Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τρύφωνας, Τρύφων, Τρυφωνία, χρόνια πολλά

Τρύφωνας
Τρύφωνα, αρκετά ιστορικά πρόσωπα της αρχαιότητα, είχαν το όνομά σου και από τον βίο τους είναι φανερό ότι η σοβαρότητα, η ωριμότητα αλλά και ο λογικός πρακτικός τρόπος σκέψης είναι μερικά από τα στοιχεία που σου προσδίδει το όνομά σου!
Στην αριθμολογία >ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας που τηρείς κατά γράμμα τους νόμους, τους κανόνες, τις παραδόσεις αλλά και όλες τις ηθικές αρχές που έχεις από την οικογένειά σου! Στη ζωή σου λειτουργείς με πρόγραμμα και έχεις πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί θέλεις ότι κάνεις να είναι στην εντέλεια. Σέβεσαι, τιμάς και αγαπάς την οικογένεια και το σπιτικό που θα ανοίξεις (ή έχεις ήδη ανοίξει) θα λειτουργεί πάνω σε γερά θεμέλια. Όλοι σε εμπιστεύονται για την συνέπεια και την υπευθυνότητά σου!
Τρύφων
Όνομα πολλών αρχαίων ιστορικών προσώπων. Του αρέσει να βάζει στόχους στη ζωή και συνήθως τους πετυχαίνει. Σοβαρός και συνεπής στη δουλειά του, πιστός φίλος και καλός οικογενειάρχης, δεν είναι ο άνθρωπος που θα αμφισβητήσει ποτέ το κατεστημένο.
κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια