Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτός εξέδιδε την 14χρονη στην Καλλιθέα

Εμφανιζόταν στα κοινωνικά δίκτυα άλλοτε ως dj, άλλοτε ως ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, στη συνέχεια ως διοργανωτής εκδηλώσεων, διασκεδάσεως ενηλίκων και τελευταία ως προαγωγός μιας ανήλικης 14 ετών. Μέχρι που συνελήφθη προχθές έπειτα από συντονισμένη επιχείρση της Ασφάλειας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων.
Οπως κατέθεσε η ανήλικη μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι και το σχολείο. Ζήτησε καταφύγιο στο σπίτι 23άχρονης η οποία εκδιδόταν στον οίκο ανοχής της Λ.Θησέως, στην Καλλιθέα.
Ο 48χρονος και η 50άχρονη- ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής- εκμεταλλευόμενοι τη δυσκολη κατάσταση της ανήλικης αρχισαν να την εκδιδουν. Προκειμένου να προσεγγίσουν παιδόφιλους, δημιούργησαν λογαριασμό σε μέσο κοινωνικης δικτύωσης, για να διαφημίσουν το νέο “προϊόν” της “επιχείρησης” τους δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της 14άχρονης και ερωτικα βίντεο, ενώ διέθεταν και τηλέφωνα επικοινωνίας για τα.. ερωτικά ραντεβού με τη ανήλικη.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων μέσω του λογαριασμού στα κοινωνικά δίκτυα ζήτησαν «ραντεβού» και οργάνωσαν επιχείρηση για να εξαρθρώσουν το κύκλωμα.
Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο συνελήφθησαν, έξι (6) ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις (4) άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.
Συγκεκριμένα, στο «σπίτι» της Καλλιθέας οι Αστυνομικοί συνέλαβαν την 23άχρονη, τον “οδηγό” έναν 19άχρονο ο οποίος μετέφερε την ανήλικη στα ερωτικα ραντεβού, τον “τσεκαδόρο” έναν 40άχρονο ο οποίος έλεγχε την είσοδο του “σπιτιού”, εκδιδόμενες γυναίκες ενώ εντόπισαν και την ανήλικη.
Στο Μεταξουργείο, συνελήφθη ο 48άχρονος ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, η 50άχρονη «συνεταίρος» και ένας- ακόμη- 47χρονος, οδηγός του κυκλώματος, ενω μετέφεραν γυναίκα σε ξενοδοχείο για ερωτικό ραντεβού.
Από την έρευνα σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των -260- ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπεία και της σωματεμπορίας. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια