Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια και οι παράλληλες σχέσεις

Ανία, πλήξη ή βαρεμάρα είναι οι κύριοι λόγοι που οδηγούν σε σύναψη παράλληλης ερωτικής σχέσης… και τι γίνεται αφού όλες οι σχέσεις κάπου κάποτε καταλήγουν σε συνήθεια;

Τα ζώδια και οι επιδόσεις τους στις παράλληλες σχέσεις
Οι έρευνες της στατιστικής που γίνονται για λογαριασμό της Αστρολογίας αποδεικνύουν περίτρανα ότι κανένα από τα 12 ζώδια δεν προηγείται έναντι των υπολοίπων στις παράλληλες σχέσεις, δίνουν όμως ένα σαφές προβάδισμα στα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι όπως επίσης και οι Ωροσκόποι τους!

Μεταβλητά, παρορμητικά αλλά και σταθερά συμμετέχουν ισόποσα στο διπλό παιχνίδι που αφορά τριάδα , τετράδα ενίοτε και περισσότερα άτομα. Ο Ωροσκόπος Τοξότης δε, φέρεται να έχει μεγάλη συχνότητα στις επιδόσεις του εξαιτίας βεβαίως της ακμής του 7ου οίκου, απέναντι του στο ζώδιο των Διδύμων –παραδοσιακά έλκει τα διπλά σχήματα- χωρίς να υστερεί και το φαινόμενο του Ωροσκόπου Παρθένου άρα 7ου οίκου στους Ιχθείς, επίσης με έφεση στην αναζήτηση μια διαρκούς τελειότητας στο πρόσωπο του συντρόφου που δεν φαίνεται ποτέ να εκπληρώνει ποτέ όμως τα ιδανικά χαρακτηριστικά που ονειρεύονται. Ο Υδροχόος σαν ηλιακό ζώδιο αλλά και ωροσκόπος αμφισβητεί και αντιστέκεται σε οποιαδήποτε συμβατική μορφή σχέσης  υπάρχει ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται με πάθος την ελευθερία/ανεξαρτησία να κινείται το στο κρεβάτι του με την άνεση ενός κοινοβίου  χώρου όπου όλοι οι καλοί χωράνε. Αν δε εμπλακεί σε συναισθηματική παράλληλη σχέση επειδή πρόκειται για σταθερό ζώδιο μπορεί να μοιραστεί ολόκληρη τη ζωή του με δυο διαφορετικούς ανθρώπους. Οι συντροφικοί Ζυγοί, αρκετά ανασφαλείς και αναποφάσιστοι προχωρούν σε διπλές καταστάσεις έχοντας σαν κίνητρο αφενός την επιβεβαίωση αφετέρου την εξασφάλιση του «πάγκου» ή λαϊκά της καβάντζας έτσι ώστε σε περίπτωση που χάσει ή χαλάσει η μια σχέση, να έχει την άλλη σε ετοιμότητα να του αναπληρώσει το κενό.

Τα παρορμητικά ζώδια και οι παράλληλες σχέσεις
Οι Κριοί  βαριούνται εύκολα, αγαπούν την κίνηση τη ζωντάνια, αναζητούν το πάθος και βάζουν τον έρωτα πάνω από όλα. Μπαίνουν εύκολα σε παράλληλες σχέσεις αλλά δεν τις συντηρούν για πολύ, μια και αν πιεστούν τα τινάζουν όλα στον αέρα και προχωρούν στην καινούργια κατάσταση με ζέση και ενθουσιασμό.

Οι Καρκίνοι  παραδοσιακά επιθυμούν τη συναισθηματική πληρότητα, θέλουν να τους αγαπούν και να τους χρειάζονται, οπότε μπαίνουν σε παράλληλη σχέση μόνο όταν νιώσουν παραμελημένοι η εγκαταλελειμμένοι. Δεν αντέχουν όμως το διπλό ταμπλώ, και εγκαταλείπουν μόλις νιώσουν ασφαλείς στο καινούργιο περιβάλλον

Οι Ζυγοί  δεν αντέχουν καθόλου τη μοναξιά, αναζητούν απεγνωσμένα την επιβεβαίωση και προσχωρούν εύκολα σε παράλληλες σχέσεις εξαιτίας της ανασφάλειας τους μην τυχόν και δεν είναι αρκετά επιθυμητοί. Δύσκολα χωρίζουν και αφήνουν το σίγουρο.

Οι Αιγόκεροι  σοβαροί επιφανειακά, αλλά επιβαρυμένοι από μικροί με πολλές ενοχές και «πρέπει» έχουν την ανάγκη επιβεβαίωσης αλλά και λαχτάρα για να ζήσουν όσα η ζωή δεν τους προσέφερε όσο ήταν προσηλωμένοι στα επαγγελματικά τους. Φυσικά δεν διακινδυνεύουν να εκτεθούν κοινωνικά και δεν χωρίζουν από τις επίσημες σχέσεις τους.
Τα σταθερά ζώδια και οι παράλληλες σχέσεις
Εννοούν αυτό που υποστηρίζει και η λέξη σταθερά! Δεν αλλάζουν συνήθειες αν δεν υπάρξει πολύ σοβαρός λόγος για να το κάνουν δηλαδή:

Οι Ταύροι  δεν δημιουργούν παράλληλες σχέσεις εκτός κι αν κλονιστεί σοβαρά η εμπιστοσύνη στον άνθρωπό τους ή στερηθούν το σεξ για μεγάλο διάστημα. Παρά ταύτα θα χωρίσουν μόλις καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οι Λέοντες  απαιτούν πλήρη αφοσίωση και θαυμασμό από το ταίρι τους και απομακρύνονται ψάχνοντας κάπου άλλου όταν δεν λαμβάνουν αποδοχή. Φλερτάρουν και δημιουργούν παράλληλες σχέσεις κυρίως για λόγους εγωισμού και φιλαρέσκειας.

Οι Σκορπιοί  δεν κάνουν επιπόλαιες σχέσεις και δεν χωρίζουν αν ο γάμος τους δεν είναι εξακριβωμένα τελειωμένος. Το πάθος, η αναζήτηση της απόλυτης ένωσης ψυχή και σώμα είναι το ζητούμενο τους. Είναι μεγάλο λάθος να πιστεύουμε ότι ψάχνουν μόνο για σεξουαλική ικανοποίηση.

Οι Υδροχόοι  δεν ζορίζονται και πολύ να αλλάξουν σύντροφο εφόσον βαθιά μέσα τους πιστεύουν στην σεξουαλική ελευθερία. Σαν σταθερό ζώδιο όμως αν μπει σε παράλληλη σχέση θα κάτσει πάρα πολλά χρόνια αρνούμενος να ξεβολευτεί από τις συνήθειες του και φυσικά δεν χωρίζει.

Τα μεταβλητά ζώδια και οι παράλληλες σχέσεις

Οι Δίδυμοι  έχουν την ιδιαίτερη ικανότητα να συντηρούν πολλές σχέσεις ταυτόχρονα ή να μεταπηδούν από τη μια στην άλλη με απίστευτη καπατσοσύνη. Λατρεύουν τις αλλαγές και δεν κολλάνε σε μικρές λεπτομέρειες αν φυσικά δεν είναι ικανοποιημένοι από το υπάρχον ταίρι τους

Οι Παρθένοι  τελειώνουν μια σχέση πριν μπουν σε άλλη και πρέπει να έχουν σοβαρούς λόγους για να το κάνουν. Δεν τους αρέσουν οι μπερδεμένες ερωτικές ιστορίες και δεν διακινδυνεύουν τα κεκτημένα τους εύκολα για να πάνε οπουδήποτε αλλού πριν το υπεραναλύσουν

Οι Τοξότες  λατρεύουν την περιπέτεια και βαριούνται  εύκολα αν η σχέση χάσει το πάθος την ένταση και το παιχνίδι με το ταίρι τους. Διατηρούν παράλληλες σχέσεις με ευκολία αλλά δεν τους αρέσει επίσης να ξεβολεύονται, οπότε συνηθίζουν να μπαινοβγαίνουν σε ερωτικές ιστορίες

Οι Ιχθείς  παραβλέπουν τις μόνιμες σχέσεις τους αν δεν είναι ευτυχισμένοι και φαντασιώνονται διαρκώς αποδράσεις. Ισορροπούν εύκολα μεταξύ δυο και τριών σχέσεων μια και ζουν απόλυτα το παραμύθι τους μεταφέροντας το και στην πεζή καθημερινότητα των υπολοίπων που τους πλαισιώνουν. Συχνά είναι εκείνοι το τρίτο πρόσωπο και θυματοποιούνται.

Τελικά υπάρχουν πολλά είδη έρωτα. Το εφήμερο καπρίτσιο, η επίμονη ορμή, η χρόνια χλιαρότητα, ο εκθαμβωτικός ενθουσιασμός αλλά και η ψυχρή συνήθεια. Διαλέγουμε τι ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας και προχωράμε μέχρι ως ότου ανακαλύψουμε την περίπτωση της αλλαγής που μπορεί να παίξει μέσα μας οποιαδήποτε στιγμή. Συμβαίνει τελικά και στα καλύτερα παιδιά μια και φιλοσοφικά είναι ενάντια στη φύση του Έρωτα το να μην είναι βίαιος και ενάντια στη φύση της βιαιότητας το να είναι μόνιμος. Δεδομένου ότι όλα στη φύση υπόκεινται στη διαδικασία της αλλαγής δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε τις επιταγές της καρδιάς και όπου μας βγάλει...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια