Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Eορταστικό ωράριο Χριστούγεννα 2021

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Αθήνας, εν όψει των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (ΕΣΑ), τα καταστήματα θα είναι ανοικτά τόσο την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου όσο και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, το προτεινόμενο ωράριο του ΕΣΑ περιλαμβάνει συνεχές ωράριο τις καθημερινές από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00.
Τα Σάββατα, τα καταστήματα θα ανοίγουν στις 10.00 και θα κλείνουν στις 18.00, ενώ το ωράριο λειτουργίας για τις Κυριακές ορίζεται μεταξύ 11.00 και 18.00.
Η έκπληξη για φέτος είναι ότι τα καταστήματα δεν θα είναι ανοιχτά καμία Κυριακή μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς εξαιτίας των ημερών που πέφτουν οι μεγάλες αργίες.

Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο για την Αθήνα
Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2021, έχει ως εξής:

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α., Σταύρος Καφούνης, δήλωσε:
«Σας περιμένουμε με απόλυτη ασφάλεια στα εμπορικά καταστήματα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στις στολισμένες αγορές, έχοντας εξασφαλίσει την πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σωστές τιμές, επάρκεια προϊόντων, καλή διάθεση και φιλική εξυπηρέτηση».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια