Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

9 Τύποι Ποδιών και ΤΙ Φανερώνουν για την Προσωπικότητά μας

Η χειρομαντία είναι μία πολύ γνωστή τέχνη. Πιστεύεται πως μπορεί να αποκαλύψει στον άνθρωπο τη μοίρα του, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι πως τα πόδια μπορούν να παίξουν ένα παρόμοιο ρόλο. Το σχήμα των ποδιών μας μπορεί να αποκαλύψει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπικότητά μας. Δείτε στη συνέχεια 9 τύπους ποδιών, με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
1. Το ρωμαϊκό πόδι
Τα ρωμαϊκά πόδια έχουν ιδανικές αναλογίες. Τα δάχτυλα είναι ίσια και έχουν σωστές αναλογίες, σχηματίζοντας γωνίες 45 μοιρών από το κέντρο προς τα έξω. Η ισορροπία είναι το κλειδί για άτομα με ρωμαϊκά πόδια. Αυτά τα άτομα παίρνουν ρίσκα, δεν φοβάται να γνωρίσει νέα πρόσωπα και να ανακαλύπτει νέα μέρη και ιδέες. Έχουν ιδιαίτερη έφεση στις επιχειρήσεις.
2. Το τετράγωνο πόδι
Αν όλα τα δάχτυλά σας έχουν ίδιο μήκος, τότε έχετε το πόδι του χωρικού, και όπως έχετε προσαρμοστεί για να έχετε την ισορροπία σας, έτσι και στη ζωή σας ζυγίζετε τις αποφάσεις σας. Συνήθως οι άλλοι στρέφονται σε εσάς για συμβουλές, επειδή μπορείτε να αξιολογήσετε καταστάσεις αντικειμενικά.
3. Το ελληνικό πόδι
Θα καταλάβετε αν έχετε ελληνικό πόδι, αν το δεύτερο δάχτυλο δίπλα στο μεγάλο, είναι σημαντικά μεγαλύτερο από όλα τα άλλα. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα που σχετίζονται με αυτό τον τύπο ποδιού είναι η δημιουργικότητα, ο αθλητισμός, ο ενθουσιασμός και η κοινωνικότητα. Στα αρνητικά σημεία, άτομα που έχουν τέτοια πόδια συχνά σκέφτονται υπερβολικά και είναι άσκοπα προσεκτικοί πριν λάβουν μια απόφαση – το άγχος και η ανησυχία είναι σύνηθες για αυτά τα άτομα.
4. Μακριά δάχτυλα ποδιών
Έχετε δει δάχτυλα ποδιών που είναι τόσο μακριά, που μοιάζουν περισσότερο με χεριών; Αυτά τα άτομα δεν φοβούνται να δείξουν ανοιχτά τα αισθήματά τους. Δεν φοβούνται να γίνουν ευάλωτα, για χάρη της αποτελεσματικής επικοινωνίας! Διαθέτουν ιδιαίτερες ικανότητες δημόσιου λόγου και είναι εύστροφα.
5. Μπορείτε να ξεχωρίστε το μικρό σας δάχτυλο από τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα του ποδιού σας; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το καταφέρνουν. Αν μπορείτε, αυτό δείχνει ότι αναζητάτε συνεχώς την περιπέτεια και δεν αρκείστε σε μια συνηθισμένη ζωή.
6. Το μικρό δαχτυλάκι δείχνει προς τα μέσα ή προς τα έξω
 Το μικρό δαχτυλάκι σας δείχνει προς άλλη κατεύθυνση από τα υπόλοιπα; Αυτό σημαίνει ότι είστε επαναστάτης, που δεν παίρνει εντολές από κανέναν, αν δεν συμφωνούν μαζί σας. Αυτά τα άτομα πάνε κόντρα στο ρεύμα.
7. Κενό ανάμεσα στο δεύτερο και στο τρίτο δάχτυλο
Αν έχετε ένα κενό ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο δάχτυλο, τότε κρύβετε τα αισθήματά σας, και συχνά αναζητάτε δουλειές που δεν απαιτούν συναισθηματική εμπλοκή
8. Το τρίτο δάχτυλο του ποδιού έχει κλίση
 Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε σας αρέσει να κάνετε μακρινά σχέδια. Έτσι, συνήθως είστε πολύ οργανωμένοι και έχετε έλεγχο όποιας κατάστασης και να αντιμετωπίζετε.
9. Το δεύτερο δάχτυλο έχει στενή βάση
Το δεύτερο δάχτυλο είναι λεπτό στη βάση του ( σε σύγκριση με το πάνω μέρος του). Τότε είναι πιθανό να είστε πολύ εκφραστικοί. Μεγαλοποιείτε όμως πολύ τα πράγματα, μέχρι που χάνετε το μέτρο. Όταν είστε σε καλή διάθεση ακτινοβολείτε και όλοι είναι χαρούμενοι. Όταν όμως χαλάσει η διάθεσή σας, καλύτερα να μην σας μιλάει κανείς..
medicalland.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια