Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το διασημότερο μέντιουμ στον κόσμο προβλέπει

Είχε προβλέψει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ο υπόλοιπος κόσμος το αντιμετώπιζε λίγο - πολύ ως… ανέκδοτο
Ο λόγος για το διάσημο μέντιουμ Priscilla Lam από το Χονγκ Κονγκ η οποία τώρα προβλέπει πως η συνέχεια γοια τον ρπόεδρο των ΗΠΑ δεν θα είναι καθόλου εύκολη.
Η Λαμ, που βρίσκεται στον ναό Wong Tai Sin, διαβάζει πρόσωπα, παλάμες και το Κινεζικό ζωδιακό κύκλο για περισσότερα από 20 χρόνια. Το CNN πέρυσι της είχε ζητήσει να προβλέψει ποιος θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ κι εκείνη είχε προβλέψει σωστά, οπότε τώρα ζήτησε και πάλι τα… φώτα της.
Συγκεκριμένα το διάσημο πρακτορείο ειδήσεων ζήτησε από την Λαμ να μαντέψει την τύχη 6 ηγετών του κόσμου στο επερχόμενο έτος του Πετεινού, που ξεκινά το αύριο, σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο.
 Ντόναλντ Τραμπ (ζώδιο: Σκύλος της Φωτιάς): Τα χαρακτηριστικά ενός σκύλου – φωτιά είναι η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η τάση να ενεργεί ταχύτατα χωρίς να σκέφτεται προηγουμένως τα πράγματα. Το ζώδιο της ημέρας γέννησης του Προέδρου Τραμπ είναι η γη. Το στοιχείο του μετάλλου κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα αποσταθεροποιήσει τη γη.
Αφού γεννήθηκε το έτος της φωτιάς, η άνοιξη και το καλοκαίρι – όταν ο καιρός είναι ζεστός, θα είναι δύο καλές εποχές για τον Τραμπ. Θα είναι και ο «μήνας του μέλιτος» για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Αλλά οι ψυχρότεροι μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα θα τον βρουν να πέφτει πάνω σε δυσκολίες και θα υπάρξουν διαμαρτυρίες.
Βλαντιμίρ Πούτιν (ζώδιο: Δράκος του Νερού): Ένας δράκος είναι ισχυρός και μπορεί να πάει οπουδήποτε – μπορεί να κολυμπήσει στο νερό ή να πετάξει στον αέρα. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό. Αυτό σε συνδυασμό με το ζώδιο του ήλιου την ημέρα της γέννησης του Πούτιν, τον καθιστά έναν ισχυρό ηγέτη και στοχαστή.
Ο Πούτιν θα έχει μια καλή χρονιά. Το στοιχείο του μετάλλου στο τελευταίο μέρος του 2017 προβλέπει χρήματα για τον Πούτιν – και για τη Ρωσία. Η ρωσική οικονομία θα ευημερήσει.
Σι Τσινπίνγκ (ζώδιο: Φίδι του Νερού): Το ζώδιο την ημέρα της γέννησης του Κινέζου προέδρου Σι είναι η φωτιά – και το επερχόμενο έτος του Πετεινού της Φωτιάς σημαίνει ότι θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τον ίδιο.
Είναι διπλή τύχη για τον Πρόεδρο, επειδή το έτος του Πετεινού της Φωτιάς αναμένεται επίσης πως θα είναι καλό για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος του φιδιού.
Τα χαρακτηριστικά ενός φιδιού του νερού είναι παρόμοια με εκείνα του δράκου. Ένα φίδι μπορεί να πάει στην θάλασσα αλλά και να ταξιδέψει στη γη. Η Κίνα, υπό την ηγεσία του Σι, θα βγάλει πολλά λεφτά χάρη στην καλή πρόγνωση για τον ηγέτη της.
Άνγκελα Μέρκελ (ζώδιο: Άλογο του Ξύλου): Ένα άλογο είναι ανθεκτικό και το ξύλο, που είναι το αστρολογικό στοιχείο κατά την ημέρα γέννησης της καγκελαρίου Μέρκελ, είναι σαν ένα μεγάλο δέντρο με τις ρίζες του σταθερά φυτεμένες στο έδαφος. Το στοιχείο του ξύλου στην Μέρκελ την κάνει πολύ καλόκαρδη – γεγονός που εξηγεί την γενναιόδωρη πολιτική της απέναντι στους πρόσφυγες.
Το να είναι όμως τόσο καλή, θα της φέρει προκλήσεις το καλοκαίρι, επειδή η θερμότητα του Πετεινού της Φωτιάς θα μπορούσε να κάψει το ξύλο της. Ευτυχώς που μένει στο Βερολίνο, στη βόρεια Γερμανία, όπου δεν κάνει τόσο πολύ ζέστη. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να κερδίσει στην προσπάθεια επανεκλογής της.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ζώδιο: Άλογο του Ξύλου): Το αστρολογικό στοιχείο την ημέρα των γενεθλίων του Τούρκου Προέδρου είναι το νερό και η άνοιξη δεν θα είναι καλή γι’ αυτόν επειδή τα λουλούδια ανθίζουν και παίρνουν όλο το νερό του.
Αυτό σημαίνει πως ο Ερντογάν πρόκειται να χάσει το δημοψήφισμα για αύξηση των προεδρικών εξουσιών του που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.
Επιπλέον, από την μελέτη της φυσιογνωμίας του προσώπου του προκύπτει τα εξής: τα μάτια του δείχνουν πως δεν απολαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από τους πολίτες και τα μεγάλα ρουθούνια του συμβολίζουν πως δεν είναι καλός στο να κρατά χρήματα. Οι γραμμές γύρω από το στόμα του, δείχνουν πως οι υφιστάμενοι στην κυβέρνησή του είναι αναξιόπιστοι. Δεν θα είναι μια καλή χρονιά για τον Ερντογάν.
Ροντρίγκο Ντουτέρτε (ζώδιο: Πετεινός του Ξύλου): Ένα άτομο που γεννήθηκε το έτος του Πετεινού θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό το εισερχόμενο Έτος του Πετεινού – πρόκειται ουσιαστικά για μια κοκκορομαχία.
Ο πόλεμος του προέδρου Ντουτέρτε για τα ναρκωτικά μπορεί να μην είναι αποδεκτός από όλους, αλλά θα κάνει την χώρα του πλουσιότερη και πιο υγιής. Ο Ντουτέρτε θα πρέπει να κατευνάσει την φωτιά του και να κάνει μία προσέγγιση βήμα προς βήμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, ώστε να μπορέσει να κερδίσει την υποστήριξη όλων.
Αυτό σημαίνει πως ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων πρόκειται να αντιμετωπίσει έντονη κριτική για την πολιτική του. Η φωτιά του τρέχοντος έτος θα μπορούσε να κάψει το ξύλο από το έτος γέννησης του Ντουτέρτε.
Ευτυχώς το ζώδιο από την ημερομηνία γέννησης του Ντουτέρτε είναι επίσης φωτιά – έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί πως το ξύλο από το έτος γέννησής του θα στηρίξει τη φωτιά από τα γενέθλιά του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια