Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βαφές μαλλιών Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017

Ακόμα δεν έχει τελειώσει ο χειμώνας και ίσως σου φαίνεται λίγο νωρίς να μιλάμε για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά αν πρόκειται για τις βαφές μαλλιών σίγουρα χρειάζεται μια προεργασία.
Αν θες τα μαλλιά σου να έχουν μια υγιή όψη και να μην τα ταλαιπωρήσεις αρκετά μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα μικρές αλλαγές ώστε να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες με όσο γίνεται πιο ομαλό και φυσικό τρόπο.
Ψυχρά ξανθά μαλλιά
Αν είσαι fun του ξανθού θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η τάση που θα κυριαρχήσει είναι οι πολύ ανοιχτές, ξανθές αποχρώσεις. Η ψυχρή απόχρωση κυριαρχεί σε όλα τα μήκη, σε ίσια ή σπαστά μαλλιά. Επίσης είναι trend και κάποιες πιο ζεστές αποχρώσεις ή σταχτί, αλλά τα τόσο ανοιχτά ξανθά μαλλιά σίγουρα είναι πολύ cool αν σου ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου.
Σκούρα Καστανά
Η πιο σκούρα απόχρωση για το καλοκαίρι είναι αυτή και ακούει στο όνομα σκούρο καστανό. Ναι είναι η ιδανική ευκαιρία για σένα που θες να ξεκουράσεις λίγο τα πλούσια μαλλιά σου και θες να τα φέρεις πιο κοντά στο φυσικό σου.
Τα τελευταία χρόνια γενικά έχουμε δει μια τάση για επιστροφή στο φυσικό και προφανώς δεν μας χαλάει καθόλου. Αν όμως δεν σου αρκεί μπορείς να παίξεις με κάποιες ανταύγειες ή με μπαλαγιάζ
για να το φωτίσεις που είναι επίσης μεγάλο trend όπως θα δούμε στη συνέχεια.
Έντονα κόκκινα
Για σένα που αγαπάς το κόκκινο ήρθε η στιγμή για τη δικαίωση. Όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο. Όπως βλέπουμε οι κόκκινες αποχρώσεις που είναι στη μόδα δεν έχουν καθόλου καστανό μέσα και είναι αρκετά έντονες. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα πιο σκούρο κόκκινο ή σε ένα φωτεινό χάλκινο ή ακόμα και πυρρόξανθο.
Μας αρέσουν τα ανοιχτά χρώματα όσο ανοίγει και ο καιρός και ήρθε ο καιρός να αρχίζεις να τα ανοίγεις σιγά σιγά για να φτάσεις σ’ αυτή την super cool, τέλεια απόχρωση.
Pastel
Οι πιο περίεργες αποχρώσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 είναι τα παστέλ. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στη μόδα και πλέον δεν μας φαίνονται τόσο ξένα. Μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε παστέλ χρώμα και να το εφαρμόσεις σε όλο το μήκος των μαλλιών ή να περιοριστείς σε κάποιες τούφες. Πριν όμως πάρεις τη μεγάλη απόφαση διάβασε αυτό:5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν διαλέξεις παστέλ χρώμα μαλλιών!
Balayage
Όπως ανέφερα και παραπάνω μια ακόμα τάση για τη σεζόν είναι το μπαλαγιάζ. Είναι η τεχνική με την οποία μπορείς να ανοίξεις μόνο τις άκρες, χωρίς να βαφτεί η ρίζα και πετυχαίνει αυτό το φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σου από τον ήλιο.
Είναι ο απόγονος του ombre και φυσικά μας αρέσει γιατί έχει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν λοιπόν θες μια μικρή αλλαγή, εφάρμοσέ το και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
ediva.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια