Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θάνος Πλεύρης: Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του

Ο Θάνος Πλεύρης πήγε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας (φλεβίτιδα στα πόδια) κι εκεί άρπαξε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη (οι πρώτες πληροφορίες λένε για σταφυλόκοκκο)
Αποτέλεσμα ήταν να χτυπηθεί άσχημα το αναπνευστικό του σύστημα και μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση του να επιδεινωθεί και να κινδυνεύει η ζωή του...
Ο Θάνος Πλεύρης έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό Νοσοκομείο όπου αυτή την στιγμή οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώζουν την ζωή του...

Ο Κώστας Πλεύρης χτες επιβεβαιώνοντας την σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος του Θάνος δήλωσε πως «Το παιδί μου είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Να μας βοηθήσει ο θεός».
stoxos.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο δικηγόρος και πολιτικός, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος υπέστη σηψαιμία ύστερα από αγγειοχειρουργική επέμβαση στο πόδι, που διεξήχθη σε άλλο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: "Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή, αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια