Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική Εκτίμηση Ελλάδας μηνός Απριλίου 2017

«Η κυβέρνηση είχε να διαλέξει ανάμεσα στον πόλεμο και τη ντροπή. 
Διάλεξε τη ντροπή. 
Αλλά θα έχει και πόλεμο.» 
WinstonChurchill
Αγαπητοί φίλοι , αναγνώστες & ακροατές σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό μήνα. Φτάσαμε στον μήνα Απρίλιο και η κυβερνητική δημοτικότητα είναι πλέον στα τάρταρα. Όχι ότι τους χαλά αφού μέχρι την στιγμή που γράφουμε το άρθρο αυτό η κυβέρνηση εξακολουθεί και κρατά την λεγόμενη «δεδηλωμένη». Το πόσο όμως θα εξακολουθήσει να υφίσταται αυτή είναι αρκετά χλωμό.
Ο μήνας ξεκίνησε με μια Νέα Σελήνη στις 28/3 στις 7ο του Κριού και έχουμε στις 11/4 μια Πανσέληνο  η οποία κρύβει αρκετές «παγίδες» και που ελλοχεύουν πολλά ατυχήματα. Απλά να τονίσω πως η Πανσέληνος αυτή είναι στην 21η μοίρα (σχέσεις με δικαιοσύνη, αλλοδαπούς, αλλόθρησκους) με έντονη εμπλοκή Ουρανού.
Παράλληλα ο Άρης είναι στην  στην 22η μοίρα του Ταύρου και αυτό δημιουργεί τα πλείστα όσα προβλήματα.  Ο συνδυασμός αυτός και σε σχέση πάντα με αυτά που θα βγάλει στην Ελλάδα σηματοδοτεί για κάποιους έναν δρόμο οδυνηρό. Η κυβέρνηση θα βρεθεί «απέναντι» με όσους θεωρούσε μέχρι χτες...παιδιά της....
Ασφαλώς και κάποιοι λένε ο αστρολόγος δεν είναι πολιτικός αναλυτής και δεν πρέπει να πολιτικολογεί. Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι αστρολόγος αλλά Τεχνικός Αναλυτής Πλανητικών εξισώσεων. Αυτά έτσι για να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα. Δεύτερον αυτό είναι το αντικείμενο μου. Και ασφαλώς πρέπει να αναλύει προκειμένου να δίνει στον κόσμο για να καταλάβει τόσο όσο πρέπει. Και στο γιατρό σου εξηγεί πως θα χειρουργήσει αλλά δεν σου εξηγεί όλη την διαδικασία. Από την άλλη ασφαλώς και δεν αναλύω τις πεποιθήσεις μου και τα πιστεύω μου αλλά απλά ερμηνεύω αυτά που υποδεικνύουν οι πλανητικές εξισώσεις.

Ας περάσουμε να δούμε τι ακριβώς προμηνύεται να συμβεί στην Ελλάδα τον μήνα Απρίλιο 2017.

Οι πρόοδοι υποδεικνύουν τον δρόμο: « Δώσε ένα τέλος να αρμόζει... κάνε μια έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουν όλοι τα πλήθη μάγεψε και πάλι»
Ο προοδευμένος Hades σηματοδοτεί ζητήματα με μεταλλεύματα και άνθρακα. Λόγω του ότι υπάρχει η εμπλοκή του άξονα  SO / UR (*ξαφνικά και σπασμωδικές αντιδράσεις) δείχνει καταστροφές από άτομα και στοιχεία τα οποία αυτοπροσδιορίζονται μηδενιστές ή εθνομηδενιστές. 
Ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως τελικά η κοινωνία και ο ιστός αυτής αποσυντίθεται γεγονός που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Όπου δράση... και αντίδραση. Ο πλανήτης της δράσης ο Άρης μιλά για την επιβεβλημένη ανάγκη να δράσει κανείς γρήγορα. Παράλληλα σε αρκετούς χώρους εργασίας θα χρειαστεί επέμβαση της Αστυνομίας. Προβλήματα με νοσοκομεία και σωφρονιστικά ιδρύματα.
Αυτός όμως που προβληματίζει είναι ο SARC ZEUS, το καλό που σηματοδοτεί είναι μια καλή σοδειά για τους γεωργούς. Διότι από την άλλη και την εμπλοκή του άξονα NE / CU μιλά για ελλείψεις σε καταφύγια λόγω πυρκαγιάς, προβλήματα με στρατόπεδα, hot - spot με έντονες αποδοκιμασίες. Προβλήματα από την ανάγκη για να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος.
Το προοδευμένο MC μιλά για πολλά άτομα που θα επικαλεστούν το ήθος και την παράδοση. Η κυβέρνηση ίσως επιχειρήσει να «ρεφάρει» τον χαμένο χρόνο.
Το προοδευμένο σημείο της WI (*μηδενική Κριού) μιλά για προβλήματα που προκύπτουν τελευταία στιγμή στην Κυβέρνηση και τελικά δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει κάποιες υποσχέσεις της. Εδώ τολμώ να πω πως κάποιες «εκθέσεις» και «απόψεις» τελικά δεν θα είναι υπέρ της Ελλάδος πως δηλαδή η χώρα θα μπορέσει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Τα «χτυπήματα» κάτω από την ζώνη δεν θα λείψουν. Αυτά όμως θα «ηλεκτρίσουν» την ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσουν συνθήκες κατακραυγής, επανάστασης και απεργιών.
Ο προοδευμένος Κρόνος, ο μεγάλος κριτής και σηματοδότης του πανδαμάτορα χρόνου, μιλά για έντονα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης. Μιλά για υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν αλλά και προβλήματα από δικαστικές διαμάχες, κλίση σε δικαστήριο αλλά και τεράστιες αποκαλύψεις για το πολιτικό σύστημα. Εδώ η αντιπολίτευση θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα.
Ίσως να υπάρχει αποχώρηση και ρίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ. 
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος σηματοδοτεί μιλά για ξαφνικά γεγονότα. Θα τεθούν εκ νέου ζητήματα που θα απαιτούν διαπραγμάτευση. Μια πολιτική κίνηση δημιουργεί μπελάδες. Σοβαρές διαφωνίες φέρνει ο προοδευμένος Ουρανός αφού κάποιοι θα επικαλεστούν πως δεν αντέχουν την πίεση. Η εμπλοκή As / UR SA / ZE δεν αποκλείεται να φέρουν τίποτα δεματάκια, κουτάκια και «λουκουμάκια» σε διαφόρους πολιτικούς και πρόσωπα του δημοσίου βίου. Ίσως ζητηθεί εκ νέου έλεγχος στα δημοσιονομικά.
Ο προοδευμένος ΗΛΙΟΣ μιλά για συμμαχίες που υπάρχουν και ενεργοποιούνται για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά σε οποιοδήποτε εποφθαλμιά ενάντια της πατρίδας. Ίσως η χώρα δείξει μια πιο «επιθετική» πολιτική. Η ώρα των λοχαγών. Στρατιωτικές επιχειρήσεις κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ερπην.
Ο Ποσειδώνας από πρόοδο μιλά για μέρες γεμάτες αβεβαιότητα γεγονός που τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο. Είτε από αμέλεια, είτε από προδοσία θα υπάρχει ένας τραυματισμός.
Το πάγωμα ενός συμφωνηθέντος αιτήματος. Ο Προοδευμένος KRONO μιλά για δικαστική απόφαση που «χαλάει» τον κυβερνητικό προγραμματισμό. Θα υπάρξει μεγάλη εξαπάτηση αφού αυτά που θα υποσχεθεί η κυβέρνηση θα είναι ψέματα ενώ και αυτά που θα έχουν υποσχεθεί σε αυτήν θα είναι ψέματα επίσης. Προβλήματα με διατάξεις και νόμους αφού θα υπάρχει πρόβλημα με νόμους ή με διατάξεις του Συντάγματος λόγω του ότι ο Kronos ισούται με τον Ποσειδώνα! Ίσως η κυβέρνηση ζητήσει «χείρα βοηθείας». Ο προοδευμένος Δίας ισούται με τον Ζευς και μιλά για ευεργετικές δράσεις και προσπάθεια από την κυβέρνηση να κάνει κάποια πράγματα για ανακούφιση του λαού. Ο Προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μιλά για την ανάγκη να μιλήσει ανοικτά κάποιος. Κάτι σαν διάγγελμα, σαν press conference. H Αφροδίτη μιλά για αναμπουμπούλα στον χώρο του ευρύτερου Δημόσιου τομέα λόγω αποσπάσεων, μετακινήσεων και αναδιοργάνωσης.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: « Τι καταστροφή σέρνω αδιάκοπα μαζί μου, εκδικείται ο χρόνος σαν προφήτης του κακού»
Ο διελαύνων Ζευς μιλά για διασκέψεις με την ένδειξη του κατεπείγοντος αλλά και για οδηγίες σε στρατιώτες και αστυνομικούς που υπηρετούν σε καίρια πόστα. Μια δεσμευτική υπόσχεση ίσως τελικά να είναι μοιραία. Καταστροφή από πυρκαγιά ή πυρίτιδα. Ο Δίας σηματοδοτεί δεσμεύσεις χρημάτων που φέρονται να είναι προϊόν εγκλήματος ή ξεπλύματος. Ο Πλούτωνας ζητά εθνική προσοχή και εγρήγορση διότι πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και ύπουλα τεχνάσματα  θα τεθούν σε εφαρμογή. Η κυβέρνηση και μέλη αυτής θα νοιώσουν πως ... παρασύρθηκαν και εξαπατήθηκαν. Ο Ουρανός μιλά για μια επανάσταση που στην πραγματικότητα εξυπηρετεί την κυβέρνηση.
Μέσα σε όλα αυτά η κυβέρνηση θα «παγώσει» από μια απαίτηση σε θέματα δανείων και κατοικίας. Η αλλαγή κάποιων όρων θα της δημιουργήσει έντονο πρόβλημα. Ο Vulcanus μιλά για μεγάλη κατήφεια και δυστυχία. Η κατάσταση εμπλέκεται με τα ταμειακά αποθέματα και τις συντάξεις. Ο Admetos συναντά τον άξονα WI / ZE και μιλά για σεισμό. Και για να ξεκαθαρίσουμε σεισμό μιλάμε για πεντάρι και μετά. 
Μεγάλες εκκαθαρίσεις και εντοπισμού. Ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί καταστάσεις αδιέξοδες και καταστάσεις δωροδοκίας επιφανών ατόμων. Θεωρίες συνωμοσίας και προφητείας ίσως τελικά αποδειχτούν πραγματικές. Ίσως βγουν πολλά άπλυτα για τον πολιτικό κόσμο.
Η χώρα σε μια καραντίνα.
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια