Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις για την επόμενη γενιά

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ορισμένοι θα έλεγαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Ισχυρίζονται ότι ο Άνθρωπος δεν μπορεί ποτέ να κάνει κάτι σαν αυτό που παρακολουθείτε. Επαναλαμβάνω ότι όσοι έχουν την ενέργεια και την ικανότητα να βλέπουν τα χρώματα εδώ, θα γνωρίζουν ότι είναι αληθινό. Το μη ορατό είναι δύσκολο να αποδειχθεί στον τρισδιάστατο (3D) νου, εφόσον περιμένετε να δείτε κάτι 3D, να αποδεικνύει μη τρισδιάστατα πράγματα, έτσι δεν είναι; Καθότι ακούγατε τη φωνή αυτή όλη μέρα [την Ανθρώπινη φωνή], η οποία είναι του συνεργάτη μου [του Λη].

Αν και είναι ανθρώπινη φωνή, ξαφνικά υποτίθεται ότι γίνεται η φωνή ενός όντος πέρα από το πέπλο! Πράγματι έτσι συμβαίνει και δεν πρόκειται για κάτι παράξενο ή αλλόκοτο. Όσοι νιώθετε την ενέργεια, ας γνωρίζετε ότι έχει αυξηθεί τώρα, καθώς αυτή είναι φωνή από την εστία. Είναι μια απαράμιλλη φωνή που συνδέεται με μια τρίτη γλώσσα, η οποία απευθύνεται στην Ανθρώπινη καρδιά, τον Ανώτερο Εαυτό του καθενός σας.

Ας γίνει γνωστό ότι υπάρχει αλήθεια στο λόγια αυτά. Ας μην μείνουν στα αυτιά και το μυαλό σας, αλλά ας πάνε να συναντήσουν την καρδιά σας. Επιτρέψτε να ερμηνευτούν τα λόγια από εκείνο το κομμάτι σας που αποκαλούμε Ανώτερο Εαυτό. Τότε θα νιώσετε άνετα με αυτά τα πράγματα.

Είμαι ο Κρύων και γνωρίζω που βρίσκομαι. Δεν είναι περίεργο να μιλάω στην ανθρωπότητα κατ’ αυτό τον τρόπο, ούτε να απευθύνομαι έτσι σε όσους διαβάζουν το κείμενο ή ακούν την ηχογράφηση. Τα λόγια μου διαβάζονται και γνωρίζω ποιος τα διαβάζει. Το μήνυμα αυτό λοιπόν, είναι επίσης για εσάς που βρίσκεστε έξω από το χρονικό πλαίσιο όσων το ακούν εδώ με τα αυτιά τους. Καθώς είναι ένα άχρονο μήνυμα, που έρχεται σαν συνέχεια του προηγούμενου [στο Laguna Hills, Καλιφόρνια]. Πριν δύο εβδομάδες, στο δικό σας χρόνο, σας δώσαμε ένα μήνυμα, μια επικοινωνία που ονομαζόταν «Τρέχοντα Γεγονότα». Αναφερθήκαμε στο τι έχετε επιτύχει και μιλήσαμε για την ενέργεια της στιγμής. Τώρα θα θέλαμε να συνεχίσουμε, για να σας δώσουμε την ενέργεια του τι μπορεί να γίνει.

Θ’ αρχίσουμε εξιστορώντας τι έχει γίνει. Όμως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να αρχίσουμε τη διδασκαλία. Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι συμβαίνει εδώ. «Αυτός είναι ένας άνθρωπος που προσποιείται», ισχυρίζονται. Το μυαλό τους λεει, «Όλο αυτό δεν με αφορά». Κοιτάζουν το ρολόι τους και αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει η συνάντηση. Γνωρίζω ποιος είσαι αγαπητέ μου. Έχεις την απροσμέτρητη αγάπη, όπως ακριβώς και οι άλλοι. Θάθελα να σου δώσω ένα μήνυμα που απευθύνεται σ’ εσένα: Όταν φύγεις από εδώ με δυσπιστία, θα είναι μαζί σου ο ίδιος αριθμός αγγελικών όντων, όπως και με τον θεραπευτή! Καταλαβαίνεις;
Ο λόγος που δεν πιστεύεις αγαπητέ μου Άνθρωπε, είναι επειδή δεν θέλεις να ανοίξεις το βάζο της πνευματικότητας που κουβαλάς, γιατί την προηγούμενη φορά που το άνοιξες, δεν ήταν εύκολο. Δεν είχε αίσιο τέλος, σωστά; Είναι λοιπόν πιο εύκολο να το αγνοήσεις αυτή τη φορά. Όμως βρίσκεσαι σε μια τέτοια συνάθροιση, σε πλήρη δυσπιστία. Λοιπόν, μπορείς να είσαι με εκείνους, όπως ο συνεργάτης μου, που παρακολούθησε με δυσπιστία αμέτρητες παρόμοιες συναντήσεις – μέχρι που οι σπόροι της αλήθειας άρχισαν να έχουν νόημα γι αυτόν και να αναπτύσσονται στο δικό του χρόνο, με τη δική του λογική, με τη δική του καρδιά.

Αυτή είναι η ομορφιά της ελεύθερης επιλογής του Ανθρώπου, όπου μπορεί να επιλέξει αν θα ανοίξει ή όχι το πνευματικό βάζο τού DNA του. Είσαι ευλογημένος δύσπιστε, καθώς γνωρίζω το όνομά σου που είναι υπέροχο και θα ιδωθούμε ξανά. Όταν συμβεί αυτό, δεν θα υπάρχει καμία κατάκριση. Απολύτως καμία. Έχουμε πει, ότι βρίσκεστε σ’ ένα μέρος μεγαλειώδες με τα έντονα δυναμικά του. Όσα μπορεί να συμβούν, συμβαίνουν! Επιτρέψτε μου να σας δείξω τι βρίσκεται μπροστά σας. Αυτή τη στιγμή!

Αν παρατηρήσετε τα μαγνητικά χαρακτηριστικά του πλανήτη, σύμφωνα με όσα λέγαμε, θα διαπιστώσετε ότι είναι ακριβώς όπως είπαμε ότι θα είναι. Αντιπροσωπεύουν έναν αλλαγμένο πλανήτη. Όταν ήρθα το 1989, τα μαγνητικά χαρακτηριστικά του πλέγματος δεν ήσαν όπως τώρα. Αναφέραμε τα δυναμικά της αλλαγής και ιδού! Είπαμε ότι ήταν δυνατόν και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένας δωδεκαετής κύκλος μεταβολής του μαγνητικού πλέγματος, όπως και έγινε.

Το πλέγμα μεταβλήθηκε καταλλήλως, όχι επειδή ο Θεός το έκρινε, αλλά επειδή η ανθρωπότητα το έκρινε. Ήταν η Αρμονική σύγκλιση του 1987 που έθεσε στη Γη την εντολή μεταβολής των μαγνητικών και η Ανθρώπινη συνείδηση κινήθηκε μαζί τους. Η ανθρωπότητα αποδίδει τέτοια γήινα χαρακτηριστικά σε κάποια μακρινή υπέρ δύναμη, μη κατανοώντας τη δύναμη που έχουν οι άνθρωποι αθροιστικά. Όπως κάθεστε εκεί, δεν γνωρίζετε ότι μπορείτε να μετακινήσετε βουνά… και όμως μπορείτε.

Τα μαγνητικά λοιπόν άλλαξαν και μπορείτε να δείτε σήμερα, ότι εκεί που έφτασαν είναι τέλεια. Καθώς είναι τα χαρακτηριστικά που απευθύνονται στο DNA, που πρέπει να έχετε αυτή τη φορά. Τα διαθέσιμα εργαλεία είναι πολύ, πολύ διαφορετικά απ’ ότι όταν γεννηθήκατε. Γι αυτό είστε εδώ ορισμένοι. Κάποιοι λένε: «Είναι η ενέργεια που περίμενα» κι έχετε δίκιο. Αυτή είναι. Άλλοι έχετε πει: «Είναι η ενέργεια της αλλαγής και της μεταβολής» κι έχετε δίκιο. Έτσι είναι. Αν θέλετε επιπλέον αποδείξεις για τα μαγνητικά, δείτε την επιστήμη. Κοιτάξτε τα στοιχεία και ελέγξτε τις διακυμάνσεις των τελευταίων ετών. Θα δείτε πως ότι σας είπα το 1989, είναι τώρα εδώ.

Παρατηρήστε το εξής: Η ηλιόσφαιρα του ήλιου αλλάζει. Τι κάνει τη δεδομένη στιγμή; Πού βρίσκεται τώρα; Ερευνώντας το θα σοκαριστείτε να διαπιστώσετε πως βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από ποτέ. Η ηλιόσφαιρα του ήλιου, δηλαδή τα μαγνητικά πεδία του ήλιου, είναι στα κατώτατα όρια που έχουν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη. Είναι πολύ πιο κάτω από τότε που γεννηθήκατε, όπως και το μαγνητικό πλέγμα. Αν μετρήσετε τις μονάδες γκάους του πλέγματος, θα δείτε ότι έχει εξασθενίσει. Είναι πιο πεπερασμένο. Έτσι και η μαγνητική ενέργεια που εκπέμπει ο ήλιος. Υπάρχει λόγος αγαπητοί μου Άνθρωποι για όλο αυτό. Επειδή τα μαγνητικά χαρακτηριστικά, συντονίζονται κατά ένα κομψό τρόπο ώστε να μιλούν στο DNA σας, όπως έχουμε πει. Πηγαίνετε να βρείτε τι σας είπαμε. Ρίξτε μια ματιά. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι αναφέραμε πως αυτό θα συνέβαινε. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αποτελεί το ρεκόρ μας των προβλέψεων. Όμως στην πραγματικότητα είναι το ρεκόρ όσων εσείς έχετε δημιουργήσει για εσάς στον πλανήτη.
Δεν είναι μεγαλειώδες να βλέπετε τι έχει κάνει η ανθρωπότητα για την ανθρωπότητα; Και όλο ξεκινάει με τους Φάρους, σαν αυτούς που βρίσκονται στην αίθουσα, σαν αυτούς που διαβάζουν το κείμενο ή ακούν την ηχογράφηση. Κατανοήστε ότι αυτά αναφέραμε ότι μπορεί να γίνουν, από εκείνους που θα μεταφέρουν αρκετό φως για να λάμψει σε σκοτεινά μέρη. Αυτά τα πράγματα δεν δίδονται ούτως ώστε να προσηλυτίσετε κάποιους στα πιστεύω σας, ή για να έρχονται να παρακολουθήσουν τέτοιες συναντήσεις. Ούτε για να διαβάζουν περισσότεροι αυτά τα λόγια, αλλά για να απλωθεί το φως στον πλανήτη, ώστε οι άλλοι να βλέπουν στο σκοτάδι και ν’ ανακαλύψουν οτιδήποτε χρειάζονται ν’ ανακαλύψουν.

Βλέποντας τη συνείδηση του πλανήτη κι εκείνα που έχουμε αποκαλέσει Ίντιγκο Παιδιά, είναι τα παιδιά της νέας συνείδησης. Αποκαλέστε τα όπως θέλετε. Πώς εξηγείτε αυτούς του νέους Ανθρώπους; Όταν είπαμε ότι η συνείδηση της ανθρωπότητας θα μεταβληθεί και τώρα που βλέπετε μπροστά σας τόσα παιδιά, σε τόσες χώρες, να μιλούν τόσες γλώσσες, τα οποία όντως διαφέρουν, τι έχετε να πείτε; Είναι ένα τυχαίο γεγονός; Απλώς ρωτήστε τους γονείς, ρωτήστε τους δασκάλους. Ένα παγκόσμιο φαινόμενο λαμβάνει χώρα. Τα παιδιά διαφέρουν αγαπητοί μου, επειδή έτσι πρέπει ώστε να δημιουργήσουν αυτό που έπεται. Συμβαίνει ήδη. Όσα αναφέραμε σαν πιθανά, είναι εδώ.

Κοιτάξτε τι έχετε επιτύχει πρόσφατα. Αναφέρομαι κυρίως στους Αμερικάνους που κάθονται εδώ, που ακούν ή διαβάζουν, καθώς αυτή είναι η χώρα τους. Σας υπενθυμίζω πάλι ότι έχετε κάνει το αδύνατον: Επιλέξατε έναν Ίντιγκο ηγέτη. Έτσι μπορεί να υπάρχει διαφορετικό σκεπτικό – σκεπτικό έξω από τα συνήθη πολιτικά κουτάκια που ίσως αναμένατε. Κάτι που δεν θα ήταν δυνατόν πριν 20 χρόνια, όπως έχουμε πει. Θέσατε τα δυναμικά όσων βλέπαμε ότι επίκεινται. Επιτρέψτε μου να σας πω αγαπητοί μου, ότι χωρίς τη συνδρομή του ανθρώπου αυτού, ποτέ δεν θα μπορούσατε να «αποφοιτήσετε» εσωτερικά. Εμφανίστηκε τη σωστή στιγμή και του δώσατε το αξίωμα την κατάλληλη στιγμή… κάτι που είδαμε πως θα γινόταν.

Δείτε τι έχουμε πει… μπορείτε να τα βρείτε στα channelling του Κρύων. Πριν οκτώ χρόνια αναφέραμε ότι θα υπήρχε ηγεσία Ίντιγκο και το δυναμικό ήταν πολύ ισχυρό. Πηγαίνετε να το βρείτε! Γιατί δείχνει ότι υπήρχε το δυναμικό κι εσείς το κάνατε. Που σημαίνει ότι ακόμα και πριν οκτώ χρόνια, ήσαν ξεκάθαρα τα δυναμικά τού δρόμου σας, επειδή ήσαν πολύ ισχυρά. Αν και κάποιοι θα ισχυρίζονταν πως ποτέ δεν θα έρθει η ειρήνη στη Γη, σας λεω πως τα έντονα δυναμικά δείχνουν ότι μπορεί να συμβεί! Παρ’ όλο που έλεγαν ότι ποτέ δεν θα βάλετε στην προεδρία έναν έγχρωμο, εσείς το κάνατε!

Να σας δώσω την εικόνα ορισμένων δυναμικών, που δείχνουν προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση, καθώς είναι κάτι που έχετε κερδίσει. Όταν ήρθατε στη Γη, ο καθένας σας είχε ένα καρμικό αποτύπωμα. Έτσι είναι το σύστημα. Οι αρχαίοι σας εξήγησαν το κάρμα με ακρίβεια, γιατί όντως αυτό είναι το σύστημα. Είναι και πάντα θα είναι, το σύστημα των ημιτελών ενεργειακών εργασιών. Όμως στη νέα ενέργεια, σας είπαμε επίσης πριν 20 χρόνια, ότι μπορείτε να το ακυρώσετε εντελώς. Το σύστημα παραμένει σαν σύστημα, επειδή η πλειονότητα της ανθρωπότητας επιθυμεί να παραμείνει. Η πλειονότητα της ανθρωπότητας το χρησιμοποιεί και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι.
Πριν είκοσι χρόνια, η ιδέα της ακύρωσης του καρμικού σας αποτυπώματος περιγελάστηκε, χλευάστηκε. Είκοσι χρόνια πριν, αναφέραμε ότι θα μπορούσατε να αλλάξετε το αστρολογικό σας αποτύπωμα. Πηγαίνετε να το δείτε γραμμένο. Τόσο πανίσχυρος είναι ο Άνθρωπος σ’ αυτή τη νέα ενέργεια. Τα πράγματα που χαράσσουν την προσωπικότητά σας με χαρακτηριστικά τα οποία φαίνεται να δημιουργούν αυτό που είστε, είναι όλα μεταβλητά. Η σημερινή λοιπόν διδασκαλία [στο σεμινάριο νωρίτερα] για την εξόρυξη του Ακάς, δηλαδή να πάρετε πράγματα που έχετε κερδίσει σε προηγούμενη ζωή, είναι κάτι εφικτό.

Θυμηθείτε… δεν ανήκατε πάντα στο ζώδιο που είστε τώρα. Πώς θα σας φαινόταν να διαλέξετε εκείνο που θα σας ταίριαζε καλύτερα σήμερα, σαν Εργάτες Φωτός; Είναι εφικτό! Βρίσκεται στο DNA σας, καθώς το Ακάς είναι στο DNA σας. Είναι τα αρχικά εργαλεία που προβλέψαμε. Θα αρχίσετε πολλοί να μαθαίνετε, πώς να εκπληρώσετε αυτή την εποχή, εκείνα τα οποία ήσαν μόνο για τους πεφωτισμένους, για τους διδασκάλους της ιστορίας σας. Όμως νάστε εδώ, στη νέα ενέργεια της αλλαγής, με την ικανότητα να τα επιτύχετε.

Έχουμε αναφερθεί στα νέα Ακασικά εργαλεία πολλές φορές τους τελευταίους μήνες. Ο συνεργάτης μου το έχει θέσει όπως του είπα και θα αρχίσει να το διδάσκει με πιο βαθύ τρόπο απ’ ότι έκανε σήμερα. Οι Εργάτες Φωτός χρειάζεται να το γνωρίζουν. Τελικά πρέπει να το διεκδικήσετε. Θα σας πω γιατί… επειδή ο Εργάτης Φωτός θα χρειαστεί αυτά τα εργαλεία για να επιβιώσει, για να παραμείνει περισσότερο στον πλανήτη, για να φύγει από το φόβο και να ξεφύγει από το δράμα.

Θα ήθελα να σας πω ότι όταν αφήσετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, θα έρθουν τα πράγματα που επιθυμείτε. Κυριολεκτικά, είναι ο φόβος, η απογοήτευση, ο συνδυασμός όσων φέρατε μαζί σας, που σας εμποδίζουν να ανοίξετε την πόρτα [την πνευματική πόρτα προς τον Ανώτερο εαυτό σας]. Μόλις απαλλαγείτε από εκείνα τα πράγματα, όσα χρειάζεστε θα εκδηλωθούν. Μήπως η ιδέα σας του τι χρειάζεστε, σχετίζεται με το έργο που νιώθετε ότι έχετε να κάνετε; Μήπως είναι το πάθος των πραγμάτων που έχετε, που θέλετε να εκδηλωθεί σ’ αυτό το κομμάτι της ζωής σας; Αυτό θα έρθει μόνο με μια αλλαγή μέσα σας, για την οποία έχουμε μιλήσει. Είναι τα νέα εργαλεία της εποχής τα οποία αρχίζουμε να διδάσκουμε.

Είναι πράγματα που θα διδάσκονται πολύ καιρό, καθώς τα έχουν ανάγκη πολλοί και χρειάζεται να τα ακούσουν. Ορισμένοι ρωτάνε: «Τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον; Δώσε μας μια ιδέα Κρύων. Τι θα συμβεί; Πού οδεύει όλο αυτό; Ποια είναι τα ενδεχόμενα;»

Θα σας δώσω μερικά δυναμικά σχετικά με τις Ανθρώπινες εκδηλώσεις στις δύο επόμενες γενεές. Οπότε αυτά τα δυναμικά μπορεί να προκύψουν μέσα σε περίπου 50 χρόνια. Θα σας πω μερικά δυναμικά που προβάλλονται με σπουδαιότητα, γιατί είναι σημαντικά. Άσχετα με τι πιστεύετε ότι συμβαίνει στον πλανήτη, ο Άνθρωπος της νέας συνείδησης θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στο μέλλον σας. Σκεφτείτε το εξής: Κάθε παιδί που γεννιέται έχει ένα Ίντιγκο [νέας ενέργειας] αποτύπωμα. Αυτό το κάνει το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη, γιατί όχι μόνο μιλάει στο DNA σας, αλλά θέτει την ενέργεια όσων γεννιούνται. Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το μαγνητικό πλέγμα. Εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν με διαφορετική συνείδηση από αυτή που είχατε εσείς όταν γεννηθήκατε.
Όταν μεγαλώσουν και αρχίσουν να διδάσκουν εαυτούς [τα άτομα Ίντιγκο να διδάσκουν άλλα Ίντιγκο], τότε θα δείτε μια μεταβολή και αλλαγή. Και θα είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα αλλαγή. Δεν θα είναι αυτό που περιμένετε. Καθώς θα υπάρχει ακόμα και διαμάχη μεταξύ τους, δηλαδή θα διαφωνούν για το ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να φέρουν την ευσπλαχνία στον πλανήτη. Μπορείτε να το φανταστείτε; Διαμάχες για το πώς να φέρουν το πάθος στον πλανήτη; Ακεραιότητα της ευσπλαχνίας! Κάποιοι θα θέλουν να την επισπεύσουν. Άλλοι θα νομίζουν ότι μπορείτε να την αγοράσετε. Προσπαθούμε λοιπόν να πούμε το εξής: Θα υπάρχουν θέματα ακόμα και μεταξύ τους που θα τους οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Μέχρι να καταλαγιάσει αυτό, τα πράγματα θα είναι στατικά. Διαφέρει μήπως απ’ όλα τα άλλα νέα πράγματα που σας συμβαίνουν; Η απάντηση είναι όχι.

Θα ήθελα να σας θυμίσω αγαπητοί Λεμούριοι, πόσο χρόνο απαίτησε, όταν ξεκινήσατε σαν Άνθρωποι, για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε αξίες όπως η τιμιότητα και η ακεραιότητα. Δεν έγιναν εύκολα. Δεν έρχονται φυσικά, επειδή χρειάζονται να εξελιχθούν. Αντιπροσωπεύουν την ουσία της υπευθυνότητας και κομμάτια της θεϊκότητας μέσα στο DNA σας. Δεν αρχίζετε έτσι, με πολιτισμική ή οικονομική ωριμότητα. Αντιθέτως, αναπτύσσεστε σε αυτά. Τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά πρέπει να τα μάθετε - όπως και κάνατε. Απαίτησε πολύ χρόνο όμως για να είστε σ’ ένα άλλο επίπεδο εξέλιξης.
Θα πάρει λίγο χρόνο για να σταθεροποιηθεί η νέα ενέργεια. Κατά διαδικασία αυτή, δεν θα φαίνεται πάντα να υπάρχει η συγχρονικότητα της ομοιομορφίας, της συμπεριφοράς, ή της σύγκλισης των απόψεων. Μη σας θορυβεί αυτό. Αφήστε το να εκτυλιχθεί όπως πάει και η αλήθεια θα επιζητήσει το ψηλότερο επίπεδό της, οπότε τα πράγματα που θα πρέπει να είναι στην κορυφή, θα πάνε εκεί. Θα υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τώρα και τότε.

Να σας πω κάτι: Το πρώτο που θα δείτε στις δύο επόμενες γενεές, είναι η αλλαγή πραγμάτων που νομίζατε ότι ποτέ δεν θα αλλάξουν. Πολλοί θα πουν ότι λεω κάτι αδύνατον, γιατί μιλάμε για αλλαγή της βασικής Ανθρώπινης φύσης. Πώς συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλο; Τι σκέφτεται ο ένας για τον άλλο; Τι νομίζετε ότι είναι σωστό και δίκαιο; Ποια είναι η πρώτη αντίδραση στην πρόκληση; Δράμα, ζήλια; Πράγματα που είναι ακατάλληλα στη ζωή, θα μετριαστούν. Αυτά αντιπροσωπεύουν τη δυαδικότητα, η οποία όμως αλλάζει.

Θα έρθει μια μέρα, μέσα στις επόμενες δύο γενεές, όπου τα πράγματα δεν θα είναι όπως σήμερα. Τελικά αυτό θα απεικονιστεί στην ηγεσία των κυβερνήσεων. Οι ηγέτες θα εκλέγονται λόγω της ευσπλαχνίας τους και των καλών ιδεών για τους συνανθρώπους τους και όχι επειδή είναι δημοφιλείς ή χαρισματικοί. Μπορείτε να φανταστείτε μια τέτοια αλλαγή;

Μπορείτε να φανταστείτε μια αλλαγή στην κοινή λογική; «Περίμενε μια στιγμή Κρύων, η κοινή λογική είναι κοινή λογική». Όχι, δεν είναι. Η κοινή λογική είναι δυναμική. Είναι απλώς η ιδέα σας για ότι δουλεύει φυσιολογικά, στην παρούσα συνείδηση. Τι συμβαίνει όταν αλλάζει η συνείδηση; Αλλάζουν και τα χαρακτηριστικά της κοινής λογικής. Αν μπορούσατε να δείτε τι θα θεωρούν κοινή λογική σε 50 χρόνια, θα τρομάζατε. Κυριολεκτικά αψηφά όσα νομίζετε ότι πρόκειται να συμβούν. Δείτε τι έχει συμβεί τα τελευταία 30 χρόνια στην Αμερική. Πόσα πράγματα μπορούσατε να συζητήσετε ανοικτά και να αλλάξετε. Δείτε τι έχετε κάνει στη χώρα σας, ενάντια σε κάθε πιθανότητα της πρότερης «Ανθρώπινης φύσης». Τώρα, απλώς ξανακάντε το! Ενισχύστε το. Η όλη ιδέα της Ανθρώπινης φύσης και της κοινής λογικής θα αλλάξει, όπως και ο σκοπός, ο ίδιος ο σκοπός της ύπαρξής σας.

Αναμένετε μια αργή μεταβολή καθορισμού του στόχου, όπως τον ξέρετε. Καθώς τώρα θέτετε ένα στόχο σαν κάτι που εύχεστε να επιτύχετε. Και όπως λένε οι ασχολούμενοι με την αυτο-βελτίωση, αν θέλετε να φτάσετε εκεί, οραματιστείτε ότι είστε εκεί. Αυτό θα αλλάξει. «Μα Κρύων, τι θα γίνει αν δεν μπορούμε να οραματιστούμε εκείνο που θέλουμε να είμαστε; Πρέπει να γίνεται έτσι, αλλιώς πώς θα φτάσουμε εκεί;» Τι γίνεται αν δεν οραματίζεστε ότι θέλετε, αλλά αντιθέτως οραματίζεστε μια έννοια για την οποία δεν έχετε ιδέα; «Κρύων, πώς μπορεί να δουλεύει αυτό; Να οραματίζεσαι κάτι που δεν γνωρίζεις; Πώς θα γίνει αυτό;»
Τι λετε για μια κοινωνία που θα έχει διδαχθεί το εξής: Το θέσιμο στόχου, είναι όταν ο Άνθρωπος στέκεται μπροστά στον εαυτό του και τους άλλους, λέγοντας, «Θέλω ο στόχος μου να έχει κατάληξη το τέλειο σενάριο συγχρονικότητας, το οποίο ενδυναμώνει εμένα και τους γύρω μου». Μπορείτε να φανταστείτε πώς ταιριάζει αυτό σε μια κοινωνία, σε μια κουλτούρα όπου οι Άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι θέλουν να ενταχθούν στο κατάλληλο παζλ, δηλαδή αυτό της δημιουργίας; Θέσιμο στόχου: Όχι οραματισμός ενός σεναρίου, αλλά μιας ενέργειας, της ενέργειας της καταλληλότητας. Προς τα εκεί βαδίζετε.

Μπορεί ο Άνθρωπος να εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό; Ω Άνθρωποι, κοιτάξτε τι έχετε κάνει τα τελευταία 30 χρόνια. Αναλογιστείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε στα επόμενα 50. Η συνείδηση προχωράει γρήγορα. Η Ανθρώπινη φύση αλλάζει. Η κοινή λογική μεταβάλλεται. Το θέσιμο στόχων αλλάζει.

Να σας πω ένα άλλο δυναμικό: Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και σε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, ακόμα και τα πνευματικά χαρακτηριστικά όσων αποκαλείτε θρησκείες, θα αρχίσουν να αλλάζουν και να απαλύνονται. Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά, για να καταλάβετε πως οι βασικοί παίκτες των λεγόμενων οργανωμένων θρησκειών αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Επειδή όσα διδάσκουν αναδίδουν τρόπους της παλιάς ενέργειας. Δεν έχουν εφαρμογή στην πραγματική ζωή, όπως τη βλέπουν οι νέοι και γι αυτό οι νέοι απομακρύνονται από μέλη των εκκλησιών. Δεν βλέπουν εκεί την πραγματικότητα της ζωής. Τα δόγματα δεν τους ακούγονται ως αναγκαία ή αληθινά. Τα βλέπουν σαν παλιά. Δείτε το, είναι εμφανές σήμερα.

Οι οργανωμένες θρησκείες θα αρχίσουν να αλλάζουν. Κάποιες μάλιστα θα ξεφύγουν από τη μυθολογία που δίδασκαν επί χιλιάδες χρόνια. Αντιθέτως, θα αρχίσουν να πηγαίνουν σε θέματα ουσίας και να βρίσκουν αλήθειες που θα τραβήξουν πάλι τους νέους. Θα εισαχθούν ιδέες για το Θεό που θα έχουν νόημα για τη νέα γενεά. Οι οργανωμένες θρησκείες θα ακμάσουν, αλλά με μια ουσία που θα έχει πολύ περισσότερη ακεραιότητα από ποτέ. Πολλοί δεν θα θέλατε να ακούσετε κάτι τέτοιο, όμως αυτή είναι η αλήθεια των δυναμικών. Είναι επίσης ένα κατάλληλο δυναμικό, καθώς ο περισσότερος πλανήτης δεν θα πιστεύει όπως εσείς, ούτε θα διαβάσει ποτέ τέτοια λόγια. Όμως ο περισσότερος κόσμος αναζητά το Θεό με τον δικό του τρόπο και θα χρειαστεί να έχει ελπίδα μέσα στην πίστη του, ότι ο Θεός είναι σύγχρονος και σοφός. Σαν στιγμιότυπο εντός δύο γενεών, όλοι οι άνθρωποι θα δουν στη θρησκεία που ανήκουν τι είναι κατάλληλο ή όχι. Αυτό πρόκειται να αλλάξει.
Το έχω ξαναπεί. Παρατηρήστε τι θα κάνει ο νέος Πάπας. «Κρύων, μα δεν υπάρχει νέος Πάπας». Αλήθεια; Εξαρτάται πότε διαβάζετε αυτό το κείμενο κι εάν υπάρχει νέος Πάπας όταν το διαβάζετε, παρακολουθήστε. Γιατί θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, ώστε να διατηρηθεί η εκκλησία τους… και θα γίνουν. Όταν ο άντρας εκείνος πάρει το αξίωμα, υπάρχει το δυναμικό ριζικών αλλαγών. Πρέπει να γίνουν, ώστε να κρατήσουν το σύστημά τους.

Αυτά βρίσκονται μπροστά σας. Έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα της ακεραιότητας όλων των πραγμάτων εντός της κοινωνίας σας. Τι έχετε δει τις τρεις τελευταίες εβδομάδες; Πόσοι ηγέτες έπεσαν λόγω των πραγμάτων που αποκαλύφθηκαν; Το παρατηρήσατε; Υπάρχει κάτι κολλητικό σε ότι αφορά θέματα ακεραιότητας; [Χαμόγελο] Η απάντηση είναι, ναι. Καιρός ήταν και το γνωρίζετε. Να σας πω ότι άλλων τριών ηγετών τρίζει η καρέκλα τους ενόσω μιλάμε. Θα δείτε. Είναι καιρός να τους απαιτήσετε αυτά τα πράγματα, έτσι δεν είναι; Και το κάνετε εσείς.

Θα πω το εξής, επειδή κάποιοι χρειάζεται να το ακούσουν ή να το διαβάσουν: Μη φοβάσαι γι αυτό που συμβαίνει στη χώρα σου Αμερικάνε. Στη δεδομένη στιγμή, με τα ισχύοντα δυναμικά, εγγυώμαι ότι τα δύσκολα θα περάσουν και κάποια στιγμή θα κοιτάξεις πίσω και θα πεις: «Δόξα τω Θεώ, το περάσαμε αυτό». Όταν ληφθούν αποφάσεις βασισμένες στην ακεραιότητα, για τα καίρια οικονομικά θέματα, θα αναπτύξετε μια οικονομία με νόημα. Αυτή τη στιγμή αλλάζετε τους κανόνες – αν δεν το έχετε παρατηρήσει – σε όλα τα πεδία. Έτσι, ενώ φαίνεται να χειροτερεύει συνεχώς, προσπαθείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε για να σώσετε αυτό κι εκείνο. Θα επιδιορθωθούν εάν χρησιμοποιήσετε ακεραιότητα. Τώρα κλαδεύετε την οικονομία σας. Όταν μεγαλώσει ξανά, θα είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν.
Το σύστημα θα δουλεύει καλύτερα. Τελικά θα υπάρχουν περισσότερες θέσεις εργασίας από ποτέ. Θα δουλέψει! Θα θυμηθείτε τότε ότι το προ-είδαμε; Ότι αναφέραμε πως επίκειται; Είπαμε ακόμα και το ίδρυμα που θα έπεφτε πρώτο, όπως και έγινε! Μπορείτε να τα διαβάσετε αυτά στα δημοσιευμένα έργα του Κρύων και να γιορτάσετε. Θα το πω πάλι… σας προκαλώ να γιορτάσετε την ύφεσή σας! Μπορείτε; Πρόκειται να περάσει. Η ιστορία θα την καταγράψει σαν μια οικονομική αναγέννηση. Θα της δοθεί ένα όνομα, που δεν έχει ακουστεί ή δοθεί ακόμα και το οποίο περικλείει την ενέργεια αυτής της ιδέας. Είναι αναγέννηση της Αμερικάνικης οικονομίας – μια επανεκκίνηση τόσο σημαντική, που θα διαμορφώσει τον τρόπο που κάνετε τις δουλειές σας, για τις επόμενες δύο γενεές και θα δημιουργήσει το μοντέλο για να το εφαρμόσουν οι άλλοι.

Σε δυο γενεές θα εμφανιστεί ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής στη Γη, με τεράστια δική του οικονομία, που θα συναγωνιστεί ακόμα και της Κίνας. Ότι και να κάνει η Κίνα, άσχετα με τον πληθυσμό της, αυτή η νέα οικονομία θα την συναγωνιστεί με επιτυχία – καθώς η Κίνα είναι αργοκίνητη και πρέπει να οργώσει μέσα από την ιστορική της συνείδηση για να φτάσει εκεί.

Μια ολόκληρη ήπειρος είναι έτοιμη να θεραπευτεί. Μαστίζεται από πολέμους και εμφύλιες συρράξεις, από τότε που γεννηθήκατε. Αυτή τη στιγμή ασθενεί, αλλά δεν πρόκειται να μείνει άρρωστη για καιρό. Εκατομμύρια άτομα εμπλέκονται και δεν το γνωρίζουν ακόμα. Καθώς, όπως σχεδόν όλα τα άλλα, είναι ενάντια σε κάθε πιθανότητα.

Τι συμβαίνει όταν θεραπεύεται μια ήπειρος; Θα δείτε, γιατί πλησιάζει ο χρόνος της θεραπείας της. Όταν συμβεί, οι κάτοικοί της θα ανακαλύψουν ότι μπορούν να κτίσουν μια οικονομία εξ ίσου καλή με τη δική σας, καθώς εσείς έχετε θέσει τα πρότυπα! Θα αρχίσουν κοιτάζοντας εσάς. Μιλάμε για την Αφρική. Μιλάμε για το δυναμικό μιας ομάδας κρατών οι οποίες θα ενωθούν τελικά με την ονομασία Αφρικανική Ένωση [ή κάτι παρόμοιο]. Θα είναι μια μεγαλύτερη συνένωση ακόμα και από τις Η.Π.Α., στημένη στα ίδια πρότυπα, με μια οικονομία δημιουργημένη κατά τον ίδιο τρόπο. Εκατομμύρια άνθρωποι θα εμπλακούν σχεδόν αυτοστιγμεί.

Όσα θα λύσετε εδώ κατά την ύφεση, αυτά θα παρατηρήσουν σαν ενέργεια για να αρχίσουν. Είναι διαφορετικό από άλλες αναδυόμενες οικονομίες. Πολλές αρχίζουν να αναπτύσσονται, περνώντας όλα τα λάθη που κάνατε κατά την ανάπτυξή σας. Οι Αφρικανοί όμως δεν θα περάσουν τα σκαμπανεβάσματα των 200 ετών όπως εσείς. Θα δουν την Αμερική και θα πάρουν από εσάς όσα τους διδάξετε. Αυτή η «θεραπευμένη ήπειρος» θα θελήσει όσα έχετε. Θα θέλουν να έχουν το δικό τους πλούτο, το δικό τους τραπεζικό σύστημα, ελεύθερο από μεγάλη απληστία. Θα θέλουν να έχουν όλα όσα κάνουν μια κοινωνία μεγάλη και σπουδαία και δεν θα έχουν πρόβλημα να την χρηματοδοτήσουν. Πολλοί περιμένουν να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία, όπου υπάρχουν δανειστές για επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Όταν πάρετε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπων, που δεν θα είναι πλέον σε κατάσταση επιβίωσης, θα θέλουν σπίτια, σχολεία, εργοστάσια και κομμάτια γης. Παρατηρήστε το. Είναι αναπόφευκτο. Θα αρχίσει να συμβαίνει ενόσω βρίσκεστε ακόμα εδώ. Δείτε τι συνέβη στην Κίνα, παρά την μη καπιταλιστική κυβέρνηση. Τώρα πολλαπλασιάστε αυτή την ιδέα για την Αφρική.

«Λοιπόν Κρύων, δεν αναφέρθηκες στο μεγάλο θέμα. Την τρομοκρατία». Να υποθέσω ότι νομίζετε πως ο Κρύων δεν γνωρίζει το θέμα αυτό; Θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες που δεν θα περιμένατε. Δεν πρόκειται ποτέ να νικήσετε την τρομοκρατία με τρομοκρατία. Δεν πρόκειται με τη βία να νικήσετε μια παλιά ενέργεια βίας. Απλώς δεν γίνεται. Προσπαθήστε το. Κάθε φορά θα αποτυγχάνετε. Καθώς σβήνετε μια φωτιά, μια άλλη θα ανάβει αλλού. Είναι μια αέναη αποτυχία.

Ορίστε πως θα νικήσετε: Θα τη νικήσετε με τη νέα συνείδηση μιας νέας ανθρωπότητας. Θα έρθει ο καιρός στον πλανήτη, αρκετά σύντομα, όπου η ίδια η συνείδηση της τρομοκρατίας δεν θα είναι προσφιλής στον Άνθρωπο, καθώς θα γνωρίζει καλύτερα. Και όσο δεν δουλεύει, τόσο θα λιγοστεύει. Γιατί δεν θα φέρνει πλέον τα αναμενόμενα αποτελέσματα, οπότε είναι θέμα κοινής λογικής να σταματήσουν να την εφαρμόζουν. Δεν θα δημιουργεί καν φόβο! Αντιθέτως, θα δημιουργεί αηδία, ακόμα και μεταξύ εκείνων που θεωρούσαν ότι ήταν ο μόνος τρόπος. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;

Επίσης θα υπάρξει αναγέννηση σε μια παλιά ανατολική θρησκεία κι ένας σεβασμός άνευ προηγουμένου. Θα έρθει εποχή όπου η ιδέα του να «σκοτώνεις στο όνομα του Θεού» θα φαίνεται βάρβαρη. Αντιθέτως, η ιδέα της ανατολικής θρησκείας θα είναι να ευαγγελίζουν τους γύρω τους με συστήματα που δουλεύουν και ιδέες που δημιουργούν αρμονία και έλκουν πιστούς.
Η επιείκεια θα αρχίσει να επικρατεί, κυρίως επειδή οι νέοι τους θα γίνουν οι ηγέτες και εκείνοι οι νέοι θα έχουν ένα θεμελιώδες πλάνο πολύ διαφορετικό από την παλιά ενέργεια. Θα γνωρίζουν απόλυτα πως η βία δεν φέρνει ειρήνη. Άλλοι σκληροπυρηνικοί πολλών θρησκειών, που ήσαν γνωστοί λόγω των βίαιων τρόπων τους, θα αρχίσουν επίσης να καταλαβαίνουν ότι η βία δεν φέρνει νέους πιστούς – μόνο η αρμονία θα το κάνει αυτό. Θα σας φαίνεται τρελό αυτό, με βάση όσα έχετε δει, έτσι δεν είναι; Θα αρχίσει να αλλάζει. Δώστε του λίγο χρόνο. Αλλά δεν πρόκειται να συμβεί χωρίς τους Εργάτες Φωτός, αγαπητοί μου.

Θα χρησιμοποιήσουμε μια δική σας έκφραση, που μου δίνει ο συνεργάτης μου: «Ότι συμβαίνει κάτω από την κουκούλα, κανείς δεν το βλέπει». Εδώ είναι ο ρόλος σας. Όσο περισσότερο φως βάζετε στον πλανήτη με τις γνώσεις σας, αγγίζοντας τον Ανώτερο Εαυτό, παραμένοντας εδώ περισσότερο, παίρνοντας από το Ακάς σας, αυτό φωτίζει τον πλανήτη ώστε οι υπόλοιποι να δουν όσα ήσαν πριν στο σκοτάδι. Έτσι δουλεύει. Πάντα έτσι δούλευε και τώρα αρχίζετε να το εκλεπτύνετε. Έτσι λοιπόν θα καταλάβετε γιατί βρίσκεστε εδώ.

Αυτή είναι η αρχή ενός σταυροδρομιού ενεργειών και στέκεστε ακριβώς μπροστά του αγαπητοί μου. Και βρίσκεστε εδώ γι αυτό το λόγο, ο καθένας από εσάς. Ακούστε… υπάρχουν κάποιοι εδώ στην αίθουσα, ή που διαβάζουν το κείμενο, οι οποίοι πέρασαν από φρίκη τον χρόνο αυτό. Θέλω να σας πω ότι γνωρίζω ποιοι είστε. Υπάρχει μια έκφραση: «Το σίδερο ακονίζει το σίδερο». Όπως ο σιδεράς που κτυπά το κομμάτι σιδήρου ενόσω είναι καυτό, ώστε να γίνει ένα εργαλείο όταν κρυώσει, έτσι κι εσείς πήρατε σχήμα. Τότε το εργαλείο αυτό φτιάχνει άλλα εργαλεία, τα οποία φτιάχνουν άλλα εργαλεία. Γνωρίζουμε τι έχετε περάσει και σας συγχαίρουμε που βγήκατε από την άλλη πλευρά, με το φως λαμπρότερο απ’ όταν ξεκινήσατε.

Γνωρίζω την οικογένειά μου και βρίσκονται εδώ. Γνωρίζω τα θέματα που υπάρχουν. Γνωρίζω τα υπάρχοντα δυναμικά. Σου λεω λοιπόν αγαπητέ Άνθρωπε, που ζεις στο 3D πεδίο, άδραξε όλες τις νέες διαστάσεις και εμπιστέψου τις. Εμπιστέψου το μη ορατό. Μη ζωγραφίζεις μια εικόνα του τι νομίζεις ότι είναι εκεί, βάσει των τριών διαστάσεων όπου γεννήθηκες. Άρχισε τώρα, να θέτεις την ενέργεια της καταλληλότητας, βάζοντας τον εαυτό σου στο παζλ της συγχρονικότητας και λέγοντας: «Είναι καλά οπουδήποτε καταλήξω, καθώς θα βοηθώ τον πλανήτη». Αυτό ακριβώς έκαναν - και κάνουν - οι διδάσκαλοι.

Αυτό είναι λοιπόν το σημερινό μήνυμα. Δεν μπορώ να αποχωρήσω, χωρίς να πω ότι αυτό είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα σας. Όταν σπρώχνεις την πόρτα προς τον Ανώτερο Εαυτό - οτιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό για εσένα - και κάθεσαι μόνος σου, θα νιώθεις μια οικογένεια ν’ ανοίγεται μπροστά σου. Θα νιώθεις μια οικογένεια να ρέει στη ζωή σου, η οποία θα είναι μαζί σου κάθε στιγμή. Δεν θα είσαι ποτέ, μα ποτέ μόνος και ούτε θα νιώθεις μοναξιά. Σ’ αυτή την οικογένεια ενδημώ, καθώς είμαι η οικογένειά σου.
Κι έτσι είναι. 
ΚΡΥΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια