Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μόδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-17

Ξεχωρίζουμε κάποιες τάσεις που πιστεύουμε πως θα είναι και οι πιο δυνατές για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017:
#1. ΒΕΛΟΥΔΟ
To ύφασμα που υπήρχε σχεδόν σε όλα τα shows, ήταν το βελούδο. Και είχε κάτι για όλα τα γούστα. Dark πράσινες και μπλε αποχρώσεις, ονειρικά παστέλ, κοστούμια για lux workwear outfit, μέχρι και puffer βελούδινα παλτό στο show της Stella McCartney. Το είδαμε ακόμη αρκετά σε μποτάκια αστραγάλου και αν μας παρακολουθείτε στο facebook, ήδη γνωρίζετε πως ξεχωρίσαμε τα βελούδινα χρυσά μποτάκια που είδαμε στο show του Topshop Unique.
#2. SLINKY
Τα μεταξωτά και τα σατέν επίσης ήταν σε σχεδόν όλα τα shows και στις τέσσερις πόλεις, δίνοντας μια νότα πολυτέλειας σε ολόσωμες φόρμες, μάξι και midi φορέματα, αλλά και floor length φούστες οι οποίες στα περισσότερα των shows ήταν συνδυασμένες με high neck tops, καθιστώντας τα κατάλληλα και για καθημερινές εμφανίσεις. Αν θέλεις να το εντάξεις από τώρα στο στυλ σου, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας για silk cami tops, και slip φορέματα.
#3. MAΞΙ ΓΟΥΝΙΝΑ ΠΑΛΤΟ
Τα είδαμε κυριολεκτικά παντού : Balenciaga, Blumarine, Burberry, ChloéŽ, Elie Saab, Ellery, Fendi, Gucci, Jonathan Simkhai, Lanvin, Marc Jacobs, Miu Miu, Nina Ricci, Peter Pilotto, Proenza Schouler, Redemption, Rochas, Topshop Unique, Valentino, Vera Wang, Versace και πολλοί πολλοί άλλοι. Σε κλασικούς καφέ χρωματισμούς, σε πολύχρωμα patchwork, αλλά και σε μονόχρωμα χακί, μαύρα, μπορντό, κίτρινα, η γούνα τον χειμώνα του 2016-17, απλά αλλάζει μήκος.
#4. ΓΟΥΝΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Γούνινα κασκόλ, ζώνες, x-large γούνινοι γιακάδες, γούνινα μανίκια, ακόμη και γούνινα στριφώματα είδαμε στα shows των Blumarine, Cortazar, Isola Marras, Gucci, Givenchy, Dior, Marc Jacobs, Michael Kors, Miu Miu, Sonia Rykiel, Vionnet κ.ά.
#5. GLOSSY
Από μάξι παλτά μέχρι biker jackets και από μίνι φούστες μέχρι baggy παντελόνια, τα glossy υφάσματα τα είδαμε σε αρκετά από τα shows, με αγαπημένα μας κομμάτια τα κόκκινα PVC παντελόνια της Isabel Marant και του Louis Vuitton.
#6. PUFFERΤα puffer παλτά και μπουφάν δεν ήταν μόνο έξω από τα runway shows και επάνω στις πιο cool fashionistas του κόσμου, αλλά ήταν και σε μια πλειάδα από runway shows : Balenciaga, Iceberg, Acne Studios, Emilio Pucci, Marques Almeida, MSGM, Tory Burch, Stella McCartney και πολλοί άλλοι σχεδιαστές και οίκοι παρουσίασαν την δική τους εκδοχή του συχνά supersized puffer μπουφάν. Πότε έρχεται ο Δεκέμβριος είπαμε;
#7. COLD SHOULDERΑπό το προηγούμενο καλοκαίρι, στην φετινή άνοιξη και ως τον επόμενο χειμώνα, αυτό το trend δεν φαίνεται να καταλαγιάζει προς το παρόν, αναδεικνύοντας όμως όλο και περισσότερα cut outs και ενός ώμου τοπ και φορέματα, παρά bardot λαιμοκόψεις. Ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, οι σχεδιαστές μας προτείνουν να εκθέσουμε το πιο δυνατό σημείο μας.
Ανοιχτοί ώμοι οι τάσεις φθινόπωρο 2016 χειμώνας 2017
 #8. OVERALLS
Το συγκεκριμένο trend μπορεί να μην ήταν παντού, αλλά όπου το είδαμε δεν χωράει αμφιβολία πως θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για περισσότερα brands, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως είναι ένα από τα trends που θα βιώσουν πολλά makeovers στις επερχόμενες resort collections.
Σαλοπέτες οι τάσεις μόδας φθινόπωρο 2016
#9. STATEMENT SLEEVESΗ τάση την οποία σας έχουμε παρουσιάσει ήδη από την προηγούμενη σεζόν, τον επόμενο χειμώνα θα είναι πιο δυνατή από ποτέ, μόνο που τώρα θα την δούμε να επεκτείνεται περισσότερο σε 80s puffer μανίκια και σε extra long μήκη παρά σε μανίκια καμπάνα.
Statement μανίκια η τάση
#10. SUIT UP
Είδαμε ντε πιες, είδαμε γιλέκα, είδαμε αντρικά αξεσουάρ, αλλά η πιο δυνατή menswear inspired τάση, είναι σίγουρα τα κοστούμια. Μαξιμαλιστικά prints, πολυτελή υφάσματα, παγιετέ λεπτομέρειες και μποέμ φλοράλ prints κοσμούσαν τα ανανεωμένα πλέον power suits, που βρίσκονταν σχεδόν σε όλα τα show. Για τις πιο συντηρητικές, το κλασικό μαύρο αλλά και το ολόλευκο κοστούμι τα είδαμε επίσης σε μια πλειάδα collection.
Γυναικεία κοστούμια η τάση μόδας φθινόπωρο 2016
#11. ΒΟΛΑΝ
Για ακόμη μια σεζόν τα βολάν παραμένουν σταθερή τάση, αποπνέοντας άφθονο ρομαντισμό, πάνω σε αιθέρια φορέματα όπως τα είδαμε στα show των Erdem, Balmain, Chloe, Alexander McQueen και Francesco Scognamiglio, ενώ τα είδαμε και με μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση σε δημιουργίες των Εllery, Christian Dior και Guy Laroche. Επιπλέον, αυτό που δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε είναι οι άκρως εντυπωσιακές ruffled μπότες πάνω από το γόνατο, που είδαμε στο show του οίκου Fendi. Κάτι μας λέει πως τον επόμενο χειμώνα θα είναι περιζήτητες.
#12. HEAD TO TOE LEATHER
Το δέρμα δεν είναι κάτι καινούριο για τα χειμερινά μας outfits, αυτό που είδαμε αρκετά όμως σε αυτές τις collection, είναι το δέρμα από την κορυφή έως τα νύχια. Για τις daredevils λοιπόν, ο επόμενος χειμώνας είναι η σεζόν σας.
#13. ΧΡΩΜΑΤΑ :
Αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου, του ροζ, του πράσινου, αλλά και έντονες κόκκινες αποχρώσεις κυριάρχησαν στα runway shows, με πρωταγωνιστή όμως τις αποχρώσεις του μπεζ. Κάτι που επίσης το είχαμε προβλέψει στο άρθρο μας εδώ.

Αναλυτικά είδαμε :
Mπλε : Chloe, CourrŽéges, Elie Saab, Ellery, Fendi, Gareth Pugh, Marni, Peter Pilotto
Κίτρινα : CéŽline, Emilio Pucci, Marques Almeida, Mulberry, Cavalli, Vivetta
Ροζ : Balmain, Gucci, Cavalli, Ports, Rochas, Yang Li
Κόκκινα : Acne Studios, Blumarine, Gucci, Nina Ricci, Ralph Lauren, Roland Mouret, Sonia Rykiel, Stella McCartney
Πράσινα : Alberta Ferretti, CéŽline, Haider Ackermann, Hermès, Loewe, Marni, Nina Ricci
Μπεζ : Alberta Ferretti, Barbara Casasola, Boss, Dior, Gareth Pugh, Hermès, Loewe, Max Mara, Paco Rabanne, Τhe Row, Valentino
thecover

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια