Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς τρώνε τα 12 ζώδια

Με τα χέρια, με όρεξη, με ηδονή;
🍰 Κριός, Καρκίνος, Τοξότης κι Ιχθύς, τρώνε με πολλή όρεξη, γρήγορα (αυτό ισχύει για τον Κριό) και πιθανώς να φάνε και καμιά χαρτοπετσέτα μαζί! Τους αρέσει το φαγητό και δε θα το πολυψειρίσουν, ο καλός ο μύλος, όλα τα αλέθει! Ο Τοξότης κι ίσως κι ο Ιχθύς, γενικότερα το ψάχνουν το θέμα του φαγητού και μπορεί να καταλήξουν και σε πιο μοντέρνες ή εξωτικές γεύσεις. Ο Κριός πάντως κι ο Καρκίνος, απλά θα επιμένουν ότι τους αρέσει το φαγητό!

🍰 Δίδυμοι, Ζυγός κι Υδροχόος (όλος ο αέρας δηλαδή), τρώνε κι απολαμβάνουν, με χαρά, με ικανοποίηση, με τόσο καλή διάθεση, που θέλεις να φας τους ίδιους! Συνήθως δεν βιάζονται, τους αρέσει να γεύονται ότι τρώνε και ίσως να το ψάξουν και λίγο καλύτερα το όλο θέμα της διατροφής. Γενικά όμως, τους αρέσουν οι ήπιες γεύσεις.

🍰 Σκορπιός, Αιγόκερως και Λέοντας είναι ανταγωνιστικοί και κατά πάσα πιθανότητα, δε θα σε αφήσουν εύκολα να δοκιμάσεις από το φαγητό τους, το οποίο είναι και... κτήμα τους! Πρόσεξε μη σου καρφώσουν και κανένα πιρούνι. Μπορεί και να τρώνε ακατάστατα (ότι θέλουν, ότι ώρα θέλουν), αλλά πάντα έχουν στο νου τους τις θερμίδες και πολλές φορές ενώ είναι λιγούρηδες, τρώνε... ενοχικά!

🍰 Ο Παρθένος, αποτελεί κατηγορία από μόνος του (όπως και ο Ταύρος άλλωστε), αφού με το φαγητό έχει σχέση... περίεργη. Του αρέσει, αλλά είναι και κομματάκι μυστήριος. Δε δοκιμάζει εύκολα νέες γεύσεις, δεν είναι περιπετειώδης και δεν αλλάζει ότι έχει μάθει ο ουρανίσκος του... Τρέχα βγάλε άκρη...

Και φυσικά, για το τέλος αφήσαμε τον καλύτερο του χωριού.
🍰 Ο Ταύρος κυρίες και κύριοι, είναι το ζώδιο, που έχει σχέση ηδονής με το φαγητό! Τρώει αργά, τρώει από όλα, γεύεται, απολαμβάνει, ευφραίνεται, ηδονίζεται, και πάλι από την αρχή! Δε θα σηκωθεί από το τραπέζι εάν πρώτα δεν σκάσει από το φαγητό!
www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια