Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Lucky Room: νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση με το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Lucky Room».
Τι είναι όμως το “LuckyRoom"; Είναι το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο όχι μόνο συμμετέχει όλη η οικογένεια αλλά είναι αυτή που έχει και τον τελευταίο λόγο.

Σε κάθε επεισόδιο του “LuckyRoom” συμμετέχουν 3 παίκτες. Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το “LuckyRoom” που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers.

O κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα “moneytree” με 5 χρηματικά ποσά, που αντιστοιχούν στα 5 διαφορετικά buzzers. Η οικογένεια καλείται να μαντέψει σε ποιο από τα 5 buzzer κρύβεται το μεγαλύτερο ποσό του money tree. Το ποσό που προκύπτει από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεται στο λογαριασμό του παίκτη. Η οικογένεια που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων δίνει στον παίκτη το εισιτήριο για την επόμενη και τελική φάση.

Το “LuckyRoom” κάνει πρεμιέρα στον ANT1 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20:00 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια