Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Φεβρουάριος 2017

Τοπίο στην ομίχλη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του Φεβρουαρίου, του μήνα που φιλοξενεί την πρώτη περίοδο των εκλείψεων! Εκλείψεις λοιπόν αλλά και εκπλήξεις, χαμογελαστές ημέρες αλλά και ξαφνικές ανατροπές, αστρικές μπόρες και ξαφνικές εκρήξεις είναι αυτά που φέρνουν οι πλανήτες για αυτόν τον μήνα με τις θέσεις, τις όψεις και τις μετακινήσεις τους!

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
# αναλύει τα φεγγάρια -εκλείψεις του μήνα που όπως επισημαίνει δεν είναι πάντα αρνητικές και η παγιωμένη αντίληψη ότι οι εκλείψεις συνδέονται μόνο με αρνητικά γεγονότα είναι απλά δεισιδαιμονία.. Συγκεκριμένα,
# στις 11/2 πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο του μήνα
που συμβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και με τις πολύ καλές όψεις που σχηματίζει με Δία-Κρόνο και Ουρανό βοηθά ιδιαίτερα στην πραγματοποίηση των επιθυμιών μας!
# η Νέα Σελήνη ωστόσο του μήνα στις 26/2 και τελευταία Κυριακή της Αποκριάς πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και με το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με Άρη-Ουρανό και Δία μας βάζει σε ένα ομιχλώδες τοπίο όπου μάλιστα … μυρίζει μπαρούτι!
# μιλά για το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό στις 3/2 που από τη θέση αυτή μας ωθεί σε άμεσες αλλαγές στον τρόπο της ζωής μας με την αυτοεκτίμηση να γίνεται πλέον η πρωταρχική μας αξία!
# παρουσιάζει την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Δία ο οποίος από τις 7/2 ως τις 9/6 θα κινείται σε φαινόμενη κίνηση προς τα πίσω στο ζώδιο του Ζυγού! Η ανάδρομη αυτή κίνηση μιλά για
αναθεωρήσειςενώ υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες καταστάσεις από τις οποίες είμαστε εξαρτημένοι να ξεφύγουν από τον έλεγχό μας..
# υπόσχεται οτι το πέρασμα την ίδια ημέρα (7/2) του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου μας ωθεί να σκεφτόμαστε ανατρεπτικά και αντικειμενικά, αρκεί να μην κατακερματίζουμε τη σκέψη μας κυνηγώντας το ανέφικτο. 
# ενημερώνει για το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων που για το διάστημα 18 Φεβρουαρίου με 20 Μαρτίου συνιστά να μειώσουμε λίγο τις δραστηριότητές μας και να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας.
# ερμηνεύει με λεπτομέρειες όλες τις πλανητικές όψεις του μήνα που βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στις διαθέσεις και τις εξελίξεις που φέρνει αυτός ο αγαπημένος μήνας του Αγίου Βαλεντίνου!! 
# και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:

ΚΡΙΟΣ 6:38
ΤΑΥΡΟΣ 10:33
ΔΙΔΥΜΟΙ 14:26
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 18:20
ΛΕΩΝ 22:01
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 25:37
ΖΥΓΟΣ 29:10
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 32:58
ΤΟΞΟΤΗΣ 36:45
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 40:25
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 44:05
ΙΧΘΥΕΣ 47:44
Γιώργος Ματσάγγος-astrologos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια