Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διακοπές? Τι ζώδιο είσαι?

Στις διακοπές μας έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε τον πραγματικό μας εαυτό, γιατί έχουμε τον χρόνο και το κατάλληλο περιβάλλον να νοιώσουμε την ελευθερία του “είναι” μας!
Ο πλανήτης Ήλιος, που εκφράζει το “είναι” μας, με την θέση του στο ζωδιακό καθορίζει το Ζώδιο που ανήκουμε και μας δείχνει τον τρόπο που κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί! 
Ο Κριός στις διακοπές του θα αναζητήσει το άγνωστο και θα βγάλει την ανάγκη του για περιπέτεια, προκειμένου να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας του. Θα φλερτάρει για να επιβεβαιώσει την γοητεία του, θα ασχοληθεί με επικίνδυνα σπορ για να επιβεβαιώσει τις ικανότητες του. Θα κάνει την κάθε μέρα των διακοπών να είναι μια ξεχωριστή καινούργια μέρα.
Ο γονιός Κριός θα παίξει με τα παιδιά του και θα τα ενθαρρύνει να διασκεδάσουν μαζί του σε διάφορα σπορ, αναβιώνοντας την δική του παιδική ανεμελιά.
Στις διακοπές τους τα Κριαράκια θα τα κυνηγάς και θα τα ψάχνεις και όταν τα βρεις θα πρέπει να έχεις τις πρώτες βοήθειες σε ετοιμότητα.

Ο Ταύρος θα διαλέξει ένα καλό, αλλά και οικονομικό ξενοδοχείο, όπου θα μπορεί να έχει όλες τις ανέσεις. Σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, θα απολαύσει ξαπλωμένος σε μία ωραία σεζλόνγκ το ποτό του ακούγοντας σιγανή μουσική. Θα φλερτάρει αξιολογώντας την εμφάνιση και το σεξ-απίλ ενός πιθανού συντρόφου. Θα ανακαλύψει τις καλύτερες ταβέρνες της περιοχής και θα γυρίσει με μερικά κιλά παραπάνω από τις διακοπές.
Ο γονιός Ταύρος θα εξασφαλίσει όλες τις ανάγκες των παιδιών τους, όπως το καλό φαγητό, τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τον άνετο και ασφαλή χώρο για να παίξουν και να χαρούν.
Τα παιδιά Ταυράκια θα φτιάξουν πύργους στην άμμο και θα παίξουν με χαρά επιτραπέζια παιχνίδια.

Ο Δίδυμοςως επικοινωνιακός τύπος θα προτιμήσει διακοπές σε ένα μέρος, από όπου θα μπορεί να κάνει εξορμήσεις για να μην πλήξει. Θα προτιμήσει την πολυκοσμία, τις καφετέριες, και θα είναι ο κλασικός τουρίστας που θα θελήσει να μάθει τα πάντα για τον τόπο και τους ανθρώπους που θα συναντήσει. Θα φλερτάρει και θα βρεθεί πανεύκολα να απολαμβάνει το σεξ με όποιον πέσει στα δίχτυα του, στα πιο απίθανα μέρη χωρίς να το πολυκαταλάβει.
Ο γονιός Δίδυμος θα παίξει με τα παιδιά του, θα συζητήσει και θα τα ακολουθήσει όπου του ζητήσουν.
Τα παιδιά Διδυμάκια θα σας τρελάνουν στις ερωτήσεις και θα βρουν την ευκαιρία να σας μιλάνε ασταμάτητα για διάφορα θέματα.

Ο Καρκίνος θα προτιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του για διακοπές, όπου θα συναντήσει τους παιδικούς του φίλους ή συγγενείς. Αν δεν έχει το δικό του χωριό, θα προτιμήσει ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου θα μπορεί να μαγειρεύει και να νοιώθει στο χώρο του, για να απολαμβάνει την ησυχία και την βολή του.Θα τον πλανέψετε ερωτικά, όταν με πολύ τρυφερότητα τον ακολουθήσετε σε ρομαντικούς περιπάτους και του εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας κάτω από το σεληνόφως.
Ο γονιός Καρκίνος είναι συνέχεια μαζί με τα παιδιά του και είναι έτοιμος να τους κάνει όλα τα χατίρια.
Τα Καρκινάκια δεν ξεκολλάνε από την μαμά τους και γκρινιάζουν όταν η μαμά έχει την προσοχή της κάπου αλλού.

Ο Λέων θέλει την γκλαμουριά και στις διακοπές του. Δεν αντέχει την μιζέρια και θα στερηθεί άλλα πράγματα, για να απολαύσει ξοδεύοντας για την καλοπέραση, την δική του αλλά και των δικών του ανθρώπων. Θα προτιμήσει διακοπές με φίλους, όπου θα είναι ο οργανωτής αρχηγός των λεπτομερειών, προκειμένου να περάσουν όλοι καλά. Τον έλκουν ερωτικά, άτομα που έχουν ισχυρή προσωπικότητα και του εξάπτουν την δυνατότητα του κατακτητή. Ως γονείς οι Λέοντες είναι πολύ προστατευτικοί.
Τα παιδιά Λέοντες είναι αρχηγικά στο παιχνίδι, αλλά και πολύ δημιουργικά. Τους αρέσει να παίζουν θέατρο ή παιχνίδια με τζόγο όπου βέβαια απαιτούν και την πρωτιά.

Ο Παρθένος θα προετοιμάσει τις διακοπές του από νωρίς και θα έχει σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Θα προτιμήσει ένα καθαρό και ήσυχο περιβάλλον όπου θα μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει την ηρεμία, που την έχει πολύ ανάγκη.Θα προτιμήσει για παρέα ένα βιβλίο, ή θα απολαύσει τις ατέλειωτες συζητήσεις με τον σύντροφο ή φίλο του, όπου θα αναλύει και θα ξαναναλύει όλα τα πεπραγμένα τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά. Ένας Παρθένος δύσκολα θα εμπλακεί σε ερωτικές καλοκαιρινές περιπέτειες.
Τα παιδάκια Παρθένοι θα περάσουν τις διακοπές τους διαβάζοντας ίσως και τα μαθήματα της επόμενης σχολικής χρονιάς, ή θα παίξουν με τα άλλα παιδάκια.

Ο Ζυγός θα αφιερώσει πολύ χρόνο για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του, που πρέπει να έχουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ για όλες τις ώρες και μέρες των διακοπών του. Θα διαλέξει ένα κοσμικό μέρος για διακοπές και θα κάνει την διαφορά με την φινέτσα και την ευγενική παρουσία του. Το φλερτ είναι το ζητούμενο για να νοιώσει όμορφα και ένας ρομαντικός καλοκαιρινός έρωτας είναι το όνειρο του.
Ο δεσμευμένος Ζυγός απαιτεί από το ταίρι του την ανανέωση του έρωτά τους μέσα στην χαλαρότητα των διακοπών και σαν γονιός θα φροντίσει για την χαρούμενη απασχόληση του παιδιού του.
Το παιδί Ζυγός θα απολαύσει την παρέα με τα άλλα παιδάκια και θα περάσει τον χρόνο του με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Ο Σκορπιός θα διαλέξει ένα ήσυχο μέρος να κάνει τις διακοπές του, αποφεύγοντας τον πολύ κόσμο και την φασαρία. Αν είναι μόνος θα καραδοκεί το υποψήφιο θύμα του, αφού ο έρωτας είναι το αγαπημένο του σπορ. Αν έχει ταίρι, θα απομονωθεί σε ένα μέρος για να επικοινωνήσει μαζί του συναισθηματικά και κυρίως σωματικά μέσω της σεξουαλικής συνεύρεσης. Ο γονιός Σκορπιός είναι αυστηρός και επεμβατικός στην ζωή του παιδιού του.
Τα παιδιά Σκορπάκια είναι δύσκολο να τα διαπαιδαγωγήσεις δεδομένου ότι απαιτούν από τον γονιό την απόλυτη προσοχή και φροντίδα του. Θα κολλήσουν σε παρέες που τις επιλέγουν.

Ο Τοξότης αν δεν έχει χρήματα να κάνει ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό σε ένα εξωτικό μέρος, θα αρκεστεί σε ένα κάμπινγκ για να απολαύσει την ζωή στην φύση που τόσο αγαπά.
Θα απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών του, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες μέσα στην φύση, από το σκάλισμα της γης φροντίζοντας ένα φυτό, μέχρι το ψάρεμα ή την ορειβασία. Στον έρωτα είναι φλογερός κυνηγός, και άστατος.
Ο γονιός Τοξότης θα σεβαστεί την ελευθερία του παιδιού του,αφού του έχει μάθει να αυτοπροστατεύεται.
Το παιδί Τοξότης δεν θα συμμαζεύεται στο σπίτι και θα ξέρει να απολαμβάνει την καλή παρέα και το παιχνίδι με τα άλλα παιδιά.

Ο Αιγόκερος θα οργανώσει τις διακοπές του μέσω ενός καλού πρακτορείου, σε ένα οργανωμένο ξενοδοχείο όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει χρήσιμες γνωριμίες. Θα ξεκουραστεί και πιθανόν να αξιοποιήσει και τις επαγγελματικές του γνωριμίες σε κλίμα χαλαρό. Είναι θερμοί και ακούραστοι στο σεξ και οι καλοκαιρινοί έρωτες που πιθανόν να προκύψουν, θα μείνουν μακριά από τα φώτα της κοινωνικής εικόνας του. Ως σύζυγοι είναι κοινωνικά άψογοι και ξέρουν να προσφέρουν στο ταίρι τους, ότι χρειάζεται για να νοιώθει ασφαλής.
Σαν γονιός θα προσφέρει στο παιδί του ότι χρειάζεται για την πρόοδο και μόρφωση του.
Τα παιδιά Αιγόκεροι είναι λίγο απόμακρα και ωριμότερα από την ηλικία τους. Θα κάνουν παρέα με μεγαλύτερα παιδιά για να μπορούν να επικοινωνήσουν. 

Ο Υδροχόος μπορεί να κάνει τις διακοπές του οπουδήποτε και να περνάει καλά αρκεί να έχει καλή παρέα. Αγαπάει την φύση και προτιμάει να ξοδεύει τον χρόνο του χωρίς δεσμεύσεις κοινωνικές ή ενδυματολογικές. Συνήθως έχει σταθερούς φίλους και έχει κοινά ενδιαφέροντα με αυτούς, αλλά κρατάει και την ανεξαρτησία του. Ο εραστής Υδροχόος είναι απρόβλεπτος και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού ξέρει ότι μαγνητίζει με την ιδιαιτερότητα της τρέλας του.
Ο γονιός Υδροχόος μεγαλώνει τα παιδιά του με εγκεφαλική επικοινωνία και στέκεται δίπλα τους διακριτικά.
Τα Υδροχοάκια είναι πολύ επικοινωνιακά και χαίρονται μέσα στις ομάδες, ή μόνα τους με τα ηλεκτρονικά τους παιχνίδια. 

Ο Ιχθύς θα διαλέξει για διακοπές μια ήσυχη ακρογιαλιά για να μπορεί την ημέρα να κάνει τα μπάνια του, και το βράδυ τις ονειροπολήσεις του κάτω από το φως του έναστρου ουρανού. Στις διακοπές οι Ιχθύς ερωτεύονται ευκολότερα, αλλά όταν γυρίσουν στην ρουτίνα της πραγματικότητας απογοητεύονται και μένουν με τις αναμνήσεις τους.
Τα παιδιά Ιχθύς αγαπάνε τα παραμύθια και τους αρέσει να ακούνε ιστορίες από τους μεγάλους και να παίζουν δημιουργικά παιχνίδια.
Καλές διακοπές να έχετε!
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού astrodouzina.wordpress.com.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια