Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι του ζωδιακού

Ποια ζώδια είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι σύμφωνα με την Αστρολογία;
Η σκληρή δουλειά είναι η βάση για να πετύχουμε στη ζωή. Για να επιτευχθεί πραγματική επιτυχία, θα πρέπει να έχουμε τόσο δύναμη μυαλού αλλά και ψυχικές και σωματικές αντοχές, για να αγωνιστούμε και να εργαστούμε σκληρά. Χρειάζεται αυτοπειθαρχία και ικανότητα να θέσουμε ένα στόχο και να τον φέρουμε εις πέρας. Η έντονη και σκληρή δουλειά μαζί με τις ικανότητες, μας βοηθούν στην επίτευξη της επιτυχίας. Παρά τα αναρίθμητα εμπόδια που είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστούν στο δρόμο προς την επιτυχία, ωστόσο, αυτό που κάνει έναν άνθρωπο κοινωνικά πετυχημένο, είναι η δυνατότητα να εξακολουθεί να αγωνίζεται μέχρι να φτάσει το στόχο του. Πράγματι, η επιτυχία δεν μετριέται με την κοινωνική θέση, αλλά με τη σκληρή δουλειά και μέσα από τον αριθμό των εμποδίων που θα ξεπεραστούν, για να φτάσουμε το στόχο μας.
Στο παρακάτω άρθρο, αναφέρω πόσο σκληρά εργαζόμενοι είναι τα ζώδια και πόσο αυτό τα βοηθάει στην επιτυχία:

© ΚΡΙΟΣ
Είστε πολύ φιλόδοξοι και προσανατολισμένοι σε ένα συγκεκριμένο στόχο και λειτουργείτε καλύτερα όταν δουλεύετε για τον εαυτό σας παρά με τους άλλους, με σκοπό να τους οδηγήσετε και να πορευθείτε μόνοι σας. Εκτελείτε κάθε εργασία προσεκτικά και επιμελώς. Αγχώνεστε με τις πολλές ευθύνες κι αν νιώθετε υπερφορτωμένοι από την πολλή δουλειά, γίνεστε ένας δυστυχισμένος, αναποτελεσματικός υπάλληλος. Το καλύτερο για σας είναι να σας προσφέρουν μια καλή θέση και κίνητρα για να σας παρακινήσουν, καθώς και να απευθυνθούν στην ανταγωνιστική σας φύση.

© ΤΑΥΡΟΣ
Εσείς είστε εξαιρετικοί εργαζόμενοι και δεν σας σταματάει τίποτα στην επιτυχία, καθώς είστε υπομονετικοί και επίμονοι στην επίτευξη των στόχων σας. Είστε σταθεροί, μεθοδικοί, εστιασμένοι στο στόχο σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα με τη σκληρή δουλειά. Στην πραγματικότητα, στο περιβάλλον της εργασίας σας, είστε πολύ επιμελείς, αλλά μερικές φορές γκρινιάζετε. Το πείσμα σας είναι συχνά το μόνο εμπόδιο στην επιτυχία σας, αφού μερικές φορές γίνεστε στενόμυαλοι. Θέλετε να αισθάνεστε χρήσιμοι και να βλέπετε συνέχεια πρόοδο, τότε μόνο είστε υπομονετικοί και παραγωγικοί.

© ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε γνωστοί για τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και είστε σε θέση να εκτελέσετε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα! Ωστόσο, επειδή έχετε γρήγορη κίνηση και μυαλό, απαιτείτε συνεχή διέγερση και δεν αντέχετε τη μονοτονία. Η διπλή σας προσωπικότητα σας κάνει κυκλοθυμικούς, πράγμα το οποίο επηρεάζει τα πάντα, από τις κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις σας μέχρι τη διεκπεραίωση της εργασίας σας. Σε γενικές γραμμές, σας αρέσει να δουλεύετε με τους άλλους και να κάνετε φίλους στο χώρο της εργασίας σας. Εφόσον η εργασία σας είναι ενδιαφέρουσα, δεν έχετε κανένα πρόβλημα στο να την διεκπεραιώσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

© ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πιο πιθανό να αναλάβετε τη φροντίδα όλων των άλλων στο γραφείο σας και ύστερα θα προωθήσετε τη δική σας εργασία. Καταβάλλετε αρκετή προσπάθεια στο να διεκπεραιώσετε το έργο σας με επιμέλεια και εργατικότητα, αλλά θεωρείτε πρωταρχικό να υπάρχει στο περιβάλλον του γραφείου σας συναισθηματισμός και αλληλεγγύη με το να είστε υποστηρικτικοί και να βοηθάτε τους συναδέλφους και τους εργαζόμενούς σας. Στην πραγματικότητα, η σταθερότητα είναι αυτό που ποθείτε κατά βάθος και δεν σας αρέσει και τόσο το ρίσκο.

© ΛΕΩΝ
Η αλαζονική φύση σας και η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνουν να θέλετε θέσεις εξουσίας, έτσι κάνετε το καλύτερο για να προβάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, σε μια προσπάθεια να είστε ο ηγέτης, ο καθοδηγητής, ή αναλαμβάνετε οποιοδήποτε ρόλο που οι άλλοι θα σας αναγνωρίσουν. Πραγματικά είστε οι καλύτεροι στην ανάληψη ευθυνών, στην παροχή κινήτρων και στο να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να αποφεύγετε το άγχος. Απλώς, θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τα ανταγωνιστικά, και μερικές φορές εξουσιαστικά συναισθήματά σας στην εργασία σας.

© ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε μια σχολαστική και αναλυτική φύση που σας καθιστά παραγωγικούς και σκληρά εργαζόμενους. Δεν φοβάστε να εργάζεστε πολλές ώρες και αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σας παρέχεται, όσο δύσκολη κι αν είναι. Είστε επίσης κάπως πεσιμιστές και τελειομανείς και οποιοσδήποτε επιχειρήσει να καταστείλει τις ανησυχίες σας, αγωνίζεται συνήθως μάταια. Αλλά αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας είναι που σας κρατάνε προσανατολισμένους στη λεπτομέρεια και σας κάνουν προσεκτικούς, όταν πρόκειται να φέρετε εις πέρας το έργο σας.

© ΖΥΓΟΣ
Είστε οι πιο δημοφιλείς στην εργασία σας, λόγω της γοητείας σας και της αποτελεσματικότητάς σας. Επειδή πάντα αναζητάτε την ισορροπία, μεταφέρετε αυτή την ενέργεια και στους άλλους για να δημιουργήσετε μια δίκαιη κατανομή των ευθυνών στο χώρο της εργασίας. Είστε εξαιρετικοί διπλωμάτες στη διαχείριση των συγκρούσεων, όταν όμως καταφέρετε να βάλετε στην άκρη την αναποφασιστικότητά σας. Η τάση σας να σκέφτεστε πολύ μπορεί να σας οδηγήσει στο να διεκπεραιώσετε πιο αργά το έργο σας, αλλά είστε λεπτομερείς και εμπεριστατωμένοι.

© ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε γενικά αξιόπιστοι και επιμελείς στην εργασία σας και θα μιλήσετε μόνο όταν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Λειτουργείτε καλύτερα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα που σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στις ευθύνες σας και δεν σας αρέσει να σας κατευθύνουν. Οι αρνητικές καταστάσεις στο γραφείο δεν σας ενδιαφέρουν, αλλά αγανακτείτε και αντιδράτε εάν σας αντιμετωπίζουν με ασέβεια. Η ένταση που δημιουργείτε μπορεί να είναι εκφοβιστική, αλλά η επιμέλεια και η εστίασή σας στο έργο σας είναι αξιοθαύμαστη.

© ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε έντονη προσωπικότητα και είστε πολύ διασκεδαστικοί, έτσι οι άλλοι χαίρονται να συνεργάζονται μαζί σας. Αποπνέετε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, αλλά αυτό οδηγεί στο να σας αναθέτουν περισσότερα καθήκοντα από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Όταν αναλαμβάνετε πάρα πολλές ευθύνες, αφήνετε πίσω σας ημιτελείς εργασίες και δεν ανησυχείτε πάρα πολύ γι’ αυτό, πράγμα το οποίο μπορεί να είναι απωθητικό για τους εργοδότες σας. Είστε έξυπνοι και ικανοί, αλλά πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του τι μπορείτε να προσφέρετε και της υπερβολικής σας προθυμίας.

© ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπερηφανεύεστε ότι είστε πολύ εργατικοί και παραγωγικοί και αποδίδετε καλύτερα σε περιβάλλοντα εργασίας που δεν σας αμφισβητούν. Δεν φοβάστε να αναλάβετε πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις και επικεντρώνεστε σε μια ηγετική θέση και στην επιτυχία στην καριέρα σας, καλλιεργώντας φιλικές σχέσεις στην εργασία σας. Ωστόσο, η άκαμπτη εστίαση στο έργο σας, σας κάνει επιρρεπείς στη στενοκεφαλιά και στο να έχετε μια αποστροφή για τις αλλαγές. Οι διαθέσεις σας αλλάζουν γρήγορα, αν αισθάνεστε ότι η σκληρή δουλειά σας δεν αποδίδει καρπούς ή δεν ανταμείβεται δεόντως.

© ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απολαμβάνετε να προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε το έργο σας και κυρίως σας αρέσει να αναλαμβάνετε νέα πράγματα, έτσι αποδίδετε καλύτερα όταν σας ανατίθεται ποικιλία ευθυνών. Είστε λίγο δύσκολοι εργαζόμενοι γιατί θέλετε να βαδίζετε στο δικό σας ρυθμό, αλλά κάνετε εύκολα φιλίες με το να είστε πιστοί και διακριτικοί με τους άλλους. Θα βοηθήσετε τους συναδέλφους σας όταν έχουν την ανάγκη σας. Έχετε εκκεντρικότητα αλλά και βαριέστε εύκολα, έτσι είστε πάντα σε επιφυλακή για τα καλύτερα, εάν αισθάνεστε ότι παραμένετε στάσιμοι.

© ΙΧΘΥΣ
Εσείς προτιμάτε να δουλεύετε για μια εταιρεία που έχει πολλές απαιτήσεις, καθώς είστε γνωστοί για την εξαιρετική αφοσίωσή σας και την επιμέλειά σας και δεν θέλετε να δίνετε κανένα δικαίωμα στην εργασία σας. Είστε ευχαριστημένοι με το να δεσμεύεστε για την εταιρεία για την οποία δουλεύετε και πραγματικά πιστεύετε στο έργο που επιτελείτε, θυσιάζοντας τα όνειρά σας στην πειθαρχία. Αν απεχθάνεστε τη δουλειά σας, περνάτε το χρόνο σας με το να φαντάζεστε μια καλύτερη ζωή (οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να είναι, εκτός από το γραφείο) αντί να προσπαθείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας.
Νάνσυ Πατμάνογλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια