Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις Διαρκείας για τους Καλοκαιρινούς μήνες 2017

Υπάρχει μια διάχυτη αγωνία σε όλον τον ζωδιακό κόσμο, για αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι.
Τα άστρα με τις ανάδρομες κινήσεις τους, ανακατεύουν την τράπουλα των αισθηματικών, και εμφανίζουν “φαντάσματα” από το παρελθόν.
Νέοι έρωτες, που θα κάνουν την ξαφνική εμφάνιση τους, είναι και αυτοί, μέσα στο θερινό πρόγραμμα, καθώς και πολύ χρήμα που θα ανοίξει πόρτες και θα δώσει λύσεις.

Αναλυτικά:
Κριός: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο, αυτήν την εποχή. Ανήκετε σε αυτούς που θα πάνε πρώτοι διακοπές, και θα γυρίσουν τελευταίοι. Αυτό θα σας φέρει μπροστά σε νέους έρωτες αλλά και χρήμα, που θα σας κάνει να χαρείτε την εποχή. Πολλές και οι ισχυρές επανενώσεις, που θα έρθουν για μια μερίδα του ζωδίου, και θα προχωρήσουν σε κάτι πιο επίσημο μέσα στο Φθινόπωρο.
Τα οικονομικά σας θα σας δώσουν και τον απόλυτο έλεγχο, των υποθέσεων που τώρα σας αγχώνουν.
Τυχερός μήνας: Ιούνιος

Ταύρος: Είσαστε καχύποπτοι με όλους, αυτούς που βρίσκονται γύρω σας, και δεν ξέρετε τι θέλουν από εσάς. Αυτό μόνο ο χρόνος, τελικά θα σας το δείξει. Μέχρι τότε, τα αστρολογικά δεδομένα της εποχής, θα σας δώσουν οικονομική άνεση που θα σας ανοίξει το μονοπάτι, για τα χρόνια ζητήματα, που σας ενοχλούν. Από τις 21 του Ιουνίου και μετά, θα υπάρξουν και νέες επαφές που θα καταλήξουν σε δεσμεύσεις, ίσως και μέσα στο έτος.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Δίδυμοι: Εσείς και τα φώτα του ουρανού επάνω σας! Ότι και να ζητήσετε θα το έχετε και σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό σημαίνει, ότι εσείς που έχετε χωρίσει, αλλά ακόμη ελπίζετε σε μια επανένωση, θα την έχετε όσο ο Ήλιος θα είναι πάνω στο ζώδιο σας, και το καλύτερο είναι, ότι αυτό θα συμβεί με πρωτοβουλία, της άλλης πλευράς. Άρα διαλέξτε το αντηλιακό σας, και αναμείνατε. Πολλές και οι προτάσεις για ταξίδια και ψυχαγωγική δράση από τις καλές σας παρέες. Σας ζηλεύουμε!Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Καρκίνος: Η νέα εποχή σας δίνει πολλά αβαντάζ, που μόνο πιο θελκτικούς θα σας κάνουν στους άλλους, αλλά και στο συγκεκριμένο άτομο που ιδιαίτερα και πολύ σας ενδιαφέρει. Από την πανσέληνο του Ιουνίου και μέχρι τα τέλη του ζωδίου σας, θα υπάρξουν και πολλές προτάσεις από το παρελθόν, που θα σας αναστατώσουν. Σίγουρα το σύμπαν θα σας δώσει το πράσινο φως, για να είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, αλλά υπό νέες και πιο υγιείς καταστάσεις και συνθήκες.
Τυχερός μήνας: Ιούνιος

Λέων: Είσαστε οι ατρόμητοι του ζωδιακού κύκλου, και κάτω από τον καυτό Ήλιο, αυτό θα πολλαπλασιαστεί σε γοητεία και λάμψη. Κατέχετε λοιπόν, τα πρωτεία, σε καινούργιες αγάπες και σταθερά συναισθήματα πια. Αυτή η καλή εποχή, θα σας φέρει, και οικονομική άνεση που θα σας ισορροπήσει την καθημερινότητα. Πολλά και τα νέα άτομα που θα μπουν στην ζωή σας. Ένα Καλοκαίρι που δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Παρθένος: Η καλή σας η διάθεση θα κάνει τον άνθρωπο σας, να σκεφτεί πιο σοβαρά για την πορεία της σχέση σας. Είστε το ζώδιο, που σε όποια ζωδιακή συναστρία και να βρίσκεστε, θα δείτε την προσωπική σας ζωή σύντομα, να εξελίσσεται. Αυτό συμπεριλαμβάνει και αυτούς που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί με τον άνθρωπο τους. Οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι, ώστε να υπάρξουν θετικές επανενώσεις. Ανοδική θα είναι και η τάση των οικονομικών σας.Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Ζυγός: Η τωρινή εποχή των Διδύμων, σας δίνει τον αέρα της αυτοπεποίθησης που σας χρειάζεται έτσι ώστε, να τολμήστε να ανοίξετε πιο σοβαρές κουβέντες με τον άνθρωπο σας, που κατά καιρούς τις αποφεύγει. Το πιο πιθανόν είναι όλες οι προτάσεις σας, να γίνουν αποδεκτές. Τα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους, χιλιομετρικές αποστάσεις, θα καταφέρουν να βρουν τους πρακτικούς τρόπους, που θα τους έχουν μόνιμα κοντά. Μεγάλη και η εύνοια του κυβερνήτη σας, που σας ενισχύσει του καινούριους έρωτες.
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Σκορπιός: Αυτά που έχετε σχεδιάσει μέσα στο περίπλοκο μυαλό σας, από το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Το άτομο που σας είχε αδικήσει, και απομακρύνθηκε από κοντά σας, τώρα α σας ξανα – πλησιάσει και θα ζητήσει με απολογίες, μια ακόμη ευκαιρία, για να είστε μόνιμα μαζί. Επίσης, σε εργένηδες και μόνους, ο Άρης σε συνεργασία με τον Δία, θα προσφέρουν νέες και ποιοτικές γνωριμίες, που θα δελεάσουν πνεύμα και ψυχή. Στα εργασιακά σας, θα έχετε ποικίλες αλλαγές, που θα σας ευχαριστήσουν.
Τυχερός μήνας: Ιούνιος

Τοξότης: Αυτή η μονοτονία που περάσατε στην προσωπική σας ζωή, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουνίου, θα δώσουν την θέση τους, σε καταστάσεις που μόνο θα σας δικαιώσουν. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας προσεγγίσει, και θα ζητήσει κάτι διαφορετικό από εσάς. Εσείς που είσαστε μέσα σε μεγάλες και μακροχρόνιες σχέσεις, αυτό το Καλοκαίρι, θα πιαστείτε από μόνιμες και επίσημες δεσμεύσεις. Το ξαφνικό –τυχερό χρήμα, θα σας στρώσει τα κόκκινα χαλιά… επιτέλους!
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Αιγόκερως: Η καλή σας η τύχη σας ακολουθεί και τους θερινούς μήνες. Αυτό σημαίνει, ότι οι αισθηματικές καταστάσεις που είχαν παγώσει, τώρα θα ενεργοποιηθούν και προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς. Το ταίρι σας, έχει την καλή διάθεση να σας, κάνει όλα τα χατίρια. Αυτό σημαίνει, μόνιμη πια αποστασιοποίηση από το παρελθόν και προτάσεις για μια κοινή ζωή, ίσως και σε πιο επίσημο επίπεδο. Νέοι έρωτες και σημαντικές προσωπικότητες, θα εμφανιστούν στους μόνους… και λίγο πιο κάτω είναι και η οικονομική ανεξαρτησία.
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Υδροχόος: Οι προοπτικές σε κάθε τομέα της ζωής σας… ανοίγουν και σας προσφέρουν όλα αυτά που ζητάτε. Ο άνθρωπος σας, ήδη έχει κάνει πολλή προεργασία και θα σας δώσει άμεσα την ασφάλεια που τόσο καιρό ζητάτε. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έρθουν και κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν, που θα σας αναστατώσουν. Είναι στο δικό σας χέρι, για τις ισορροπίες που πρέπει να κρατήσετε. Μέχρι τότε, ρίξτε παραπάνω βάρος εργασιακά και οικονομικά.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Ιχθείς: Δώστε χρόνο και χώρο στη καρδιά σας, για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αισθάνεστε και για ποιον. Αυτό μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες του πρώτου μήνα του Καλοκαιριού, και με κάποιες επιστροφές, που θα έχετε από το χαμένο παρελθόν σας, θα συμπληρώσουν το παζλ, μέσα στο μυαλό σας. Οι έρωτες που ήδη εξελίσσονται θα έχουν, πολλά και θετικά δώρα από τις καταπληκτικές όψεις που θα κάνει ο Ποσειδώνας, με την Αφροδίτη.
Τυχερός μήνας: Ιούνιος
astro-live.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια