Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση μηνός Αυγούστου 2016

«Το μέλλον έχει τον τρόπο να καταφτάνει απροειδοποίητα» GeorgeWill
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα να έχετε.
Αύγουστος πλέον και αν και θεωρητικά ο μήνας όπου έχουμε αεράκια και μελτέμια εντούτοις το πολιτικό και όχι μόνο θερμόμετρο θα έχει θερμοκρασίες … Σαχάρας….
Κάτι οι συζητήσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος, κάτι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις αλλά και οι «προκλήσεις» των κακών γειτόνων μας που είναι στα πολύ «κάτω» τους είναι αρκετό για να συνθέσουν ένα εκρηκτικό μείγμα.
Δεν σας κρύβω πως ο εν λόγω μήνας είναι κάπως μυστήριος αφού βγάζει «σημεία και τέρατα» τα οποία τελικά θα βοηθήσουν στο να πάει παρακάτω η κατάσταση, να αλλάξουν οι ισορροπίες μα και οι συσχετισμοί.
Ήδη η «καραμπόλα» που έχει δημιουργηθεί με την Λαγκάρντ στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά και η «αποχώρηση» του Μπαράκ Ομπάμα από την Προεδρία των ΗΠΑ δεν συνιστούν και τους καλύτερους «οιωνούς».
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουμε και τους ‘Έλληνες πολιτικούς να αποδεικνύουν πως τελικά δεν είναι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά της «πάρτης» τους αλλά και της τοπικής κοινωνίας ή φορέα που εκπροσωπούν…
Και εμείς περιμένουμε να κερδίσουμε σε διαπραγματεύσεις όταν όλοι λογοδοτούν κάπου αλλού…
Παρόλα ταύτα είμαστε ακόμα ζωντανοί, στην σκηνή σαν ροκ συγκρότημα και τελικά πιστεύω πως τελικά επιβεβαιώνεται αυτός ο άτιμος ο Καζαντζάκης που έλεγε «H Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα».
Πρόεδρε, βοηθάς τους Τούρκους;;;;
Τι μπορεί να βγάλει επιτέλους ο μήνας Αύγουστος του 2016 για την Ελλάδα
Ο μήνας αυτός εγκυμονεί πολλά ατυχήματα τα οποία πολλά εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι οικονομικό-πολιτικά (*σε παγκόσμιο επίπεδο) και εδώ να μας «πιάσουν» τα απόνερα…
Παράλληλα αυτό που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η ανήσυχη «γειτονιά» μας (Τουρκία) που πολλές φορές εξάγει τα προβλήματα της με θερμά «επεισόδια».
Αυτό είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλεισθεί αφού σε κάθε περίπτωση ο Hades θα είναι μεταξύ άλλων και επάνω στα μεσοδιαστήματα MC/Ερμή αλλά και Σελήνης /Πλούτωνα γεγονός που δείχνει πως «σχεδιάζεται» κάτι ιδιαίτερα κακό για εμάς αλλά μιλάει και για πολιτική ηθική παρακμή.
Από την άλλη ο Kronos που μιλάει για τους άλλους πως θα μας επιστήσουν την προσοχή μέσα από ασυνήθιστα γεγονότα και ατυχήματα που θυμίζουν «πρακτικές υποκόσμου».
Παράλληλα η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σκευωρία ή δολοπλοκία. 
Σαν να μην φθάνουν όλα αυτά ο προοδευμένος Zeus συναντά τον γενέθλιο Ουρανό ( συμπλοκές-αρξαστε και παύσατε πυρ) προβλήματα με την αεροπορία και τον εξοπλισμό αυτών.
Επιπρόσθετα σηματοδοτεί προβλήματα με αεροπλάνα ελληνικών συμφερόντων ή που μετέχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Η κυβέρνηση από την άλλη θα ανοίξει έναν πόλεμο που τελικά θα της στοιχίσει…
Ο πόλεμος όμως δεν αποκλείεται να είναι και σε οικονομικό επίπεδο αφού θα αποκαλυφθούν ψεύτικες κερδοσκοπίες και οικονομικά ανοσιουργήματα.
Από την άλλη ο προοδευμένος Δίας μιλά για «συνεργασίες» σε πολιτικό επίπεδο.
Ο προοδευμένος Ερμής μιλά για ξαφνικές ειδήσεις και πληροφορίες που αλλάζουν το ήδη υπάρχον κλίμα ενώ διάφορες «συμμαχίες» που σχηματίζει η «γείτονα» χώρα θα φανούν τελικά πως «μπάζουν» νερά.
Ο Προοδευμένος Κρόνος ισούται με τον γενέθλιο Vulcanus μιλά για μια φυλάκιση ή νομική εμπλοκή ενός προσώπου που θα συζητηθεί.
Ο κόσμος όμως δεν φαίνεται να είναι στα «καλά» του και θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, θα ξεσηκωθεί αλλά θα κατασταλεί από μια κυβέρνηση με «αριστερό πρόσημο» μα εντελώς δεξιά κατεύθυνση…
Ο προοδευμένος Poseidon μιλά για άτομα που μπορούν να ασκήσουν τεράστια επιρροή στον κόσμο.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι το ποιοι είναι αυτοί που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βγάλουν την Ελλάδα από την το ολισθηρή και επώδυνη ατραπό ασφαλώς και τους γνωρίζω όχι απαραίτητα προσωπικά αλλά γνωρίζω τους χάρτες τους και αυτό μου είναι αρκετό.
Έτσι ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για την απόπειρα ενός τεράστιου εξαναγκασμού για να δεχτεί η χώρα κάποια πράγματα.
Η επαφή του Vulcanus με τους άξονες ZE/PO,AS/KN&WI/PL αντίστοιχα πως άτομα που ξέρουν να επιβάλουν καταστάσεις θα επιχειρήσουν να μας βάλουν σε μια διελκυστίνδα.
Το θέμα δεν είναι με ποια μεριά θα είμαστε αλλά να μην είμαστε …το σχοινί…
Σε πολλές περιπτώσεις η κυβέρνηση έχοντας το προοδευμένο Μεσουράνημα στον άξονα KR/VU σε πολλά πράγματα και διατάξεις θα λειτουργήσει... στα όρια των συνταγματικών της δικαιωμάτων (**αν όχι και πέραν αυτών).
Οι διελεύσεις πυροδοτούν :« Να θυμάσαι πότε ο Ζορμπάς σήκωσε τα χέρια, κοίταξε τον Θεό και χόρεψε; Μόλις ξεσπούσε η καταστροφή… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»
Ο διελαύνων Κρόνος , ο μεγάλος Κριτής, μιλά για Εχθρότητες που αρχίζουν ξαφνικά και είναι μακροχρόνιας διάρκειας αλλά και για το «μαντάτο» ενός ξαφνικού θανάτου.
Παράλληλα ο Ποσειδώνας μιλά για μυστικά σχεδία που ματαιώνονται τελευταία στιγμή είτε από κακό timing είτε από «Θεία πρόνοια» και αποσκοπούν στην καταστροφή μας.
Και εδώ χρειάζεται να κάνω μια διευκρίνιση .
Η Τουρκία νομίζει πως έχει «σύμμαχο» την Ρωσία και αυτό το διπλό παιχνίδι θα το πληρώσει και από τις δυο υπερδυνάμεις.
Ο Hades συναντά τον άξονα WI/PO και αυτό μιλά για ανασκαφές ή για ζητήματα που συνδέονται με τον αρχαίο πολιτισμό που θα κάνουν την χώρα αντικείμενο προς συζήτηση… Ίσως πρέπει να εκμεταλλευτούμε ως χώρα το ότι στην Τουρκία έχει αναμπουμπούλα και σε λίγο καιρό θα είναι σε μοίρα πολύ άσχημη… και οπού υπάρχει πείνα.. υπάρχει γκρίνια και επανάσταση….
Τα πράγματα μετά τις 18/8 περιπλέκονται και σε πολιτικό και σε κοινωνικό-επίπεδο…
Καλό μήνα
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια