Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Euro 2016

Ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θεωρείται φαβορί και στην βάση της αστρολογικής ισοτιμίας έχουμε να κάνουμε με 24 διεκδικητές ή αλλιώς 24 προπονητές που διεκδικούν ένα βαρύτιμο τρόπαιο.
Και το πρώτο πρόβλημα στην αξιολόγηση έγκειται στο ότι υπάρχουν τόσα πολλά αστρολογικά δεδομένα προς σύγκριση, που είναι αρκετά εύκολο να υπάρξει κάποια «αβλεψία», γι αυτό αν χρειαστεί θα επανέλθω στην φάση των 16, όταν δηλαδή οι ομάδες... λιγοστέψουν!
Από την πρώτη επεξεργασία πάντως προκύπτουν τα εξής:

Κανένα από τα πρώτα φαβορί δεν φαίνεται να δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του.
Και ξεκινώντας από τον Ζυγό Didier Deschamps και την εθνική Γαλλίας, έχω να σημειώσω ότι δείχνει εφικτό το να φτάσει στον τελικό αλλά... μέχρι εκεί!
Ανάλογα και... χειρότερα ισχύουν τόσο για την Γερμανία του Υδροχόου Joachim Low, την Ισπανία του Αιγόκερω Vicente del Bosque και την Αγγλία του Λέοντα Roy Hodgson.
Αντίθετα, ο Λέων Antonio Conte και η εθνική ομάδα της Ιταλίας έχουν τα αστρολογικά φόντα να σηκώσουν την «κούπα» κι ίσως είναι η μόνη περίπτωση από τις παραδοσιακές μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Γηραιάς ηπείρου, που... αξίζει ένα... καλό ποντάρισμα!
Υπάρχουν όμως και δύο αστρολογικές ενστάσεις.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα ο Antonio Conte να «υπερβεί» τις δυσκολίες του γενέθλιου χάρτη του, αφού ένας προπονητής με τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι δύσκολο να κατακτά τρόπαια, όσο καλή δουλειά κι αν κάνει. Από την άλλη πλευρά βέβαια ο πολύ ενεργός Δίας στο Ηλιακό του τόξο ίσως επαρκεί ώστε το 2016 να γίνει η χρονιά του κι όχι μόνον επειδή θα πιάσει δουλειά στην Τσέλσι.
Η δεύτερη «ένσταση» έχει να κάνει με την «κατάρα των αουτσάιντερ», αφού στην σειρά των Euro που έγιναν με τον Δία στην Παρθένο, μετά την Δανία που... εκτάκτως κατέκτησε το τρόπαιο το 1992 (οι παίκτες της ήταν σε διακοπές όταν κλήθηκαν να λάβουν μέρος λόγω της «έξωσης» της Γιουγκοσλαβίας), ακολούθησε το 2004 η απίθανη Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα τριτώσει το «κακό».
Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται περισσότερο, αφού μπαίνουν στον χορό και εθνικές ομάδες που «κανονικά» δεν έχουν καμία τύχη.

Ποιες όμως είναι οι επικρατέστερες για να κάνουν την έκπληξη;
Με βάση πάντα τους γενέθλιους χάρτες των προπονητών, αναπόφευκτα θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα οι δύο Παρθένοι της παρέας και πιο συγκεκριμένα ο Fatih Terim της γείτονος Τουρκίας και ο Mychaylo Fomenko της Ουκρανίας. Ωστόσο για αμφότερους έχω κάποιες επιφυλάξεις, αφού πέραν του ζωδίου τους που «αβαντάρεται» από τον Δία, δεν φαίνεται να διαθέτουν άλλα αστρολογικά «όπλα» στα συστήματα πρόβλεψης, ώστε να πετύχουν κάτι περισσότερο από μια καλή διάκριση.
Σειρά παίρνουν ο Καρκίνος Martin O Neill της Β. Ιρλανδίας και ο γεννημένος στο μεταίχμιο Ζυγού-Σκορπιού, Adam Nawalka της Πολωνίας.
Ο πρώτος διαθέτει στην «φαρέτρα» του ένα τρίγωνο Ήλιου-Δία στο Ηλιακό τόξο, κάτι που θα μπορούσε να κάνει την πρώτη συμμετοχή της χώρας του σε Euro πραγματικά αξέχαστη. Το ίδιο αξέχαστο μπορεί να είναι κι ένα ποντάρισμα πάνω της, αφού για τις εταιρείες στοιχημάτων είναι... ότι πιο απίθανο μπορεί να συμβεί!
Ο δεύτερος –κοντά στα 60- περιμένει να δικαιωθεί από την δεύτερη επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του με την βοήθεια μιας συνόδου Δία-Αφροδίτης στο Ηλιακό τόξο. Έλα όμως που στο γενέθλιο του έχει σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, κάτι που όσο να ‘ναι δεν συνδυάζεται εύκολα με πρωτιές!
Τέλος, ξεχωριστή περίπτωση είναι και ο Λέων Vladimir Petkovic, προπονητής της εθνικής Ελβετίας. Την ημέρα του τελικού ο άνθρωπος έχει... όλον τον Δία στο «κεφάλι» του (ο τροπικός πάνω στον γενέθλιο Ερμή του κι ο αστρικός πάνω στον Ήλιο του) κι αν η χώρα του καταφέρει να φτάσει μέχρι εκεί, θέτει ίσως την πιο σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, αυτές φαίνεται να είναι οι αστρολογικά πιο αξιόπιστες επιλογές για να ποντάρει κανείς, είτε υλικά, είτε από άποψη, ευελπιστώντας πως θα δικαιωθεί.
astrology.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια