα ένα παιδί.
Στα 112 του παντρεύτηκε 17χρονη
Κι αν νομίζετε πως η μικρή εξαναγκάστηκε να τον παντρευτεί, απατάστε! «Δεν την εξανάγκασα, αλλά όσο μπορούσα χρησιμοποίησα την εμπειρία μου για να την πείσω για το πόσο την αγαπάω» εξήγησε τρισευτυχισμένος ο γαμπρός!
Να σημειωθεί πάντως πως ο Αχμέντ Μοχάμεντ Ντορ από τις άλλες πέντε γυναίκες του έχει ήδη δεκαοκτώ παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια