Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και χαρακτηριστικά σημάδια έρωτα

ΚΡΙΟΣ:
Αν παρατηρείς, ότι ο Κριός σου, θέλει μονίμως να σου επιβάλλεται και επιμένει να γίνεται το δικό του, τότε δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Όταν ο άντρας Κριός, νιώθει πραγματικά ερωτευμένος, δεν έχει ανάγκη να το παίζει αφεντικό σου.
ΤΑΥΡΟΣ:
Όταν ο Ταύρος, αρχίζει τις σκηνές ζηλοτυπίας και σε παίρνει συνεχώς τηλέφωνο για να ξέρει πού βρίσκεσαι κάθε ώρα και λεπτό, μπορεί να σου φανεί πολύ κτητικός, αλλά τότε είναι που μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Ο Δίδυμος φημίζεται για την πολυλογία του. Μιλάει τόσο πολύ, που δεν αφήνει τον συνομιλητή του να αρθρώσει λέξη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος απλώς να γνέφει καταφατικά. Αν σε αφήνει να μιλάς και σου δίνει χρόνο να εκφράζεσαι, σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Με τον Καρκίνο άντρα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις πως νιώθει για εσένα. Αν δε σε θέλει, θα αποφεύγει διαρκώς, με οποιαδήποτε δικαιολογία να σε γνωρίσει στην οικογένειά του. Αν, όμως, σε ερωτευτεί θα βρει οποιαδήποτε αφορμή για γνωριστείτε.

ΛΕΩΝ:
Ο Λέοντας, ως δυναμικό ζώδιο που είναι, δε θα σου δείξει ποτέ τα αδύναμα σημεία του, αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν, όμως, αρχίζει και αποκαλύπτει τις ανασφάλειες του και τα αδύναμα σημεία του, τότε σίγουρα σε έχει ερωτευτεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ο Παρθένος, όταν σε ερωτευτεί θα θέλει, συνεχώς, να σε βοηθήσει, να σου κάνει μια εξυπηρέτηση, να σε συμβουλεύσει και, γενικώς, θα νοιάζεται πολύ για εσένα. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, δε θα μπει καν στον κόπο.

ΖΥΓΟΣ:
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που βλέπει κτητικά την σύντροφό του και θέλει να είναι συνέχεια μαζί. Αν σου αφήνει χώρο και χρόνο και σέβεται την ανάγκη σου για λίγη ελευθερία, τότε είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Όταν ο Σκορπιός ερωτεύεται, επιτρέπει στον εαυτό του να δείξει τα τρωτά σημεία του και τη σκοτεινή πλευρά του. Άλλωστε, αυτό σημαίνει για αυτόν μία σοβαρή σχέση. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα κρατήσει μία στάση άμυνας και δε θα σου αποκαλύψει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ο Τοξότης, όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου, κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον και ενθουσιάζεται με την όλη ιδέα. Αν, όμως, δεν είναι, στο άκουσμα γάμου ή δημιουργίας οικογένειας, θα εξαφανίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η επαγγελματική του καριέρα και η κοινωνική του ζωή. Αν σε γνωρίσει στους συναδέλφους και κυκλοφορείτε έξω μαζί, τότε είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Αν τα αποφεύγει αυτά, τότε δε σε εμπιστεύεται και δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Για να καταλάβεις, αν ο Υδροχόος είναι ερωτευμένος μαζί σου, τότε το μόνο που θα πρέπει να τον ακούσεις να λέει είναι το «σ’ αγαπάω». Δεν παίζει με τα συναισθήματα κανενός, οπότε αν σου το πει, σημαίνει ότι είναι σίγουρος για τον έρωτά του για εσένα.

ΙΧΘΕΙΣ:
Ο Ιχθύς δεν φημίζεται για την ακρίβειά του, στα ραντεβού του. Αν εσύ παρατηρείς ότι είναι πάντα στην ώρα του, δεν αργεί ποτέ ή πολλές φορές φτάνει και νωρίτερα, τότε είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Αντιθέτως, αν αργεί στο ραντεβού σας ή ακόμα χειρότερα το ξεχνάει, τότε μην ελπίζεις στον έρωτά του.
Αλίντα Κανάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια