Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολιτικές προβλέψεις για Ελλάδα για το έτος 2017

«Τις επαναστάσεις τις προετοιμάζουν οι μεγαλοφυείς, τις πραγματοποιούν οι φανατικοί, 
αλλά τις εκμεταλλεύονται τα αποβράσματα της κοινωνίας» Μπίσμαρκ
Το 2017 είναι ένα καταλυτικό έτος και προάγγελος του 2018 όπου εκεί θα γίνει το κοινωνικό-κομματικό παρανάλωμα του πυρός. Το 2017 αναλύοντας τον ετήσιο (**Annual) χάρτη μας προκύπτει αρκετά δύσκολα μα και ανατρεπτικό.
Κατ’ αρχήν ο ετήσιος Ωροσκόπος μας μιλά προβλήματα επάνω σε γιορτές αλλά και την ανάγκη για μια συνταύτιση απόψεων σε πολεμικό δόγμα. Αξίζει να σημειωθεί πως σταδιακά το ΝΑΤΟ αρχίζει να χάνει την αξιοπιστία του αφού όλοι αντιλαμβάνονται πως το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας» (*αυτός ήταν ο λόγος ίδρυσης και ύπαρξής του ΝΑΤΟ) έχει πάψει να υφίσταται και από την άλλη σε πιθανότητα εμπλοκής μεταξύ δυο χωρών εντός της Συμμαχίας το ΝΑΤΟ δεν εμπλέκεται γεγονός που τον κάνει έναν «στρατιωτικό Πόντιο Πιλάτο» και από την άλλη λειτουργεί σαν έμμεσος dealer των αμερικανικών οπλικών συστημάτων.
Το ετήσιο Μεσουράνημα σηματοδοτεί συνθήκες εγκατάλειψης της χώρας μας στο έλεος, χειραγώγηση και «σπεκουλάρισμα» του Χρηματιστηρίου. Παράλληλα ο ετήσιος Kronos μιλά για μια τεράστια εξαπάτηση του εκλογικού σώματος (*αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος) ενώ το κράτος θα επιβάλλει κάτι σαν τον «Μεγάλο αδερφό» για να ελέγχει τις συναλλαγές. Ίσως η χρήση της τεχνολογίας να βοηθήσει σε αυτό (*πχ απευθείας σύνδεση on line με την εφορία.)
Σε επίπεδο όμως χορηγήσεων και καταβολής συντάξεων και λοιπών υποχρεώσεων δεν θα είναι όσο «συνεπής» θα πρέπει να είναι ο κάθε υπήκοος της χώρας τούτης. Για παράδειγμα η λήψη μιας δέσμης μέτρων που έρχεται ως προσωρινό (*πχ ο «κόφτης») θα έχουν έναν σχεδόν μόνιμο χαρακτήρα….

Είναι μια χρονιά ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ αναμετρήσεων και θερμών αντιπαραθέσεων….
Τι λέει όμως το 2017 για τα Ελληνικά κόμματα και την Ελληνική βουλή…
Καταρχήν για να μην γελιόμαστε η κατάσταση στην πολιτική ζωή της χώρας δεν είναι καλή αφού οι περισσότεροι δεν είναι τίποτα άλλο από κηφήνες, οσφυοκάμπτες και αμερικανόδουλοι και γερμανόδουλοι προσκυνημένοι.
Θα πρέπει να θυμούνται όμως πως ο λαός είναι το «αφεντικό» τους και κανείς άλλος. Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι…:

ΣΥΡΙΖΑ- Αλέξης Τσίπρας
«Ο Ταρπήιος βράχος είναι ένα βήμα από το Καπιτώλιο.»
Κόμης Μιραμπώ
Το 2017 είναι για τον μέχρις στιγμής Έλληνα πρωθυπουργό πάρα πολύ δύσκολο. Ασφαλώς και δεν μπορεί να πιστεύει αυτά που λέει περί κράτους που μπορεί να δίνει τα χρήματα όπως αυτό νομίζει. Γιατί κατ’ αρχήν δεν είναι πρωθυπουργός όπως πιστεύει αλλά «απουσιολόγος» των Γερμανών και αφετέρου δεν υπάρχουν χρήματα αφού είμαστε πτωχευμένοι από το 2010.
Η φράση που βλέπεται περί του Ταρπηιου βράχου που είναι ένα βήμα πριν το Καπιτώλιο. Για τους Ρωμαίους ταύτιζαν τον βράχο αυτό με την προδοσία και πετούσαν τους προδότες από εκεί. Αυτή η φράση σημαίνει για την τιμωρία (Ταρπηιος βράχος) που μπορεί να υπάρχει πίσω από τα κέντρα εξουσίας (Καπιτώλιο).
Το ετήσιο Μεσουράνημα συναντά τον γενέθλιο Πλούτωνα (** εσωτερικός μετασχηματισμός, Εμφανίζοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που οι άλλοι νομίζουν ή εικάζουν.) αλλά και τους άξονες KN/PO, CU/ZE, JU/NE, AS/ZE & WI/HA γεγονός που σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσει διάφορα επικοινωνιακά τρικ, εντασσόμενος σε μια νέα στρατιωτική οργάνωση (*σύναψη συμμαχιών), έχοντας μια αισιοδοξία αλλά που θα δεχθεί μια υποκίνηση μιας κατάστασης από άλλους που τελικά θα τον κάνουν να υποφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Ωροσκόπος της χρονιάς ισούται με VE/HA, CU/AD,KN/ZE, KR/AD γεγονός που βγάζει επαφές με άτομα με χυδαία συμπεριφορά, ενώ θα προσπαθήσει να υφαρπάξει από τους εταίρους μια δέσμευση-συμφωνία. Αυτό όμως θα τον οδηγήσει σε απομόνωση. Αυτό όμως που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα είναι από 3/2 ο AS/KR (o sarc) ισούται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα που μιλά για παύση, παραίτηση, πτώχευση μέχρι τις 3/9/2017.
Ακόμα και ο ετήσιος Vulcanus συναντά UR/AD, MO/AP, MC/MO, KN/KR, WI/MA, MC/SA που αυτό ερμηνεύεται ως ξαφνικό τέλος, πάλη με καταστολή, μια μεγάλη επιτυχία από μια σύμπραξη εθνών, προσπάθεια να φτιάξω image για εμφανίσεις, προωθώντας κάποιες κυβερνητικές πράξεις για να τις μάθει η κοινή γνώμη αλλά και φόβο για φορολογικά θέματα και μέτρα. Προφανώς θα του ζητήσουν και άλλο αίμα οι «δανειστές»…
Αλήθεια όμως θα μπορούσε φέτος να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει τους διεκδικητές στην κούρσα του πρωθυπουργικού θώκου; Η απάντηση είναι πως ΟΧΙ ο προοδευμένος Cupido ισούται με Ποσειδώνα και ME/ZE, MO/KN, HA/AD,JU/SA και αυτό σημαίνει αποτυχία και λύσης μιας συνεργασίας, προβλήματα από έλλειψη συνεργασίας και συνεννόησης ενός κόμματος και σταδιακές αποχωρήσεις….
Ως εκ τούτου θα πρέπει να ξέρει πως θα αντιμετωπίσει …. Την μήνη αρκετών μέχρι προ ολίγου υποστηρικτών αλλά και την μήνη αυτών που τους έβγαλε από την εξουσία….
Νέα Δημοκρατία- Κυριάκος Μητσοτάκης:
« Η μοναδική διαφορά μεταξύ του Σημίτη και του Κυριάκου είναι 
ότι ο Σημίτης δεν πήγε στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»
Η Νέα Δημοκρατία θυμίζει την ευτυχία που είχαν οι κάτοικοι της Πομπηίας προτού «σκάσει» ο Βεζούβιος. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα αστρολογικά για το έτος 2017 οποτεδήποτε γίνουν εκλογές η Νέα Δημοκρατία δεν χάνει. Το ετήσιο Μεσουράνημα είναι συστημένο επάνω στον Apollon της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τον Ουρανό άρα και στο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού (*της μεταστροφής της τύχης). Είναι άλλο πράγμα το κερδίζω εκλογές και είναι άλλο πράγμα μένω στην εξουσία για μεγάλο διάστημα....«όμως κατά την γνώμη μου, ασχέτως με τις δημοσκοπήσεις, θα πρέπει να καταφύγει σε «συμμαχίες» γιατί το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται και με Ερμή/Κρόνο αλλά και με ASC/Κρόνο δείχνοντας νοητική αστάθεια στα λόγια και στις πράξεις αλλά και «φυγή» συνεργατών ή ακόμα και απόσχιση!!! Παράλληλα ο ετήσιος Ποσειδώνας ισούται με τον γενέθλιο Δια γεγονός που δείχνει πως μάλλον εκεί στο Μοσχάτο θα απογοητευθούν από τα αποτελέσματα διότι ενδεχομένως να μην είναι τόσο υψηλές οι μετρήσεις όσο το δείχνουν.
Η ετήσια Σελήνη ισούται με MO/VU,UR/KR,KN/KR,SA/AD,CU/KR, MO/PL και αυτό ερμηνεύεται ως ικανότητα επιρροής της μάζας πως είναι το πλέον κατάλληλο ως κόμμα.
Διάφορες προσωπικότητες θα προσπαθήσουν να παίξουν ένα ρόλο πιο εποπτικό και πιο αυταρχικό. Αρκετές γυναίκες θα αναλάβουν έναν πιο ενεργό, έναν πιο «πρωταγωνιστικό ρόλο». Θα πρέπει όμως να προσεχθεί η παροχή ενίσχυσης και βοηθημάτων σε άτομα αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα με την κίνηση (*ΑμεΑ). Ίσως μια γυναίκα ή ένας καλλιτέχνης να δώσει «πόντους» στο κόμμα.
Πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό θα έχει η «μετάδοση» των θέσεων και της ιδεολογίας του κόμματος αφού ο Ερμής παρά το ότι συναντά μερικά υπέροχα μεσοδιαστήματα δεν θα πρέπει να μην μελετήσουμε και τους άξονες NE/VU,NE/PL, MC/SA,SO/SA που σηματοδοτούν μη σαφής και ξεκάθαρες θέσεις για το μέλλον, προσπάθεια να κρατηθούν μυστικές κάποιες παρασκηνιακές επαφές και συμφωνίες, αδιέξοδες καταστάσεις που οδηγούν το κόμμα σε φυγή και τελικά η δημιουργία ενός νοητικού μα και πραγματικού αδιεξόδου!!! Μάλλον ο Τσίπρας θα του αφήσει μια κατάσταση μη αναστρέψιμη….
Κατά την γνώμη μου δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα για την Νέα Δημοκρατία από 18/8/2017 και μετά αφού ο προοδευμένος Admetos θα βρει τα μεσοδιαστήματα AS/UR,WI/SA,SO/VU,MC/VU,WI/PO, MC/SO αλλά κυρίως από Σεπτέμβριο 2017 τον γενέθλιο Ήλιο…. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει μια περίοδος έντονου εκφοβισμού, παραγκωνισμός και παρεμπόδιση, περιορισμοί, πλήρη υποταγή στα θέλω των άλλων που ισοδυναμεί με παράδοση αλλά και αμετακίνητες πεποιθήσεις… Από το Σεπτέμβριο 2017 πρακτικά σημαίνει πως τόσο η καρέκλα Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και το κτήριο στο Μοσχάτο… θα τρίζουν και θα «πριονίζονται»….
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
«Ο όχλος είναι κάπως σαν τη Σφίγγα του αρχαίου μύθου. 
Είναι ανάγκη να φτάσουμε σε μια λύση που να δέχεται η ψυχολογία του 
αλλιώς θα πρέπει να αφεθούμε να μας κατασπαράξει.»
Gustave Le Bon
Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερα καταλυτική αφού ουσιαστικά θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα αφού το σύστημα βλέποντας τον ευρωπαϊκό, και όχι μόνο, εθνικισμό να ανεβαίνει θα αρχίζει να του στήνει «ιστορίες» ενώ θα προκληθούν αρκετές ζημιές και σε χώρους όπου στεγάζονται τα γραφεία και οι κατά τόπους οργανώσεις ενώ δεν αποκλείεται να δεχτούν επιθέσεις στελέχη ή βουλευτές τους.
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με τον Poseidon αλλά και τον Κρόνο ενώ παράλληλα εμπλέκονται κι οι άξονες ZE/AP, WI/AP, WI/VU και αυτό ερμηνεύεται ως συμφωνίες με άτομα που είναι ευαίσθητα, άρνηση για συνεργασίες, κατάρτιση και βοήθεια από φανερούς και μη υποστηρικτές, αύξηση των ποσοστών μα και αποδοχή από τον κόσμο ενώ θα πιεσθεί για να δεχθεί μια συμφωνία.
Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με MA/ZE, WI/MA,WI/PL,CU/ZE,PL/ZE, SA/AD, WI/CU=ME και αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει πίστη και φλόγα στα λόγια μα και τις πράξεις, θα κάνει πολλά πράγματα παρέα ενώ θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις ενώ θα καλπάσουν τα ποσοστά στα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό. Εδώ θα της ζητηθεί να πράξει κάτι σαν καθήκον. Θα πρέπει όμως να «ζυγίσει» τα υπέρ και τα κατά αφού η άρνηση της θα της δημιουργήσει αρκετά προβλήματα λόγω του ότι θα πρέπει να νερώσει το «κρασί» της.
Ο Ετήσιος Kronos ισούται με τον Πλούτωνα αλλά και τους άξονες AS/KR,UR/AD,WI/VE, NE/AD,VE/ZE,AS/SO σημειοδοτεί αύξηση ποσοστών ακόμα και αλλαγή ως προς την κατάταξη (*βελτίωση θέσης και ποσοστών) ενώ δεν αποκλείεται σημαντικά άτομα εντός του κόμματος να εκφράσουν ανοιχτά την αντίθεση τους. Οι φιλανθρωπίες και οι κινήσεις που έκανε κατά το παρελθόν να είναι τελικά μια πολύ καλή κίνηση… Δεν αποκλείεται κάποιοι του συνταγματικού τόξου να ζητήσουν την βοήθεια της ως κόμμα
Ως εκ τούτου προκύπτει σαφέστατη βελτίωση των ποσοστών της αλλά και της θέσης της…. Αλλά θα λάβει και υποστήριξη από κόμματα και χώρες του εξωτερικού… ενώ ίσως ξεκινήσουν και νέες διώξεις γιατί θα κάνει δωρεές μόνο σε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά ακόμα και αυτό να γίνει τελικά θα πάρουν πολλούς πόντους…. Η περίοδος από 23/3 και μετά θα φάνταζε ιδανική για προσφυγή στις κάλπες διότι θα μπορούσε κάτω υπό προϋποθέσεις να είναι αξιωματική αντιπολίτευση
ΠΑ.ΣΟ.Κ-Δημοκρατική Συμπαράταξη:
«Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έγκλημα. Είναι λάθος.»
Μέτερνιχ
Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πάρει μια πορεία καθοδική , κάτι ανάλογο με την «ελεύθερη πτώση». Μέτα τις εκλογές του 2009 επί ΓΑΠ και με σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει μια απίστευτη δημοκοπική φθορά. Σε ένα κόμμα όπου στερείται προσωπικοτήτων ανάλογων του παρελθόντος του και με την «ρετσινιά» του μνημονιολάγνου διάγει μέρες αρκετά δύσκολες. Το ετήσιο Μεσουράνημα συναντά τους άξονες SO/ZE, UR/ZE,JU/KR,MC/NE,MA/SA, WI/HA, PL/AP, JU/CU μιλά και θα διατυμπανίζει πως είναι πλέον ώριμο να κυβερνήσει με προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες αλλά μάλλον το αφήγημα αυτό θα θυμίζει το παραμύθι «ο Πέτρος και ο λύκος». Όμως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να συμμαχήσει και με τον διάολο τον ίδιο αλλά η «μοίρα» θα του παίξει ένα περίεργο παιχνίδι. Διότι αυτοπαραμυθιάζεται πως όλα θα πάνε καλά αλλά τελικά εντός του κινήματος θα υπάρχει ρήξη και κάποια ιστορικά στελέχη θέλουν να κάνουν ένα ΠΑΣΟΚ β’ χωρίς την Φώτη που αν δεν την έλεγαν Γεννηματά δεν θα ήταν ούτε διαχειρίστρια σε μονοκατοικία.
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με AS/MO,ME/NE,CU/AD,KR/AD,ME/PO, MC/KN και αυτό ερμηνεύεται ως προσωπικές επαφές, κινήσεις και επιλογές οδηγούν σε εξαπάτηση. Το «πρόβλημα» του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει πλησίον μεγάλης Εθνικής ή θρησκευτικής εορτής και θα οδηγηθεί σε μια κατάσταση καραντίνας και απομόνωσης. Βλέπεις η προδοσία είναι σκληρό και άτιμο πράγμα. Η προσπάθεια της πιστής και απαρέγκλιτης αποδοχής κάποιου ιδεολογικού μανιφέστου δεν θα πιάσει….
Ο ετήσιος Ερμής ισούται με MA/AD, UR/AP, NE/VU,SO/AP,MO/KN,WI/ZE και μιλά για απόψεις που είναι επικίνδυνες ενώ πολλοί που διαφωνούν με την ηγεσία και τους χειρισμούς αυτής θα θεωρηθούν εξτρεμιστές και θα διωχθούν από την Χαριλάου Τρικούπη.
Το αφήγημα θα είναι πως το ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε την Ελλάδα και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά δεν θα κάνει κανένα λόγο και αυτοκριτική πως είναι και το κόμμα που μας έβαλε στο μνημόνιο.
Τέλος ο ετήσιος Kronos ισούται με Μεσουράνημα αλλά και με MA/KR, MO/PO, SA/AP, ZE/AD που σηματοδοτεί όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών και εξουσίας αλλά ποιος θα το ψηφίσει; Ίσως αναγκασθεί να συρθεί σε συμβιβασμούς και να θέλουν οι λοιποί «δελφίνοι» να φάνε την συντρόφισσα Φώφη... Το ΠΑΣΟΚ ως έχει θα δώσει μάχη για την πολιτική του επιβίωση ομοίως δε και η Πρόεδρος του…
Το ΠΟΤΑΜΙ:
«Να ιδώ τον κόσμο ανάποδα, τον αδελφό μου ξένο και τον οχτρό αδέλφι μου αδικοσκοτωμένο.»
Από το τραγούδι του τρελού του Κ.Βάρναλη
Το Ποτάμι ήρθε στην πολιτική ζωή ως αντι-συστημικό κόμμα και έχει καταντήσει παλλακίδα του Σόιμπλε. Μαζεύοντας εκεί άτομα ιδεολογικά αταίριαστα μεταξύ τους προσπάθησε ο Σταύρος Θεοδωράκης με επικοινωνιακά τεχνάσματα Προέδρου 5μελους τμήματος Γυμνασίου. Η Φετινή χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή αφού σε κάθε περίπτωση ή θα πρέπει να ενωθεί με άλλους «παραπόταμους» ή να μπει στην πολιτική λήθη. Το ετήσιο Μεσουράνημα δείχνει πως θα δώσει μεγάλη μάχη και δεν θα πέσει αμαχητί αλλά λόγω της εμπλοκής του άξονα HA/KR δεν αποκλείεται να γίνει ένα κομμάτι, μια συνιστώσα ενός άλλου πολιτικού σχηματισμού. Αυτό, αυτομάτως σημαίνει πως και ο Σταύρος Θεοδωράκης από πρώτος έστω και στο χωριό θα γίνει τελευταίος στην πόλη…
Ο Ωροσκόπος της χρονιάς ισούται με Κρόνο αλλά και SO/CU,NE/PO και αυτό δείχνει πως αρκετά άτομα θα του πουν του Σταύρου ένα αντίο… μεγάλο. Η πίστη αλλά και οι επιλογές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε στρατηγική θα αποδειχτούν εντελώς λάθος.
Η Σελήνη του έτους ισούται με WI/SA,SO/VE,SO/AP,AD/PO και αυτό σηματοδοτεί μια κατάσταση αρκετά σοβαρή αφού το «Ποτάμι» θα έχει να αντιμετωπίσει εγκατάλειψη από συντρόφους . Δηλαδή φανταστείτε ο Σταύρος Θεοδωράκης να γυρίσει στο φυσικό του χώρο το ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί να την «κάνουν» προς λοιπές κατευθύνσεις.
Ο ετήσιος ΕΡΜΗΣ ισούται με WI/AS,PL/ZE,HA/VU,MC/PL,MA/HA,WI/KN,SO/KR και αυτό σημαίνει πως θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή μέσα από συζητήσεις σε πλατείες και καφενέδες εστιαζόμενο σε ένα «target group». Η ρητορεία του όμως δεν θ έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ζητώντας ανταλλάγματα και οφίτσια….
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΥ:
«Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς
και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου.»
Ναπολέων
Η Ζωή Κων/πουλου είναι από τα πρόσωπα που έχω εκφραστεί με πολύ καλά λόγια άσχετα εάν ιδεολογικά δεν την αποδέχομαι με κανένα τρόπο. Όμως άσχετα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε την αστρολογία και όχι τις προσωπικές μας πεποιθήσεις.
Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με ΕΡΜΗ αλλά και τους άξονες MA/AP,NE/VU,MA/SA, JU/NE και καλό θα είναι να μην αυτοπαραμυθιάζεται σχετικά με την δυναμική που έχει. Η ρητορεία της θα «πιάνει» τόπο αλλά δεν θα πρέπει να αρνηθεί να «συνενωθεί» με παλιούς συντρόφους (*ασφαλώς όχι τον Αλέξη). Με «σημαία» την λογιστική απογραφή του χρέους θα πρέπει να κινηθεί αλλά δεν θα πρέπει να αφήνει να πέφτει τίποτα χάμω διότι ίσως δεχτεί πόλεμο και λάσπη για αυτά τα θέματα. Μια είδηση ασθένειας εντός του κόμματος θα προκαλέσει θλίψη.
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με τον Kronos αλλά και τον Κρόνο αλλά και WI/ZE,MO/AD, WI/VE, SA/AP,KN/NE που σηματοδοτεί μια χρονιά γεμάτη ελέγχους αλλά και κάποιες αποχωρήσεις. Το κόμμα θα αλλάξει ως προς την δομή του αφού έχει τις δυνατότητες να γίνει ένα «άλλο» ΣΥΡΙΖΑ και να μαζέψει πολλούς δυσαρεστημένους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξει είναι πως πολλοί που στο παρελθόν τους είχε υποστηρίξει τώρα μπορεί να τους βρει απέναντι της η Ζωή. Διάφοροι «απίθανοι» τύποι ίσως τελικά την «πουλήσουν»….
Ο ετήσιος Kronos με AS/PL, AS/VE,KN/JU,MC/KR,AS/ZE,KN/VU σηματοδοτώντας τεράστιες εξελίξεις αφού θα παρουσιάσει αυξημένη «ζήτηση» το κόμμα της, ενώ θα λάβει εντολές και αποφάσεις που θα πρέπει να τις πάει μέχρι τέρμα. Νομικές κινήσεις και διαδικασίες θα εγείρουν τεράστια ζητήματα και ευθύνες ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσει έγκληση κατά της ίδιας της κυβέρνησης.
Διαφαίνεται αύξηση και θεωρώ απίθανο να μην μπει στην Βουλή. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί επανένωση με συντρόφους αλλά και μηνύσεις επί μηνύσεων σε άτομα που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του λαού….
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:
«Όταν νίπτει κανείς τας χείρας του σε μια σύγκρουση μεταξύ ισχυρών και αδυνάτων, 
δεν σημαίνει ότι μένει ουδέτερος, σημαίνει ότι παίρνει το μέρος των ισχυρών.»
Paulo Freire
Η Ελληνική Λύση είναι ένα κόμμα που διαφοροποιείται από το «ανήκουμε εις την Δύσιν» και είναι στραμμένη πρώτα υπέρ του Έλληνα αλλά με βοηθό την ομόδοξη Ρωσία. Την στροφή προς την Ρωσία την έχω «δει» από τα τέλη του 2014 και την έχω εκστομίσει ραδιοφωνικά ενώ από αρχές του 2015 υπάρχει και άρθρο επί του θέματος. Η Ελληνική Λύση για το έτος 2017 θα έχει πολλές ευκαιρίες (* από ότι στο παρελθόν να μιλά στα κανάλια και να ενημερώνει τον κόσμο).
Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με τον Βόρειο Δεσμό αλλά και τον Κρόνο που δείχνει πως θα χρειαστεί να είναι προσεκτικοί οι υπεύθυνοι του κόμματος για την αλληλογραφία, τα mail και τις επικοινωνίες των στελεχών της. Ίσως ώρες-ώρες να νοιώθουν πως στο κόμμα παλεύουν μόνοι.
Παράλληλα το Μεσουράνημα ισούται με MC/VU,KN/SA,NE/VU,SO/CU, VE/MA,PL/CU, MC/AP υποδεικνύοντας έτσι μια χρονιά με ικανότητα πειθούς προς το πλήθος, μια ρήξη με άτομα και στελέχη που αποσκοπούν στα οφίτσια, επισημοποίηση μιας συνεργασίας και ένταξη σε μια ένωση σε ένα club αλλά και αύξηση των ποσοστών της καθιστώντας την μια υπολογίσιμη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό.
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με Apollon αλλά και VE/PL, SO/VE, VE/AD,HA/KR,JU/KR, MA/KR υποδεικνύοντας έτσι αύξηση των ποσοστών και του πελατολογίου. Όμως θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα πως πρέπει να δει κάποια πράγματα με πιο ζεστασιά αφού οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Αυτό θα μπορέσει να καταφέρει να αποκτήσει τον σεβασμό από κάποιους. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να έχουν οι ιθύνοντες σε εγκαταστάσεις (γραφεία, μηχανήματα κλπ) ενώ θα την φέρει σε επαφή με κορυφαίους παράγοντες τόσο της Ελλάδας όσο και της αλλοδαπής. Θα επιχειρηθεί να την «προειδοποιήσουν» με περίεργα μηνύματα και πρακτικές υποκόσμου είτε να εμπλέξουν στελέχη της με χαλκευμένες κατηγορίες….
Η Σελήνη του ετησίου «παίζει τα ρέστα» της αφού ισούται με VE/JU,UR/VU,UR/AP δείχνοντας έτσι πως αρκετές γυναίκες θα δείξουν την προτίμηση τους, θα ανατραπούν όλα όσα πίστευαν μέχρι στιγμής αφού θα πρέπει να λάβει μια απόφαση ακροβατώντας μεταξύ του συμφέροντος της χώρας και μιας προσωπικής φιλοδοξίας. Η ένταση και αναμονή τελικά θα τους δικαιώσουν.
Διαφαίνεται μια ποσοτική άνοδο με γεωμετρική πρόοδο καθιστώντας την μια υπολογίσιμη δύναμη,. Όμως αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί είναι οι αποφάσεις αφού θα βρεθεί το κόμμα μπροστά σε διλήμματα.
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ:
«Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα.»
Ναπολέων Βοναπάρτης
Η Ένωση Κεντρώων είναι το κόμμα που έχει πρόεδρο τον Βασίλη Λεβέντη. Η είσοδος του στην Βουλή έγινε με εκκωφαντικό τρόπο αφού στην Θεσσαλονίκη σάρωσε και κατάφερε τελικά να μπει άνετα στην Βουλή. Δυστυχώς όμως νόμιζε πως η Βουλή είναι σαν το Πανεπιστήμιο που λέει το πάν είναι να μπεις. Αν μπεις, κάποτε θα βγεις. Η ρητορεία της πιο cult μορφής του συστήματος του Βασίλη Λεβέντη με κατάρες και βρισιές κατά του συνόλου του συστήματος τον έβαλαν στην Βουλή αλλά τελικά άρχιζε να «ρετάρει» στην συνέχεια. Το 2017 για τον Βασίλη Λεβέντη και το κόμμα του ΔΕΝ ΘΑ είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα.
Η Ένωση Κεντρώων έχει στο χάρτη της τον Ήλιο και τον Ερμή στα Ψάρια , ενώ διαθέτει και μια πολυαστρία στον Υδροχόο . Ο Δίας θα τον κρατήσει (*όσο γίνεται) στην επιφάνεια άλλα από Μάρτιο και μετά αρχίζουν αρκετά προβλήματα, Η διέλευση του Πλούτωνα πάνω από Ουρανό και Πλούτωνα αντίστοιχα θα του φέρουν επώδυνες καταστάσεις. Άτομα τα οποία πίστεψαν στις αρχές και στην ρητορεία του κόμματος τελικά θα το εγκαταλείψουν….
Ανεξάρτητοι Έλληνες –Πάνος Καμένος:
«Λένε ότι η Πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Έχω διαπιστώσει ότι έχει καταπληκτική ομοιότητα με το πρώτο.»
Ροναλντ Ρήγκαν
Όταν ιδρύθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχα γράψει σε άρθρο που είναι αναρτημένο στο αστρολογικό ιστότοπο astrology.gr από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012 και ώρα 17:50 δηλαδή προ τριετίας. Ας δούμε τι έγραψα τότε και αν κάποια συνταρακτικά γεγονότα πραγματοποιήθηκαν....
Η εξίσωση του Ωροσκόπου λέει: ASC= Αφροδίτη/Zeus= Ερμής/Hades = Wi/Ερμής= MC / Kronos= Αφροδίτη/Ποσειδώνας: Μια συμφωνία για ήσυχη συνύπαρξη. Δυσφήμηση. Απειλή από τρίτους. Δυσάρεστες ειδήσεις . Το να συνταχτεί κανείς με το δημόσιο αίσθημα. Με την κοινή γνώμη. Ακολουθώντας κάποια άτομα που έχουν ηγετικές τάσεις. Ερωτικά ζητήματα –σκάνδαλα αποσκοπούν να πλήξουν την φήμη.
Μετά από λίγα χρόνια ο Πάνος Καμμένος συνεργάστηκε με τον Τσίπρα και ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο αυτός που έλεγε πως φορούσε παντελόνια και πως ούτε νεκρός δεν θα συνεργαζόταν με μνημονιακούς… Και τελικά έγινε… ο ίδιος μνημονιακός… για το καλό μας.
Από ότι φαίνεται ο καλός ελληνικός λαός θα του επιστρέψει το καλό που μας έκανε....
Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με VE/JU,KN/SA,VE/CU,WI/PL και αυτό μας δίνει ως ερμηνεία αποδοχή μιας πρότασης η οποία είναι συμφέρουσα. Η διακοπή μιας συνεργασίας η οποία θα προκύψει από εκμετάλλευση των περιστάσεων….
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με MC/ME,MO/NE,ME/AP,KR/AD,JU/VU κι αυτό σημαίνει πως θα έχει κατ΄ ιδίαν συζητήσεις σχετικά με το μέλλον κάποιου. Οι επαφές αυτές θα γίνονται υπό μυστικότητα πλησίον των βραδινών ωρών. Αρκετά καλές ιδέες αλλά που δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Το κόμμα θα κατηγορηθεί για πολλά δεινά. Μήπως τελικά γίνει ο Καμμένος «σύντροφος» και με την βούλα;
Ο ετήσιος Kronos ισούται με cu/ap, pl/ad,wi/so,mc/cu,ju/sa, so/ha, ju/ap, kn/po, me/ma, mc/ju, mo/ve που σημαίνει πως η επιστημονική κοινότητα θα του γυρίσει την πλάτη. Θα υποστεί τεράστια δομική και ιδεολογική αλλαγή. Θα επιχειρηθεί να επιδείξει ένα πιο ηγετικό προφίλ με πολύ όμως αμφίβολα αποτελέσματα. Οι ξένες δυνάμεις δεν επιθυμούν την παραμονή του κόμματος στην εξουσία. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα γίνουν αντικείμενο σκληρής σάτιρας.

Η πολιτική ζωή της χώρας φαίνεται να παίρνει φωτιά και οι κερδισμένοι φαίνεται να είναι:
Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια