Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

10 γνωστά-άγνωστα αθλήματα

Τι νομίζατε μόνο ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ υπάρχουν.
Αμ δε.
Αυτά τα αθλήματα άραγε τα ξέρετε;..
10) Chess boxing
Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα, είναι μια μίξη σκακιού και πυγμαχίας.
Οι δυο διαγωνιζόμενοι παίζουν εναλλάξ σε κάθε γύρο τα δυο αγωνίσματα και ο καλύτερος κερδίζει στο τέλος!!!
9) Bunny Jumping
Όκ έχουμε δει σκυλιά να κάνουν αγώνες, αλλά όχι και κουνέλια. Επόμενη κίνηση να τα βάλουν και στο στοίχημα και να ποντάρουμε πιο θα πηδήξει καλύτερα τα εμπόδια
8) Shin Kicking
Με την αγγλική της ονομασία σίγουρα δεν την αντιλαμβάνεστε, αλλά όπως θα είδατε και από την εικόνα και το βίντεο, είναι ένας διαγωνισμός τρικλοποδιάς, ο οποίος μάλιστα διεξάγεται από το μακρινό 1600!!
7) Unicycle Hockey
Όλων των ειδών χόκει έχουμε μάθει, αυτό θα μας εξέπλησσε. Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο αφού το μονόκυκλο, θέλει και την απαιτούμενη ισορροπία!!
6) Camel Wrestling
Αυτό το περίεργο άθλημα προέρχεται από την Τούρκια και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι γείτονες μας είναι τόσο αλλόκοτοι σαν λαός.
Συγκεκριμένα βάζουν δυο αρσενικές καμήλες να παλέψουν για μια θηλυκιά και γίνεται της κακομοίρας. Τα πονταρίσματα πέφτουν σύννεφο!!!
5) Quidditch
H άποψη μας για το Quidditch έπειτα από αυτό σίγουρα αλλάζει για τα καλά. Εμπνευσμένο από την σειρά ταινιών Harry Potter, διεξάγεται σε 400 κολλέγια και είναι αρκετά διασκεδαστικό όπως θα παρακολουθήσετε!!
4) Wife Carrying
3) Extreme Ironing
Θα πιστεύατε ποτέ πως το surf με το σιδέρωμα θα είχε κάποια σχέση; Κι όμως είναι άθλημα... Μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι πάνε σε ιδιαίτερα μέρη για να αθληθούν κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την δοκιμασία τους!!!
2) Man vs Horse
Μια άνιση μάχη αναμφισβήτητα που παρόλα αυτά ενισχύει το αθλητικό πνεύμα και σε κάνει να παλεύεις παρά τις μεγάλες αντιξοότητες. Έχει ιδρυθεί στην Ουαλία και όποιος το επιχειρήσει θα πρέπει να έχει τεράστιες αντοχές και ψυχικές δυνάμεις.
1) Ferret Legging
Θα θέλατε να βάλετε δυο κουνάβια στα παντελόνια σας και να τα κρατήσετε για ώρες(5 το παγκόσμιο ρεκόρ) κερδίζοντας έναν διαγωνισμό.
Το πιστεύετε ή όχι το μακρινό 1979 αυτό ήταν άθλημα.
Τώρα πια για ευνόητους λόγους έχει χάσει το ενδιαφέρον του.
Υγεία πάνω απ' όλα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια