Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Μάρτιος 2017

Αινιγματικός και δυναμικός είναι ο τίτλος του Μαρτίου, του μήνα που σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης!Προσμένοντας την Άνοιξη λοιπόν, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με αναποφάσιστες διαθέσεις αλλά και εκρηκτικές όψεις, με κεραυνοβόλες ανατροπές και απότομες αλλαγές και δεν μένει παρά όλοι να ευχόμαστε τελικά να αποφασίσει να φέρει και την πραγματική άνοιξη στην ζωή μας!

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
αναλύει τα φεγγάρια του μήνα, και συγκεκριμένα μιλά για:

Την Πανσέληνο του μήνα που πραγματοποιείται στις 12 Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων! Το φαινόμενο πραγματοποιείται με την αρνητική συμμετοχή του Κρόνου αλλά και την θετική όψη με τον Πλούτωνα, που φαίνεται να πυροδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις..Η περίοδος αυτή χρήζει της προσοχής όλων μας,

ενώ η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28 Μαρτίου δίνει μια σημαντική ώθηση σε νέα σχέδια και προγράμματα που έχουν όλες τις δυνατότητες να πετύχουν!

μιλά για την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που από το ζώδιο του Κριού μπαίνει στις 4/3 σε στάση για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, ενώ σε ορθή πορεία θα επιστρέψει στις 15 Απριλίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ανακαλύψουμε τις βαθύτερές μας επιθυμίες αλλά και να επανασυνδεθούμε με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν!

επισημαίνει οτι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου για το διάστημα 10 Μαρτίου ως 21 Απριλίου επαναθέτει το ζήτημα: έχουμε πραγματικές ανάγκες ή απλώς επιθυμίες; Το "μότο" αυτού του Άρη ωστόσο είναι το: «σπεύδε βραδέως».

παρουσιάζει την επιρροή της νέας θέσης του Ερμή που στις 13/3 μπαίνει στον Κριό επιταχύνοντας μεν τους ρυθμούς αλλά και κάνοντας μας να επικεντρωνόμαστε εγωιστικά στα προσωπικά μας θέματα με την αντικειμενικότητα συχνά-πυκνά να .…πηγαίνει περίπατο. Ωστόσο στις 31/3 ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πιο πρακτικά και προσγειωμένα ενώ εμπιστευόμαστε γνωστές παλιές και δοκιμασμένες συνταγές, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνους νεοτερισμούς.

ενημερώνει για το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20 του μήνα που σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης αλλά και το ξεκίνημα μιας περιόδου με έντονο το στοιχείο της εξωστρέφειας και της παρόρμησης!

ερμηνεύει με λεπτομέρειες όλες τις πλανητικές όψεις του μήνα που βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στις διαθέσεις και τις εξελίξεις που φέρνει αυτός ο ελπιδοφόρος μήνας της Άνοιξης!!

και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:

ΚΡΙΟΣ 7:28
ΤΑΥΡΟΣ 11:33
ΔΙΔΥΜΟΙ 15:36
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 19:40
ΛΕΩΝ 24:05
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 28:07
ΖΥΓΟΣ 32:15
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 36:25
ΤΟΞΟΤΗΣ 40:45
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 44:44
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 48:45
ΙΧΘΥΕΣ 52:50
Γιώργος Ματσάγγος-astrologos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια