Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική ανάλυση Ελλάδας Πανσελήνου 9ης Ιουλίου 2017

«Η προσπάθεια να μετατρέψεις τη Γη σε Παράδεισο αναπόφευκτα θα φέρει την Κόλαση»
Καρλ Πόπερ
Η Πανσέληνος είναι ένα σεληνιακό φαινόμενο το οποίο πάντοτε φέρνει κορυφώσεις γεγονότων. Η φύση της Πανσελήνου είναι άρρητα συνδεδεμένη με την θέση στην οποία λαμβάνει χώρα αλλά και την εμπλοκή ή όχι κάποιων πλανητών. Έτσι μπορεί να διαπιστώσει κανείς το ΕΑΝ είναι ένα σεληνιακό φαινόμενο δύσκολο ή όχι και το ΠΩΣ θα λειτουργήσει.
Στην προκειμένη περίπτωση, στην Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου 2017 τα πράγματα ΓΕΝΙΚΑ είναι εξαιρετικά δύσκολα αφού έχουμε εμπλοκή Πλούτωνα και Άρη. Ίσως θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφού η 17η μοίρα είναι μια μοίρα με αριθμητική αντιστοιχία ζωδίου Λέοντα και αυτό μπορεί να πυροδοτήσει καταστάσεις που μιλούν για κινήσεις που μπορεί να έχουν μέσα κίνητρα ιδιοτελή για λόγους prestige, για λόγους κύρους. Συμφωνίες και συμμαχίες θα μπορέσουν να διαρραγούν και δύσκολα θα μπορέσει να πρυτανεύσει η λογική. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν αμφισβητήσεις εδαφών μα και κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι «μεγάλοι» ή αυτοί που «νοιώθουν μεγάλοι» θα επιχειρήσουν να δείξουν πως μπορούν να είναι μεγάλοι.....

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ και η επιρροή της στην Ελλάδα: « Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πόρνες.» Στάνλευ Κιουμπρικ
Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου και συγκεκριμένα το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ (**Σημείωση το συγκεκριμένο εδάφιο ενέχει μέσα του και στοιχεία και αναφορές που θα συμβούν και σε παγκόσμια κλίμακα) μιλά για προβλήματα με χώρους με απορρίμματα, με Χ.Υ.Τ.Α και ανακύκλωση αλλά και σπίλωση της τιμής και της υπόληψης μιας προσωπικότητας με τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό. Μιλά για περιβαλλοντικές και άλλες αλλαγές που τελικά μας εκθέτουν σε κίνδυνο ενώ η κοινή γνώμη ίσως τα χάσει από τις «εξελίξεις». Προσοχή σε χώρους που είναι δημόσιοι και σχετίζονται με την νεολαία και τα μικρά παιδιά (*πάρκα, πλατείες, λουνα παρκ, χώρους αναψυχής, γήπεδα και χώρους αθλοπαιδιών) αλλά και σε σχολεία , φροντιστήρια διότι μπορεί να έχουν ακραία και αποτρόπαια γεγονότα και οι χώροι ίσως ... αιματοκυληθούν....ζητήματα με τα ωράριο ξεκούρασης και εργασίας. 
Το Μεσουράνημα υπολογισμένο με συντεταγμένες Αθήνας μιλά για εμφάνιση πολιτικών που συμφωνούν με την πολιτική και γενικά με την κοινή γνώμη. Ίσως δημιουργηθούν ζητήματα σε φορείς του Δημοσίου ή ακόμα και στο Κοινοβούλιο και να ζητηθεί μια fast ψηφοφορία. Πολλά μεγαλόσχημα λόγια από άτομα του Στρατού. Προσοχή θέματα με οδηγούς λεωφορείων και γενικά μέσω μαζικής μεταφοράς. Καλλιτέχνες και επιστήμονες γυρνούν την πλάτη στην κυβέρνηση.
Ο Ωροσκόπος του αυτοτελούς χάρτου της Πανσελήνου μιλά για προβλήματα με μηχανήματα και πτητικά μέσα κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών. Δεν αποκλείεται εκεί να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς ή και απώλειες. Αποκαλύψεις θα σηματοδοτήσουν αν δεν δρομολογήσουν τις καταστάσεις για να «πέσει η αυλαία» σε μια συνεργασία. Μέσα σε όλα αυτά η χώρα θα βρεθεί εκ νέου σε μια οικονομική μέγγενη αφού οι «άλλοι» αποτελούν για εμάς πηγή δοκιμασίας και ζητούν ολοένα και περισσότερα. Οι «εκτιμήσεις» και οι ανακοινώσεις για τα μελλοντικά μέτρα που θα ζητηθούν θα προκαλέσουν πανικό στον κόσμο.

Η Πανσέληνος ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας:
« Οι σημερινοί πολιτικοί-κυβερνώντες έχουν πολλά κοινά με τον Ηλίθιο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι. Δεν έχουν κανένα μέλλον» Karl-Heinz Ottinger
Το μεσοδιάστημα της Πανσελήνου μεταξύ ΗΛΙΟΥ-ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για πολιτικούς που στερούνται ήθους & συναισθημάτων και που είναι αμετακίνητοι. Οι ιδεολογικές συγκρούσεις. Οι γυναίκες δειχνουν μια απέχθεια αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούν οι συνταξιούχοι για ειδήσεις...κάπως μαύρες.
Ο Ωροσκόπος μιλά για την ανάγκη για προσέλκυση επενδύσεων. Η κυβέρνηση μα και η χώρα γενικότερα θα νοιώσει το αίσθημα της εγκατάλειψης. 
Το Μεσουράνημα μιλά για απώλεια της όποιας υπερηφάνειας αλλά μιλά για περαιτέρω γνωμοδοτήσεις.

Η Πανσέληνος ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας: « Τα έξι γνωρίσματα ενός χαζού: Θυμός χωρίς αιτία. Λόγια χωρίς όφελος. Αλλαγή χωρίς πρόοδο. Ερωτήσεις χωρίς αντικείμενο. Εμπιστοσύνη σε ξένους. Φιλία με εχθρούς.» Αραβικό ρητό
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για άτομα τα οποία είναι υφιστάμενα σε υπηρεσίες και που τελικά ΘΑ υποχρεωθούν να εκτελέσουν εντολές ακόμα και αν αυτές είναι αντίθετες με τον ηθικό τους κώδικα ή την συνείδηση τους. Ένας λαός συγκινημένος αλλά που «χτυπιέται» σκληρά από την μοίρα.
Το Μεσουράνημα προεικονίζει ψεύτικές ελπίδες αλλά και εξαπάτηση. Μια είδηση για υγεία ενός σημαντικού προσώπου θα δημιουργήσει σάλο. Ειδήσεις για προβλήματα με ελεύθερους επαγγελματίες. Η χώρα ετοιμάζεται να δεχτεί μια κίνηση ματ.
Ο Ωροσκόπος μιλά για έντονη δυσαρέσκεια του λαού απέναντι στις κυβερνητικές πρακτικές. Η χώρα θα δεχτεί λάσπη και απειλές. Χάνοντας ένα αβαντάζ. Ζητήματα με επιτροπές της Βουλής. Έναρξη ποινικής διαδικασίας με πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα.

Εν κατακλείδι είναι μια περίοδος αρκετά δύσκολη η οποία δημιουργεί τις συνθήκες οι οποίες θα εξελιχθούν μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017 όπου θα τελειώνει και η περίοδος των εκλείψεων αλλά και θα αρχίζει (**όπως γράψαμε στις ετήσιες προβλέψεις για το 2017) μια δύσκολη περίοδος για την χώρα. Η χώρα θα έχει να αντιμετωπίσει την κυβερνητική ανυποληψία και ανικανότητα, τα σκάνδαλα που θα διαδέχονται το ένα το άλλο, την τουρκική προκλητικότητα αλλά και την Ευρωπαϊκή "λυκοφιλία".
ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...
 astrolabor

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια