Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεταμφιέζεται σε ΟΠΟΙΟ Ζώδιο θέλει

Αυτή η Κοπέλα έχει το Μοναδικό Ταλέντο να Μεταμφιέζεται σε ΟΠΟΙΟ Ζώδιο θέλει. Το Αποτέλεσμα;
ΜΑΓΙΚΟ.
Έχετε φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν τα ζώδια στην πραγματική ζωή;
Ο καθένας μας είναι εκπρόσωπος κάποιου ζωδίου και αν το σκεφτείτε, όλοι βγάζουμε κάποιο κομμάτι του.
Μια μακιγιέζ, η Setareh Hosseini, πήρε την πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσει το πρόσωπο της σαν καμβά και να μας δείξει πώς θα ήταν το κάθε ζώδιο.
1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
“Δυναμική και παθιασμένη, η γυναίκα Κριός φοράει ατσάλινη πανοπλία και τα κέρατα της στοχεύουν πάντα στην μάχη. Αναλαμβάνουν συνεχώς τον κίνδυνο και αναζητούν την δράση και τον ανταγωνισμό.
Για να την καταλάβει κανείς, πρέπει να αναγνωρίσει την χαρά και το πάθος που φέρνει σε κάθε κομμάτι της ζωής της. Οδηγημένη από την λαχτάρα και γεννημένη ατρόμητη ηγέτης, έχει μια αγνή και σχεδόν παιδική ψυχή. Είναι αδάμαστη και δεν φοβάται.”
2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
“Ασυμβίβαστα πεισματάρα και με ισχυρό χαρακτήρα, μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα. Έχει θερμή και άγρια διάθεση και την απελευθερώνει ότι φτάνει στα όρια της. Ακόμα κι έτσι, λατρεύει ό,τι ξυπνά τις αισθήσεις της. Ελέγχεται από την εσωτερική της ηρεμία και μια δυνατή αίσθηση σταθερότητας. Είναι και θα είναι πάντα μια δύναμη που μετράει.”
3. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
“Την αναγνωρίζει κανείς από την αντιφατική της φύση, το μυαλό της εναλλάσσεται συνεχώς ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο. Είναι ένας συνδυασμός υψηλής ευφυΐας, σπιρτάδας και ευφράδειας. Συνεχώς παλεύει με μυστικές αντίθετες δυνάμεις. Θα καθρεφτίσει τα καλύτερα και χειρότερα κομμάτια σου και θα σου δείξει πράγματα που δεν ήξερες ότι ήθελες να δεις.”
4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
“Είναι η παλίρροια, η απαλή κίνηση του φεγγαριού, τα κύματα που σκάνε στην ακτή. Αισθάνεται τα πάντα βαθιά, αν και δεν το δείχνει. Το καβούκι της μπορεί να είναι σκληρό μερικές φορές, αλλά θα φυλάει για πάντα την τρυφερή ψυχή της. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο να σπάσεις κάτι μαλακό, παρά κάτι άκαμπτο. Την αγγίζεις και είναι πολύ πιο αληθινή από ότι έχεις νιώσει ποτέ. Τα κοσμικά σωματίδια του φεγγαριού σχηματίζουν ίχνη στις φλέβες της. Γιατί είναι σαν το φεγγάρι, θα την δεις με ένα νέο πρόσωπο κάθε μέρα.”
5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
“Μπορείς εύκολα να την ξεχωρίσεις από το πλήθος – είναι αυτή με το πιο δυνατό γέλιο, το πιο φωτεινό χαμόγελο και το πιο σίγουρο βάδισμα. Τα μαλλιά της είναι μια χαίτη από χρυσό και το δέρμα της λάμπει σαν το ηλιοβασίλεμα. Είναι ηγέτιδα, πολεμίστρια, λέαινα. Μπορεί να φαίνεται απαλή σαν όνειρο, αλλά έχει μια ατελείωτη κόλαση που καίει μέσα της.”
6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

“Είναι προσωποποίηση της αθωότητας, της αγνότητας και της δικαιοσύνης. Η γήινη φύση της την κάνει πολύ έξυπνη και αναλυτική. Η ομορφιά της σκάει σαν ένα διακριτικό αλλά μαγευτικό θέαμα. Μεθοδική, σχολαστική και πνευματικά ευφυής. Είναι αθώα και ανήκει στους αγνούς. Πάντα προσπαθεί να φέρει την τάξη στο χάος.”
7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)“Η γοητευτική προσωπικότητα της είναι αξιέπαινη, η φωνή της μελωδική, η καρδιά της δίκαιη. Για να την καταλάβεις πραγματικά, πρέπει να καταλάβεις τον γρίφο των ζυγών. Ισορροπεί συνεχώς σκέψεις και συναισθήματα. Είναι ένα λουλούδι με κρυμμένα αγκάθια και χωρίς αυτή, η ζωή δεν θα ήταν το ίδιο δίκαιη.”
8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
“Είναι όλα στο διαπεραστικό της βλέμμα. Σκοτεινά και ραδιούργα, τα μάτια της είναι τρομακτικά αλλά υπνωτιστικά. Γενικότερα, είναι δυνατή, παθιασμένη και διαισθητική. Ισορροπεί την δύναμη και το σκοτάδι. Είναι μισή θεά, μισή κόλαση. Παρ’όλα αυτά είναι θεϊκή και τα μάτια της είναι το μέρος που αποκαλύπτεται η ψυχή σου.”
9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
“Είναι μια ακούραστη περιπλανώμενη. Κυνηγά πάντα νέες ιδέες και εμπειρίες. Πνευματώδης και ευχάριστη, είναι καλή συζητήτρια, υπέροχη αφηγήτρια και γεννημένη διασκεδάστρια. Το τόξο της συμβολίζει την επιθυμία της για μια κατεύθυνση και έναν υψηλότερο στόχο. Είναι ειδική στις περιπέτειες, μορφωμένη θεραπεύτρια της οποίας η υψηλή ευφυΐα γεφυρώνει γη και ουρανό.”
10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
“Η αποφασιστικότητα της είναι αξιοθαύμαστη, η αυτοσυγκράτηση της ισχυρή. Προσγειωμένη από κάθε άποψη, συχνά αναλογίζεται για τα μυστήρια της ζωής. Είναι ξεκάθαρη, φιλόδοξη και έχει τον έλεγχο. Οδηγεί πιστά και πετυχαίνει συνεχώς τους στόχους της. Κανένα βουνό δεν είναι αρκετά ψηλό για εκείνη για να το ανεβεί και η αγάπη της είναι σταθερή για την γη.”
11. Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
“Είναι ένας τρελός επιστήμονας στο εργαστήριο της, εφευρίσκει και δημιουργεί πράγματα μέρα-νύχτα. Οι πολλές της ιδέες και οι ακόλουθες πράξεις της που προκαλούν έκπληξη την κάνουν απρόβλεπτη και επαναστατική. Η αναρχία είναι η ειδικότητα της.
Πολεμά συνεχώς γενναία για την ψυχή του κόσμου, σου δίνει την σοφία της και εξισορροπεί το μυαλό σου. Είναι εντυπωσιακή και τρομακτική. Αυτά τα λόγια δεν αναιρούν το ένα το άλλο. Βλέπει πάντα μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ευφυΐα και την τρέλα. Ζει για το μέλλον και έρχεται με τα κύματα.”
12. Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
“Το μυαλό της κολυμπάει σε βάθος όπου οι περισσότεροι θα πνίγονταν. Είναι πραγματικός μπελάς. Όμορφη, γοητευτική, αλλά δύσκολο να την καταλάβεις στην πραγματικότητα. Επιπλέει συνεχώς σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό αντιπροσωπεύει την δυαδικότητα της ψυχής της. Είναι απίστευτα γοητευτική και η καρδιά της είναι ένας ωκεανός συναισθημάτων. Πάντα ονειρεύεται βασίλεια όπου μόνο εκείνη μπορεί να μπει.”
fanpage

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια