Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος 2017

Ο Καρκίνος το 2017 θα βοηθηθεί από το πλανητικό σκηνικό, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι στο ξεκίνημά του. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου μην αφήσεις την απαισιοδοξία να αμφισβητεί τα επιτεύγματά σου, οργάνωσε τις κινήσεις σου και προσπάθησε να βλέπεις τα πάντα με θετική ματιά.
Ο Κρόνος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τοξότη, επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι αλλαγές εδώ θα συνεχιστούν. Το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, με τον Δία να ευνοεί τους Καρκίνους από το ζώδιο του Ζυγού, σε περιμένει τόσο ηθική όσο και υλική ανταμοιβή. Με σταθερά βήματα και οργανωμένες κινήσεις, εργάσου με επιμονή και υπομονή και ο χρόνος θα σε ανταμείψει.
Το διάστημα που ο Ουρανός στον Κριό θα κινείται ανάδρομα, από τις 3 Αυγούστου και μετά, θα αλλάξει αναγκαστικά τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου και γενικότερα στον τρόπο ζωής σου, καθώς θα επηρεάζει την κατάσταση στο σπίτι, την εργασία ή και στα δύο. Καταπολέμησε την ανησυχία και τον εκνευρισμό σου, αναζήτησε λύσεις, όταν εμφανίζονται καινούργια προβλήματα και συνέχισε την τακτική της… συνεχούς αναπροσαρμογής. Μία τακτική που, όπως γνωρίζεις, συμβάλλει κυρίως στην ασφάλεια και στην επιβίωσή σου, ουσιαστικά και μεταφορικά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς από την άλλη, θα σε οδηγήσει σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής, και θα σε βοηθά να ξεπερνάς εύκολα την οποιαδήποτε απογοήτευση πάρεις από ανθρώπους ή καταστάσεις.
Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου από αρχές μέχρι 26 Αυγούστου, θα συμβάλει στην αύξηση της αποδοτικότητάς σου και θα φέρει νέες, χρήσιμες γνωριμίες. Θα ανακαλύψεις καινούργιες αλήθειες για τον εαυτό σου και θα απομυθοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που για χρόνια σε κρατούσαν δέσμιο. Πρακτικά, αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να αλλάξεις σπίτι, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να κλείσεις οριστικά κληρονομικές υποθέσεις και περιουσιακές εκκρεμότητες, που σε βασάνιζαν κυρίως ψυχολογικά.
Από την δίνη των αλλαγών δεν μπορεί να ξεφύγει, βέβαια, ούτε ο αισθηματικός σου τομέας. Εδώ, ιδιαίτερα από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, θα συμβούν γεγονότα καθοριστικά και χαρακτηριστικά. Εάν έχεις ήδη προβλήματα με το δεσμό σου ή το γάμο σου από πέρσι, θα υποχρεωθείς από τις ίδιες τις εξελίξεις και την συμπεριφορά του συντρόφου να πάρεις αποφάσεις, που θα δώσουν τέλος σε διφορούμενες καταστάσεις. Ό,τι κι αν συμβεί ή όπου κι αν καταλήξει το όλο θέμα, να είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το μέλλον και το "συμφέρον" της ψυχής σου. Στο τέλος της διαδρομής αυτής θα είσαι διαφορετικός άνθρωπος. Ανανεωμένος, πιο ώριμος και αναμφίβολα απαλλαγμένος από κάθε "χρέος" ή εκκρεμότητα που θόλωνε την επιφάνεια, έβαζε εμπόδια στην πορεία της ζωής σου και καθυστερούσε την ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το 2017 αλλάζει λίγο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και γίνεται πιο θερμό, φίλε Καρκίνε! Έχοντας ήδη αποβάλλει τις έννοιες και τις ανασφάλειες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονταν με τα συναισθήματα του συντρόφου σου, και έχοντας ξεκαθαρίσει τις ανάγκες και τα ζητούμενά σου από την μεριά σου, ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός για να απολαύσεις την καθημερινότητα και τη συμβίωση μαζί του. Με το Δία να σε ευνοεί από τον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, δώσε βάση σε κοινές επιδιώξεις, όπως η απόκτηση ενός απογόνου, ακίνητης περιουσίας ή ακόμη και μετακίνησης. Προσπάθησε να στολίσεις την κοινή σας ζωή με όσα περισσότερα χρώματα έχεις στη διάθεση σου και παραμέρισε την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε ‘‘τρώει’’ κατά καιρούς. Άλλωστε, σαν Καρκίνος που είσαι, ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος είναι η αισθητή παρουσία και συμβολή του αγαπημένου σου, που υποστηρίζει τα όνειρά σου και σε ωθεί να τα υλοποιήσεις. Μην το ξεχνάς!
Όσο για εσένα που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, για να ξεκινήσεις μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα σου γεμίσει τη ζωή. Εκδήλωσε το μεγαλείο της πολύπλευρης προσωπικότητάς σου, απαλλάξου από συναισθηματικές εξαρτήσεις του παρελθόντος και ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής τώρα διαγράφεται φωτεινότερος από ποτέ! Το 2017, ο έρωτας θα είναι πολύ κοντά σου και θα αρκεί ένα νεύμα σου για να τον συναντήσεις!

Επαγγελματικά και χρήμα
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτή τη χρονιά, αγαπημένε Καρκίνε, διαφαίνεται ανθεκτικός και σε αρκετές περιόδους, γόνιμος και παραγωγικός. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που χρειάζεται τεράστια συνέπεια και που ομολογουμένως δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, θα μπορέσεις να το υπηρετήσεις πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες.
Μέχρι το φθινόπωρο μπορείς να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε νέες βάσεις ή να απλώσεις τα ενδιαφέροντά σου και σε κάποιο άλλο, διαφορετικό αντικείμενο από το τωρινό, με θετικές συνέπειες για την τσέπη σου. Η παραμονή του Ουρανού στον Κριό, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Αυγούστου 2017, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα βοηθήσει τους Καρκίνους στην κατάστρωση νέων σχεδίων και θα φέρει πιο κοντά σου πρόσωπα χρήσιμα, αλλά και αντισυμβατικά, που οι απόψεις σας θα συγκλίνουν και θα οραματιστείτε μαζί ένα μέλλον πιο προοδευτικό και ελπιδοφόρο.
Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα εισέλθει στον Σκορπιό, θα παρατηρηθεί μία ένταση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, μην προκαλείς τις αντιδράσεις τους και κινήσου κάτω από το πρίσμα της συνεργασίας και της διπλωματικότητας. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους και να κρατηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι συνετός, προνοητικός και ευέλικτος. Φέτος είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγείς από τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί ή να τις περιορίσεις στο ελάχιστο και προπάντων να μη δημιουργήσεις νέες, ακόμη κι αν έρθεις αντιμέτωπος με έκτακτες πιέσεις για δαπάνες. Εάν μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδά σου και – όπου είναι εφικτό – να κερδίζεις πίστωση χρόνου, θα έχεις καταφέρει το επιθυμητό και δε θα αγχώνεσαι. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η γενικότερη κατάσταση θα είναι έντονη και δύσκολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις. Μη χάνεις το κουράγιο σου λοιπόν, πίστεψε στον εαυτό σου και περιόρισε τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει, ώστε να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το συμφέρον σου προηγείται! Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια