Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα μυστικά της Ivanka Trump

born October 30, 1981'
Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80 και πρώην μοντέλο με επιτυχημένη καριέρα. Ο διάσημος μπαμπάς της την προόριζε για κληρονόμο της αυτοκρατορίας του, και φαίνεται ότι είχε δίκιο, γιατί σήμερα η 36χρονη Ιβάνκα Τραμπ, συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας 4 παιδιών.
Τα μοντέλα και οι διάσημες κυρίες που απασχολούν τα μίντια με την προσωπική τους ζωή και την επαγγελματική τους πορεία είναι εκείνοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον το χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Διατηρούν την εικόνα τους αψεγάδιαστη και αποτελούν πρότυπο για κάθε γυναίκα.
Μια από αυτές είναι και η Ιβάνκα Τραμπ, η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τράμπ. Μητέρα, σύζυγος και επιχειρηματίας, κερδίζει τις εντυπώσεις για την καλογυμνασμένη της σιλουέτα που δεν μαρτυρά ότι έχει περάσει 4 γέννες.
Η ίδια έχει παραδεχθεί στο παρελθόν, ότι πριν τις εγκυμοσύνες της συνήθιζε να τρώει όπως ακριβώς η νεολαία. Το μενού της περιελάμβανε τρεις φορές την ημέρα υδατάνθρακες, όπως ζυμαρικά και πίτσα, όμως μετά αποφάσισε να ακολουθήσει περισσότερο υγιεινές συνήθειες, που βασίζονται στην ελάχιστη πρόσληψη υδατανθράκων και στα προϊόντα ολικής άλεσης, ενώ αποφεύγει να πίνει χυμούς.
Ποια είναι όμως τα μυστικά της διατροφής της που τη διατηρούν τόσο όμορφη και σέξι;

  • Η πρωτεΐνη πρωταγωνιστεί στη διατροφή της
Ενα ψάρι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία το σώμα αδυνατεί να παράξει μόνο του. Αυτά τα λιπαρά οξέα μειώνουν τις φλεγμονές, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν την αναλογία της καλής χοληστερόλης. Επίσης, πρόκειται για μια πηγή βιταμίνης D, βιταμίνων της ομάδας Β, σεληνίου και φωσφόρου.
  • Κάνει αερόβια γυμναστική
Μια από τις πολύ αγαπημένες προπονήσεις της Ιβάνκα είναι αυτή με το στατικό ποδήλατο. Για να ενισχύσετε όμως την ενέργεια σας και να αντέξετε στην προπόνηση, θα πρέπει να καταναλώσετε την κατάλληλη τροφή, τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα. Προτιμήστε ένα μικρό πιάτο από φασόλια, καστανό ρύζι και μπρόκολο με ελάχιστη σος σόγιας από πάνω.
  • Τρώει μετά την προπόνηση
Το σώμα δαπανά μεγάλη ποσότητα ενέργειας κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης τύπου σπίνινγκ, έτσι είναι πολύ σημαντικό να ανανεώνετε αυτή την ενέργεια αλλά και τα υγρά που χάνονται. Για να επανέλθουν οι μύες θα πρέπει να καταναλώσετε πρωτεΐνη. Μπορείτε να πιείτε ένα φυσικό χυμό και μέσα σε αυτόν να αλέσετε ξηρούς καρπούς.
  • Κάνει γιόγκα
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of the American Dietetic Association, η γιόγκα που βοηθάει στη σωστή αναπνοή και τον έλεγχο της, είναι συνδεδεμένη με την ισορροπημένη κατανάλωση φαγητού. Η ποιότητα της αναπνοής είναι η αντανάκλαση του τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα. Έτσι με τον έλεγχο της αναπνοής, είναι δυνατόν κανείς να μάθει να τρώει με μέτρο και να μειώσει το βάρος του.
  • Απολαμβάνει το τρέξιμο
Η Ιβάνκα είχε τρέξει στον Ημιμαραθώνιο γυναικών του Fitness/Shape. Αν θέλετε κι εσείς να φορέσετε τα αθλητικά σας και να χάσετε κιλά τρέχοντας κάποια χιλιόμετρα την ημέρα γνωρίστε μερικά έξπερτ τιπς:
Διατηρήστε σταθερή την αναπνοή σας και ελέγξτε την.
Τρέξτε στο γήπεδο είτε μόνες σας είτε με παρέα, που θα σας ενθαρρύνει ως προς το στόχο σας.
  • Κάνει διαλογισμό
Κάντε κι εσείς κάθε πρωί επάνω στο ατομικό στρώμα γυμναστικής. Βάλτε το μπροστά από ένα φωτεινό σημείο του σπιτιού και αφιερώστε πέντε λεπτά στον εαυτό σας για να διώξετε όλες τις αρνητικές σκέψεις και να γεμίσετε με ενέργεια. Το στρες κάνει το μεταβολισμό να υπολειτουργεί. Σκεφτείτε κάτι για το οποίο αισθάνεστε ευγνωμοσύνη και θα δείτε ότι η μέρα σας θα κυλήσει καλύτερα.
  • Ξεκινάει τη μέρα της με νερό
Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς, δηλαδή να πίνετε ένα ποτήρι νερό πριν καταναλώσετε οποιαδήποτε τροφή, ενώ η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα είναι τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερού. Το νερό περιορίζει την όρεξη και ως εκ τούτου μειώνει την πρόσληψη θερμίδων.
  • Λατρεύει τη βρώμη
Οπως έχει παραδεχτεί, επιλέγει για τα παιδιά της δύο ειδών πρωινά γεύματα: είτε γιαούρτι με μπέρις είτε βρώμη για την οποία φροντίζει να έχει πολλά διαφορετικά τόπινγκς, όπως η κανέλα, τα γκότζι μπέρις και άλλα.
AP

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια