Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου 2016

«Ολόκληρη η ιστορία του κόσμου μπορεί να συνοψισθεί στο γεγονός ότι όταν ένα έθνος είναι δυνατό, δεν είναι δίκαιο και όταν θέλει να είναι δίκαιο δεν είναι πια δυνατό.»   Τσόρτσιλ

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του μηνός Δεκεμβρίου 2016. Τελικά πλάκα-πλάκα το φάγαμε το έτος και τα πράγματα δείχνουν να ζορίζουν μα και να ξεκαθαρίζουν στην παγκόσμια σκακιέρα.
Η νίκη του Τραμπ απενοχοποιεί ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας που πλέον δεν θα νοιώθει εθνικιστής, τραμπούκος ή περιθωριακός αν κοιτάξει με την ψήφο του το μέλλον των παιδιών του και του εαυτού του ασφαλώς.
Από την άλλη το «σετ» αυτό των σεληνιακών φαινομένων κρύβει ένα εκρηκτικό μείγμα αφού επιφυλάσσει πάρα πολλές εκπλήξεις…οι περισσότερες των οποίων ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστες….
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 7η μοίρα του Τοξότη σε μοίρα με ιδιότητες Ζυγού αλλά με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη και έχοντας τον Ζυγό ως έξαρση τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά.
Η Πανσέληνος στις 14/12 θα δώσει πάρα πολλά πράγματα σε ακραίες καταστάσεις αφού εμπλέκεται η 22η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη…

Η επιρροή τους σε παγκόσμια κλίμακα:
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 29/11 στην 7η μοίρα του ζωδίου του Τοξότη.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε την εμπλοκή του Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου με ΔΙ.Α.Τ 2 δηλαδή που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ταύρου.
Ναυάγια, εκβιασμός με τρόπους που θα ζήλευε και η Κόζα Νόστρα αλλά και οικονομικά κανόνια ακόμα και εντός χρηματιστηρίου θα μας απασχολήσουν.
Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζετε πως κατά την περίοδο της Νέας Σελήνης « τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»….
Και η Δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της με το «αζημίωτο» αφού νόμοι και εντολές πολλές φορές θα αντιβαίνουν στην κοινή λογική….

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 22η μοίρα (**μοίρα της Δολοφονίας) και άτομα που είναι διαφορετικοί «εκτός μάζας και συστήματος» ίσως τελικά βρεθούν είτε κάπου «πεταμένοι» είτε δια μέσω του λίβελλου να επιχειρηθεί να τους βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Επίσης ζητήματα ακραίας εγκληματικότητας που σχετίζεται με παιδιά και νέους θα μας απασχολήσουν ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα που θα συγκλονίσουν. Επίσης ίσως έχουμε μια απίστευτη εξέλιξη-συμμαχία στον χώρο των Media….
Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Όταν η συμφορά συμφέρει, λογάριαζέ την για πόρνη.» Οδυσσέας Ελύτης
Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά περίεργη αφού πραγματοποιείται επάνω στον Ποσειδώνα της Ελλάδας και προφανώς κάποιες προσδοκίες θα μείνουν στα λόγια, στα συρτάρια και στις καλένδες… Διότι το momentum που επικαλείται η κυβέρνηση θεωρώ πως δεν είναι καλό
Ερμηνεύοντας τον αυτοτελή χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες ΑΘΗΝΩΝ (**το παρόν εδάφιο ενέχει και πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο)
Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης συναντά τα μεσοδιαστήματαWI/MA, SO/KN,MO/Kn αλλά και το UR/NE που μιλάει για έναν λαό έτοιμο για σύρραξη για μαζικές και ΕΚΤΑΚΤΕΣ συνεδριάσεις αφού θα αντιμετωπιστεί μια περίεργη ίσως και πρωτόγνωρη κατάσταση. Θα επιχειρηθεί όμως ένας εφησυχασμός και μια παραπλάνηση. 

Το MC μιλά απώλεια το νοήματος
Ένα κακό μαντάτο  μας δίνει την αίσθηση που είμαστε γκαντέμηδες. Υποστήριξη από άτομα και καλλιτέχνες αλλά που τελικά δεν επαρκεί.  Ο ASC σηματοδοτεί για απόπειρα ΠΛΗΡΟΥΣ ελέγχουν των άλλων προς εμένα αλλά μιλά και για οικονομική χασούρα της χώρας εξαιτίας τρίτων…. Οι επαφές με τρίτους θα φέρουν συμπαράσταση αλλά στα λόγια….

Περνάμε τώρα στην σύγκριση του χάρτη της Νέας Σελήνης με αυτόν της Μεταπολίτευσης.
Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για ένα χωρισμό, για ένα τέλος σε μια συνεργασία. Θα υπάρξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που ενώ το κλίμα θα είναι καλό τελικά η υπόθεση κάπου θα σκαλώσει. Το Μεσουράνημα μπορεί να φέρει ακόμα και παραίτηση προσώπου για να ακολουθήσει το επάγγελμα του (;) για την γνώση ενός μυστικού δόγματος και την προσπάθεια της κυβέρνησης να τρέξει πολλά και ταυτόχρονα πράγματα.

Η μελέτη και η σύγκριση του αυτοτελούς χάρτου της Νέας Σελήνης με το SARC της μεταπολίτευσης είναι άκρως διαφωτιστική. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά λόγω της εμπλοκής του άξονα Δία/Ποσειδώνας για την ώρα όπου το λάθος παραμονεύει.
Πολλοί θα προσποιούνται πως όλα πάνε καλά …μέχρι την Πανσέληνο.  Ο Ωροσκόπος μιλά για υποστήριξη των θέσεων μας αλλά που δεν είναι ούτε αρκετή, ούτε με φλόγα. Ο διαχωρισμός ενός από την κομματική γραμμή του κόμματος θα φέρει τεράστιες ανακατατάξεις.
Δυστυχώς όμως το Μεσουράνημα ρίχνει την «χαριστική» βολή αφού εμπλέκονται WI/NE, MC/UR, HA/AD& SO/AD σηματοδοτώντας ακλόνητες πεποιθήσεις και προσπάθεια από όλες τις μεριές να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους. Κάποιοι θα ενοχληθούν και θα κάνουν εκβιασμούς και βίαιες πράξεις ενώ σχεδιάζουν για την χώρα κάτι πολύ σκοτεινό.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα:
 «Δεν πρέπει ποτέ να αφήνει κανείς να συνεχίζεται μια ανωμαλία για να αποφύγει έναν πόλεμο, γιατί δεν τον αποφεύγει, αλλά μόνο αλλάζουν οι συνθήκες προς όφελος των αντιπάλων του»
Νικολό Μακιαβέλι
Η Πανσέληνος παίζει πολύ δυνατά αφού από την μοίρα και μόνο που πραγματοποιείται ξέρουμε πως θα δούμε πράγματα και θαματα…
Το μεσοδιάστημα Ηλίου-Σελήνης (**το εδάφιο αυτό ενέχει και πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο) μιλά για ανάπτυξη νέων , μεταλλαγμένων ή ξεχασμένων ασθενειών από το παρελθόν που «προσβάλλουν» μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, μιλά για τραυματισμούς με πυροβόλα όπλα και έξαρση βίαιης συμπεριφοράς. Προβλήματα με νεροποντές και με τους μικρό- οργανισμούς των υδάτων…. αλλά και μεγάλη συγκίνηση
Το Μεσουράνημα μιλά για άτομα που δεν νοιάζονται για την ύπαρξη των άλλων και που είναι «κρύα» και απαθή που υποδαυλίζουν τις προσπάθειες.
Στον αντίποδα ο Ωροσκόπος μιλά για συζητήσεις για τήρηση υποσχέσεων και υποχρεώσεων. Μια πυρκαγιά. Οι άλλοι θα θελήσουν να μας στύψουν και άλλο. Όλα αυτά θα βγάλουν μια τάση διαφοροποίησης και ίσως οδηγήσει ακόμα και σε διαφοροποιήσεις ή γιατί όχι και σε παραιτήσεις. Η προσπάθεια να μας υποβάλουν σε ψυχαναγκασμό.
Περνώντας στην σύγκριση και ερμηνεία του αυτοτελούς χάρτη της Πανσελήνου με της Μεταπολίτευσης  το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για έναν αγώνα για επιβίωση αλλά και τεράστια προβλήματα με δικαστές και δικηγόρους. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως θα απαιτηθούν τεράστιες αλλαγές.
Ο Ωροσκόπος μιλά πως οι «άλλοι» ανακαλύπτουν πως ο πρωθυπουργός είναι υπερεκτιμημένος και ίσως επιχειρήσουν να τον πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι….Η τρομερή πίεση που θα ασκηθεί ίσως τελικά απαιτηθεί η αλλαγή κάποιου προσώπου…..

Ο αυτοτελής  χάρτη της Πανσελήνου με το SARC της Μεταπολίτευσης σηματοδοτούν μια αντισυμβατικότητά εντός της κυβέρνησης στα λόγια μα και στις πράξεις. Η κυβέρνηση θα στείλει μια «προειδοποίηση» προς πάσα κατεύθυνση. Μια σύλληψη ή έναρξη ποινικής διαδικασίας θα συζητηθεί. Το Μεσουράνημα μιλά για σκληρή αντιμετώπιση μιας κατάστασης ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και εντός του κυβερνητικού συνασπισμού να έχουμε παραιτήσεις.

Ένας μήνας κάπως δύσκολος που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μην ξεφύγουν τα πράγματα
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια