Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Οκτωβρίου 2016

Δύο Φεγγάρια που φωτίζουν μυστικά και μυστήρια είναι ο τίτλος αυτού του Οκτωβρίου μιας και τον μήνα αυτό θα ζήσουμε δύο φορές το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, με την πρώτη να πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και την δεύτερη να σχηματίζεται στα τέλη του μήνα (30/10) στον μυστηριώδη Σκορπιό!
Ανατροπές και αλλαγές που οδηγούν σε μια νέα εποχή είναι το σύνθημα των ημερών, με τον Οκτώβριο να είναι ένας ευκολότερος μήνας σε σχέση με τον προηγούμενο και τις εκλείψεις του ενώ η πλανητική επιρροή αυτών εξασθενεί σιγά σιγά..

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
● αναλύει τα φεγγάρια του μήνα που φέρνουν αλλαγές απρόσμενες αλλά και εξάρσεις υπερβολής με την επιρροή τους να είναι ισχυρή κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού( Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) αλλά προς το τέλος του μήνα και στα σταθερά (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).
Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη της 1/10 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού έχει μια μεγάλη δόση υπερβολής με την ανάγκη του Ζυγού για ένωση και ισορροπία να διαταράσεται.. Έντονη θα είναι επίσης η τάση προς κατανάλωση αλλά και η σπατάλη ενέργειας σε προστριβές, εντάσεις αλλά και κοινωνικές επαφές!
Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 16/10 στο ζώδιο του Κριού και σηματοδοτεί απρόβλεπτες αλλαγές και πιεστικές καταστάσεις!
Διάθεση επιβολής, αρνητικά συναισθήματα, ξαφνικές συγκρούσεις, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα αναδείξει το γεμάτο φεγγάρι σε προσωπικό επίπεδο.
Τέλος η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα στις 30/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και σε θετικές όψεις με Ποσειδώνα και Πλούτωνα φέρνει ελπίδες γιαν καλύτερες ημέρες κυρίως στον οικονομικό τομέα που τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μας ενδιαφέρει όλους ιδιαίτερα!

● μιλά για την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό(7/10) που έρχεται για να βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στα χαρακτηριστικά της Νέας Σελήνης. Βοηθά ιδιαίτερα και κάνει τα πάντα για να πετύχει τη συνεννόηση με τους άλλους!

● πληροφορεί για το πέρασμα της Αφροδίτης (18/10) στον ταξιδιάρη Τοξότη που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε αισιοδοξία και ανάγκη για περιπέτεια ενώ θα ξορκίσει τις ζήλειες, τα πάθη, τις φοβίες ωθώντας μας να πειραματιστούμε με καινούργια πράγματα ..

● ενημερώνει για το πέρασμα του Ήλιου (23/10) και του Ερμή(24/10) στο ζώδιο του Σκορπιού γεγονός που επηρεάζει τον ψυχικό μας κόσμο, τις ερωτικές μας σχέσεις αλλά και τα οικονομικά μας!

● ερμηνεύει με λεπτομέρειες όλες τις πλανητικές όψεις του μήνα που βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στις διαθέσεις και τις εξελίξεις που φέρνει ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου.

● και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:

ΚΡΙΟΣ 8:00
ΤΑΥΡΟΣ 11:40
ΔΙΔΥΜΟΙ 15:30
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 19:10
ΛΕΩΝ 22:45
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 26:30
ΖΥΓΟΣ 30:15
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 34:05
ΤΟΞΟΤΗΣ 37:50
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 41:25
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 45:15
ΙΧΘΥΕΣ 48:50
Γιώργος Ματσάγγος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια