Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Daren Metropoulos: αγοραστής της βίλας του Χιου Χέφνερ είναι Έλληνας

Τα ξέφρενα πάρτι και τα δεκάδες ημίγυμνα «κουνελάκια», ήταν μόνο μερικά από αυτά που μπορούσε να δει κάνεις μέσα στη βίλα του Χιου Χέφνερ.
Η θρυλική έπαυλη, που άνηκε στον «πατέρα» του Playboy , είχε μεταξύ άλλων κινηματογράφο, αίθουσα παιχνιδιών, γήπεδα τένις και μπάσκετ, γυμναστήριο, πισίνα με καταρράκτη και ζωολογικό κήπο.
Και τώρα, μετά τον θάνατο του Χέφνερ πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με το υπερπολυτελές σπίτι του.
Το αρχοντικό στο Μπέβερλι Χιλς αγοράστηκε πέρυσι από τον επενδυτή Ντάρεν Μητρόπουλος, ο
οποίος ήταν γείτονας του Χέφνερ από το 2009.
Η έπαυλη βγήκε προς πώληση τον περασμένο Ιανουάριο έναντι του ποσού των 200 εκατ. δολαρίων.
Όρος του συμβολαίου ήταν ο αγοραστής να επιτρέψει στον Χέφνερ να ζήσει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του και να μην ανακαινίσει την κρεβατοκάμαρα όπου γινόντουσαν τα όργια και τα πάρτι με τα «κουνελάκια».
«Η κληρονομιά του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητα του» είχε πει τότε ο Μητρόπουλος, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει την τιμή της αγοραπωλησίας. Μεσίτες, όμως, εκτιμούν πως ο Μητρόπουλος αγόρασε το σπίτι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.
Πληροφορίες, όταν είχε γίνει γνωστή η αγορά, ανέφεραν πως ο Μητρόπουλος -που ζει σε γειτονική έπαυλη- σχεδιάζει να ενώσει το σπίτι του Χέφνερ με το δικό του με το κτήμα να έχει έκταση συνολικά 7,3 στρέμματα.

Daren Metropoulos
Ο Ντάρεν Μητρόπουλος είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το Forbes εκτιμάται τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Ντάρεν με τον αδελφό του Εβαν, είναι ένας από τους διευθυντές του κεφαλαιουχικού-επενδυτικού ταμείου που ίδρυσε ο πατέρας του, του Metropoulos and Co., και δραστηριοποιείται στην εξαγορά εταιριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και όταν τις παίρνουν στα χέρια τους κυριαρχούν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια