Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κουρέματα φθινόπωρο/χειμώνα 2016-2017

Οι 15 καλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φθινόπωρο/χειμώνα 2016-2017!
Οι τάσεις στα ρούχα, στα παπούτσια αλλά και στα μαλλιά αλλάζουν συνέχεια. Έτσι κάθε εποχή υπάρχει κάτι διαφορετικό που πρέπει να φορεθεί για να είσαι μέσα στη μόδα.
Ποια χρώματα επικρατούν στα μαλλιά το φθινόπωρο/χειμώνα 2016-2017
Η τάση που επικρατεί στα χρώματα είναι τα μαλλιά να είναι φυσικά, είτε μιλάμε για ξανθές είτε για καστανές αποχρώσεις.
Ας δούμε παρακάτω ποια χρώματα για μαλλιά είναι στη μόδα και πως μπορείς να τα χτενίσεις.
1. Ξανθά μαλλιά
Φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα είναι αποδεκτές όλες οι αποχρώσεις του ξανθού. Μπορείς, επομένως, να επιλέξεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε πολύ ανοιχτές αλλά και σε μερικές πιο σκούρες αποχρώσεις.
2. Μαύρα μαλλιά

Τα μαύρα μαλλιά μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα στη μόδα φέτος το χειμώνα, αλλά ένα gothic look είναι το ίδιο ελκυστικό με κάθε άλλη εμφάνιση. Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και μάζεψε τα μαλλιά σου πίσω, και θα έχεις μια εμφάνιση που θα είναι must το χειμώνα.
3. Καστανά μαλλιά
Όπως και με το ξανθό χρώμα, οι γυναίκες με καστανά μαλλιά μπορούν να φτιάξουν τα μαλλιά τους όπως επιθυμούν. Κι εδώ θα συναντήσεις διάφορες αποχρώσεις του καστανού, αλλά βασική σου έννοια είναι να κρατήσεις μια φυσική απόχρωση στην εμφάνιση σου.
4. Σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμες άκρες
Τα χρώματα που επικρατούν στις πασαρέλες είναι το ξανθό και το καστανοκόκκινο. Στη μόδα, όμως, είναι και οι ανοιχτόχρωμες άκρες που μοιάζουν σαν να έχει βγει η ρίζα. Γι’ αυτό άλλωστε πολλοί σχεδιαστές, και κυρίως ο οίκος μόδας Rag & Bone, προτίμησαν αυτή την τάση με τα μαλλιά να είναι μαύρα στο επάνω μέρος και οι άκρες να είναι ξανθές.
5. Ombre μαλλιά
Το ombre, είτε γινόταν στα μαλλιά είτε στο μακιγιάζ, εμφανίστηκε στις πασαρέλες από το καλοκαίρι και αποτελεί ήδη μόδα. Η βασική του ιδέα είναι τα μαλλιά σου να έχουν μια σκούρη απόχρωση επάνω και να ανοίγουν χρωματικά προς τα κάτω. Το καλύτερο ombre που μπορείς να κάνεις είναι με τα ξανθά μαλλιά, με τις ρίζες να είναι αρκετά σκούρες και το χρώμα να ανοίγει σε ένα απαλό ξανθό καθώς κινείσαι προς τις άκρες.
ediva.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια