Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι λέει το Ζώδιό σας για τον τρόπο που κάνετε την ανάγκη σας

💕Κριός
21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
/O μοναχικός φύλακας/
Σε αντίθεση με άλλους, ο Κριός είναι ατρόμητος και δεν χρειάζεται την συνοδεία των άλλων. Κάνει το παιχνίδι του στην τουαλέτα χωρίς ντροπή και πετυχαίνει τον στόχο του

💕Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
/Ο κυριλέ/
Έχοντας την επιθυμία να ζει στην πολυτέλεια, ο Ταύρος επιλέγει τον μπιντέ και είναι πρόθυμος να “τα κρατήσει” μέχρι να βρεθεί στην άνεση του σπιτιού του.

💕Δίδυμος
21 Μαΐου-20 Ιουνίου
/Ο πολυλογάς/
Τους αρέσει να κάνουν την ανάγκη τους συζητώντας. Μην σας ξεγελά, λοιπόν, η ησυχία τους. Ο σιωπηλός Δίδυμος κρυφακούει την συζήτηση σας, γι’αυτό προσέξτε τι λέτε!

💕Καρκίνος
21 Ιουνίου-22 Ιουλίου
/Η μαμά αρκούδα/
Σαν προστάτης, ο Καρκίνος πάντα συνοδεύει κάποιον που θέλει να πάει τουαλέτα και παραχωρεί την σειρά του.

💕Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
/Δυνατά και περήφανα/
Όταν ο Λέων θέλει να πάει τουαλέτα, το μαθαίνει όλος ο κόσμος. Επίσης, παίρνουν τον χρόνο τους στην τουαλέτα για να κάνουν την ανάγκη τους και να κοιταχτούν στον καθρέφτη, ακόμα κι αν απ’έξω έχει ουρά.

💕Παρθένος

23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου
/Της ρουτίνας/
Επιμελής από την φύση του, ο Παρθένος ακολουθεί την ίδια ρουτίνα στην τουαλέτα καθημερινά. Επίσης, του αρέσει να βάζει το χαρτί υγείας με συγκεκριμένο τρόπο και το διορθώνει αν δεν κάθεται καλά.

💕Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου
/Αναζητά την ηρεμία/
Αν και τους αρέσει η παρέα στην τουαλέτα, προτιμούν να έχουν την ησυχία τους και ένα καλό βιβλίο στο χέρι.

💕Σκορπιός
23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου
/Ο αγοραφοβικός του μπάνιου/
Μισεί τα πλήθη και περιμένει να αδειάσει η τουαλέτα μέχρι να κάνει την ανάγκη του. Αλλά αν η αναμονή δεν είναι στις επιλογές, διαλέγει πάντα την τουαλέτα στην άκρη.

💕Τοξότης
22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
/Ο περιπετειώδης/
Ατρόμητος, είναι ο πρώτος που θα μπει στην τουαλέτα ή θα σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να κάνει την ανάγκη του. Προσπαθούν να διώξουν τα ταμπού και το μότο τους είναι: “Είναι ανθρώπινη φύση! Αποδεχτείτε το!”

💕Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
/Έχουν πρόγραμμα/
Σαν αποτελεσματικό ζώδιο, δεν χάνουν καθόλου χρόνο. Μπαίνουν και βγαίνουν και το πρόγραμμα τους αποτελεί επιστήμη – περιμένουν στην σειρά, βάζουν χαρτί στην τουαλέτα, κάνουν την δουλειά τους, πλένονται και φεύγουν.

💕Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
/Οι λάτρεις της Γης/
Έχοντας οικολογική συνείδηση, βεβαιώνονται ότι οι συνήθειες τους δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Τραβάνε το καζανάκι με μέτρο και προτιμούν το ανακυκλωμένο χαρτί υγείας.

💕Ιχθύς
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
/Ο σοφός/
Σαν στοχαστές, για τους Ιχθύς η τουαλέτα είναι ιδανικό μέρος για διαλογισμό. Το ανοιχτό μυαλό τους τους επιτρέπει να ακολουθούν το ρεύμα και να αφήνουν την φύση να κάνει την δουλειά της.
elitedaily.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια