Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ευδοκία, Παρασκευά, Χαρίση, χρόνια πολλά

ΧΑΡΙΣΙΟΣ (Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα)
ΕΥΔΟΚΙΑ (Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή)
ΠΑΡΑΣΧΟΣ (Παράσχος, Παρασχος)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (Παρασκευή, Εύη, Παρασκευούλα, Βούλα, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις)

Χαρίσιος Χαρισία
Από το επίθετο χαρίσιος < χάρις + κατάλ. -ίσιος (αυτός που ανήκει ή αναφέρεται στη χάρη, ευχαριστήριος) Ευδοκία:
ωριμάζει γρήγορα κι έρχεται συχνά σε αντίθεση με την οικογένειά της. Έχει όμορφα, κάπως μελαγχολικά μάτια. Περνάει αρκετές δυσκολίες μέχρι να φτιάξει τη ζωή της.

Ευδοκία
Φίλη μας Ευδοκία, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων Ευ+δοκώ, δηλαδή σημαίνει πως είσαι μία γυναίκα με άποψη, που δεν διστάζεις να την εκφέρεις και να την υπερασπίσεις με κάθε τρόπο! Οι σκέψεις σου είναι αρκετά ώριμες, πάντα ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και πώς πρέπει να ενεργήσεις για να γίνουν κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Στην αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με φιλελεύθερες και καινοτόμες ιδέες! Είσαι σύγχρονη, ακολουθείς έναν γρήγορο τρόπο ζωής και προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση! Σου αρέσουνη οι προκλήσεις, γιατί μέσα από αυτές γεύεσαι νέες εμπειρίες και δοκιμάζεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου! Η σεξουαλική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και έχεις τον τρόπο να μένεις αξέχαστη στους άνδρες. Η δημιουργικότητά σου, η φαντασία σου αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου καταξίωση.

Παρασκευάς
Φίλε μας Παρασκευά, το όνομά σου σημαίνει προετοιμάζω, για αυτό λοιπόν είσαι ένας άνδρας που πριν μιλήσεις ή πράξεις φροντίζεις πάντα να είσαι σε ετοιμότητα. Σου αρέσει να παράγεις, να δημιουργείς και έχεις μεγάλη κλίση στις χειρωνακτικές εργασίες. Το όνομά σου στην αριθμολογία, συμβολίζεται από τον λεξάριθμο το 5, για αυτό λοιπόν παρατηρείται ότι είσαι από τους άνδρας που θέλεις πάντα να πρωτοτυπείς και να ξεχωρίζεις με μοναδικότητα. Έχεις μεγάλη ευστροφία αλλά και εφευρετικότητα, σου αρέσει να προκαλείς και να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά σου. Η ευκολία σου να προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση σε βοηθά να παίρνεις και πάλι τα πάνω σου μετά από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σου εμφανίζονται στη ζωή αφού εύκολα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα.

Παρασκευή:
προετοιμασία. Ζωντανός και ανήσυχος χαρακτήρας, δυσκολεύεται να κατασταλάξει κάπου. Η δημιουργία οικογένειας αποτελεί γι' αυτήν παράγοντα ισορροπίας. Η ανάγκη για εμπειρίες την κάνει ν' αναζητεί συχνά διεξόδους αλλού.

Παρασκευή / Βιβή / Εύη
Παρασκευή, το όνομά σου σημαίνει προετοιμάζω, για αυτό λοιπόν είσαι από τις γυναίκες που πριν μιλήσεις ή πράξεις φροντίζεις πάντα να είσαι σε ετοιμότητα. Σου αρέσει να παράγεις, να δημιουργείς και έχεις μεγάλη κλίση στις χειρωνακτικές εργασίες. Το όνομά σου στην Ορθόδοξη Εκκλησία, προέρχεται από την Αγία Παρασκευή, την προστάτιδα των ματιών. Σύμφωνα με την πανάρχαια μέθοδο της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος που συμβολίζει το όνομά σου είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ήρεμη και συντροφική γυναίκα που θέλεις διαρκώς να δείχνεις την αγάπη σου στους γύρω σου. Θέλεις να διατηρείς σταθερές σχέσεις στη ζωή σου και να έχεις αρκετούς φίλους γιατί φοβάσαι τη μοναξιά. Πολλές φορές αποφεύγεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου, για να μην καβγαδίσεις από φόβο μήπως χάσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο από το πλευρό σου. Ωστόσο η τάση σου να οπισθοχωρείς και να συμβιβάζεσαι σε εγκλωβίζει πολλές φορές με λάθος ανθρώπους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια