Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι εσώρουχα πρέπει να φοράτε

Θαρρείτε πως ξέρετε τον πισινό σας αρκετά καλά!;
Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίσω τους έχουν έναν τύπο, έναν από τους πέντε τύπους για να είμαστε ακριβείς.
Ο Tomima Edmark, ένας εμπειρογνώμονας εσωρούχων (υπάρχει κι αυτό) λέει ότι είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα στυλ εσωρούχων που είναι τόσο άνετα και τελικά θα σας κολακεύει.
Γνωρίζετε τον τύπο σας;:
Νέα Υόρκη πίνακας-επικυρωμένος από τον πλαστικό χειρουργό Matthew Schulman, MD , που εξέτασε κατ 'εκτίμηση 50.000 οπίσθια από 35 χώρες
Έχει προσδιορίσει προσεκτικά τα 5 είδη γυναικείων οπισθίων και είμαστε έτοιμοι να δούμε σε ποια κατηγορία ανήκουμε και τι πρέπει να φοράμε:
1. Πλατεία
Σύμφωνα με τον Δρ Schulman, αν η γραμμή μεταξύ των οστών του ισχίου σας και του εξωτερικού μηρού είναι κάθετες προς το έδαφος, τότε έχετε έναν τετράγωνο πισινό.
Χρειάζεστε: αγορίστικο σορτς, μπικίνι, τάνγκα, και λουριά μπορεί να είναι άνετα και κολακευτικά για τις γυναίκες με πωπώ πλατεία και επίπεδους γλουτούς. Αποφύγετε εσώρουχα με τρύπες ελαστικές άκρες, καθώς μπορούν να προκαλέσουν επιπλέον μάζεμα.
2. V-Shape
Εάν η γραμμή μεταξύ λεκάνη σας και τις γωνίες των γοφών σας είναι προς τα μέσα, π πισινό σου παίρνει ένα σχήμα "V" από πίσω. Ο Δρ Σούλμαν λέει ότι αυτό το σχήμα πισινού είναι κοινός μεταξύ των γυναικών με φαρδείς ώμους και πολύ στενά ισχία.
Χρειάζεστε: Σλιπ, αγορίστικο σορτς, hipsters, ή μπικίνι χωρίς τρύπες με ψηλό-κόψιμο είναι ιδανικά τύποι εσώρουχα για σας. Να βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα του ποδιού είναι σαν φλιτζάνι στο κάτω μέρος, στα ψωμάκια σας επειδή ένα σχήμα V πισινό μπορεί να κάνει τους γλουτούς σας να φανούν σαν να είναι κρεμασμένα.
3. Α-Shape
Σύμφωνα με τον Δρ Schulman, οι γυναίκες του "αχλαδιού" τείνουν να έχουν ένα σχήμα γλουτού που ανοίγει κάτω από τα οστά του ισχίου.
Χρειάζεστε: τάνγκα, μπικίνι, ή αγορίστικο σορτς κατασκευασμένο από ελαστικό κορδόνι ή χωρίς ραφή, οι laser-cut άκρες είναι ιδανικές για αυτό το είδο. Αυτό το σχήμα γλουτού τείνει να προέρχεται από γεμάτους μηρούς έτσι το πιο άνετο εσώρουχο έχει κόψιμο ποδιού με μεγαλύτερες τρύπες για να μπει το πόδι.
4. Γύρος
Έχετε δει πιθανώς αυτό το είδος γλουτών σε κυρίες όπως η Kim Kardashian και η J Lo. Ο Δρ Σούλμαν λέει, αν θέλετε μια πιο στρογγυλεμένη άκρη, την ενίσχυση των μυών του πισινού μπορεί να σας δώσει "πιο προβολής" χωρίς χειρουργική επέμβαση.
Χρειάζεστε: Αν είστε ευλογημένες με έναν στρογγυλό πωπώ, θα χρειαστεί περισσότερη κάλυψη που απαιτεί επιπλέον ύφασμα διαφορετικά, το καβάλο των εσωρούχων σας θα μετατοπιστεί μόνο προς τα πίσω. Τάνγκα και λουριά, καθώς και σλιπ και αγορίστικα σορτς, με τεσσάρων κατευθύνσεων τέντωμα και ένα πίσω κέντρο ραφής είναι τέλεια για διαμόρφωση περιγράμματος του σχήματός σας.
5. Ανάποδη Καρδιάς
Ανάποδης καρδιά σχήμα,είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Ο Δρ Schulman εξηγεί ότι σαν στρογγυλό γλουτός »περιλαμβάνει μια καμπύλη προς τα εξωτερικά των γοφών, αλλά με περισσότερο όγκο στο κάτω μέρος του ισχίου,".
Χρειάζεστε: Σλιπ, αγορίστικο σορτς, hipsters, ή μπικίνι με ένα άνοιγμα στο πόδι κάτω-cut είναι καλύτερο για αυτό το σχήμα. Βεβαιωθείτε ότι τα εσώρουχα σας έχουν ανοίγματα των ποδιών στα ψωμάκια, ακριβώς κάτω από την πτυχή του  πισινού σας για την ψευδαίσθηση ενός ανασηκωμένου πισινού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια