Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

Στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας του τομέα Κοινωνικής Θεωρίας και Έρευνας, στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (www.psychology-panteion.com/) αναζητούνται άτομα που θα συμμετάσχουν εθελοντικά σε έρευνα. Για την έρευνα επιλέχθηκε να χρησιμοποιηθεί η τεχνική της συνέντευξης. Ο λόγος είναι πως παρέχει μια πληρέστερη εικόνα των συναισθημάτων και των στάσεων των ερωτώμενων, αφού μέσω αυτής εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό η μέγιστη δυνατή ελευθερία έκφρασης σε σχέση με τα ερωτηματολόγια.
Σκοπός της έρευνας
Η ανίχνευση και η μελέτη της έμφυλης διάστασης της ποιότητας ζωής των ατόμων με επίκτητη κινητική αναπηρία.
Διάρκεια και τόπος διεξαγωγής της έρευνας
Η έρευνα θα υλοποιηθεί στην Αθήνα έως το τέλος του Αυγούστου μέσω συνεντεύξεων. Το σημείο που θα διεξαχθεί η συνέντευξη θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης με τον ερευνητή. Η διάρκεια κάθε συνέντευξης υπολογίζεται γύρω στα 40 λεπτά.
Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή
• η ηλικία: από 18 έως 58 ετών
• η σωματική λειτουργικότητα: επίκτητη παραπληγία (ύστερα από ατύχημα)
• η χρονική διάρκεια από την εμφάνιση της αναπηρίας: < από τα 4 έτη
H συμμετοχή σας στην παραπάνω ερευνητική εργασία εκτιμάται ως ιδιαίτερα σημαντική και δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ατόμων που θα συμμετέχουν στην έρευνα.
Δηλώσεις συμμετοχής
Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, παρακαλώ στείλετε ένα μήνυμα στο vagenakiki@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια